Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Érdekes soha nem hallottam azóta sem, hogy nálunk űzik ezt a sportot. De azért örvendetes hogy mégis!
Közben azon kezdtem gondolkodni ennyi év távlatából, hogy lehet ezek a német képek ott készültek ahol anno az a videó is. Valami kis falu vagy kissebb városka volt anno a videón.
A 90-es évek elején kaptam egy videót németországból -sajnos kölcsön- egy ilyen társaságról. Az egyik 100órás tekergésen vetítettük is folyamatosan. Nálunk nem lett foganatja...
Igen, ez lenne a legjobb választás, csak ha az ember nyer 3 GT-t bő egy év alatt, akkor talán jogosan várhatná azt, hogy bízzanak benne. Még fiatal és nagyon akar bizonyítani, én megértem. Össze lehet egy kicsit zavarodva.
Nálam akkor ment fel a pumpa, amikor az olimpia alatt egy fontoskodó (sport)államtikár (?) Pekingből hazarepült , hogy beüljön a studióba nyilatkozgatni és közölte, hogy sajnos nem sokáig lesz itthon, mert hétfön már vissza is "kell" repülnie Pekingbe. Tán az volt akinek a lánya öttusázó (de ez nem biztos).
Én azonban azt mondom, hogy Alberto akkor teszi jól ha átvészeli a n. f. főnök visszatértét. Utána megint neki fog a nap ragyogni. Helyében a jövő évet egy monstre VB-ként fognám fel, ahol nem ő a főnök. Mondani persze könnyű...
Remélem nem szt akarod mondani, hogy állat az ilyen, mert egy állat sosem viselkede így! Sajnos csak mi emberek vagyunk ilyenek. Valahol valami elcseszödött a törzsfejlődésünk során.
Ilyen gusztustalan dolgokat csak az emberek tudnak csinálni. Mindig elgondolkodom azon, hogy mikor káromkodnak, sokszor az állatokat foglalják bele, pedig egy állat sosem viselkedne olyan aljasul és gonoszul ahogy azt egyes embertársaink teszik.
Egyáltalán a motivációkat sem értem, hogy ezt a silány sportolót miért kellett elvinni Pekingbe?
Remákot tavaly júniusban állampolgárrá fogadták. A MOB-nak kellett volna elintézi a NOB-nál, és a Szlovák Olimpiai Bizottságnál, hogy mentesítsék az alól a szabály alól, hogy két évig nem indulhat az olimpián az új hazája képviseletében. Mivel Zoli elég régóta él nálunk, és elég régóta versenyzett magyar csapatban, ennek nem lehetett volna akadálya. Szerintem. Legalább megpróbálhatták volna:-(
Elnézést kérek előre, talán egyedül maradok, de én még merek bízni abban, hogy ez így lesz. Idő kérdése és megtudjuk, hogy így lett-e. Ha "füllentett" Johanunk, akkor el fogok gondolkodni...
A csapatvezetés szándéka szerint a következő szezonban Lance Armstrongnak meg kell küzdenie a csapatkapitányságért Alberto Contadorral. "A napok végén a legerősebb versenyzőt fogjuk támogatni, tekintet nélkül a nevére, vagy múltbeli teljesítményére"- mondta Johan Bruyneel.
2.
Megfogtam egy szúnyogot Nagyobb volt a lónál Kisütöttem a zsírját Több volt egy akónál.
Aki eztet elhiszi Szamarabb a lónál Aki eztet elhiszi Szamarabb a lónál.