Ilyen csak a kvízkupában van, hogy mindenkinek kell mindenkivel játszani, mert ott az összes játékos ott van... és kinek milyen szerencséje van...van akinek gyenge játékost, van akinek erős játékost sorsol a program.
A bajnokságban, ahol csoportokra van osztva, ott a hasonló szinten játszó játékosokat tették össze...ezért van az 1-6 ig való besorolás.
"Az időeltolódásban max. a szerencsének van szerepe. Gondolom Te is reggel is annyit tudsz mint este."
Hát nagyon nem: :) Túl azon, hogy reggel olyan vagyok mint egy lassított felvétel, még az agyam is tompa. Ez persze nem zavar be a reggeli teendőimbe, de versenyre nem éppen ideális ez az állapot. Itt rengeteget számít az idő.
Persze a holnapi 10*-os ellenfelemmel szemben tök mindegy, hogy mikor küzdök. :))
A fórumon olvastam, vannak olyan játékosok, akik egész jó eredmények elérése után újra regisztrálnak, természetesen más néven, mint korábban. Gondolom azért, hogy még jobban begyakorolhassák magukat, és elérjék a csúcsot.
Ezzel nem is lenne baj, de a versenyeken ez az előny tisztességtelen.
Holnap Klarisszal játszom, aki 10 *-os. Szerintetek mi lesz az eredmény? Nem kell válaszolni, csak költői kérdés volt. :)
Nincs két hónapja, hogy belépett. A jó válaszaránya a lejátszott játékokból 57 %. Ügyes.
Azon viszont picit elgondolkodtam, hogy a 3400 tippelős kérdésből 1200 pontos válasza volt. Szeretnék én is így tippelni! Nálam a tippelős kérdéseknek kb. 7-8%-a a pontos válasz. (Szerintem annak a felét is csak véletlenül találom el. :))
Nos, én azt tudom elképzelni, hogy ezek a kérdések jobban feküdtek neki, mint neked és mindemellett szerencséje is volt. Hidd el, ebben nincs semmi csalás. A te mentett válaszaid és időeredményed az ő válaszaival és időeredményével.
Velem is kétszer előfordult már, hogy a küzdőtéren két csillaggal erősebb ellenfelet megvertem. Egyszerűen azok a kérdések nekem jobban feküdtek és még talán a szerencse is besegített egyszer-kétszer. Biztos, ők is bosszankodtak.
Nagyon nem vagyok veled azonos súlycsoportban. 1 és 2 x között mozgok. Ráadásul jóval lassúbb vagyok. Ezért is vertél meg 5:§-ra. (Mondjuk én szívesen játszom jóval erősebbekkel is. Nem zavar, hogy jobbak.)
Azt én nem tudhatom, hogy kitől kaptál ki 1:8-ra. Az is lehet, hogy tokent vetettek be ellened. Nézted az összefoglalót? Abból sok minden kiderül.
Nagyon aranyos vagy, és meg is ígértem, hogy a bajnokságot még végigjátszom, akármilyen eredményem is lesz. Azonban nekem nem érdemes tovább játszanom, mert nem marad rá időm. Márciustól napi 3 órát kellett tölteni a munkahelyemen, jobban ráértem. De most hétfőtől megint 6 órát. Emellett az utazás is minimum másfél óra, így 7 és fél órát vagyok távol naponta az otthonomtól. Plusz más kötelezettségeim is vannak, mint mindenkinek.
Csak hétvégén azért nem érdemes játszanom, mert egyrészt kiesek a gyakorlatból, másrészt a reakciós időmet sem tudom így növelni. Egyelőre még itt bohóckodom, mert nagyon nehéz abbahagyni. Mindenki áhítja a sikert, van aki mindenáron, van aki megelégszik kevesebbel is. Szívesen játszanék továbbra is a játék kedvéért, mert jó kis fejtörő, de csak néhányszor felmenni az oldalra nem éri meg szerintem.
Csak annyit fűznék hozzá: itt mindenki fantasztikus , aki a napi 24 órából képes órákat a játékkal tölteni:) Amúgy én is így jártam: a honfoglaló függőségemből sikerült kilépnem, de hogy nagy költőnk szavaival éljek: van másik:-)