Majd pár hónap múlva visszatérhetünk erre a témára, ha gondolod. Addig is, ha pszichiáterre van szükségem, a férjem bármikor szívesen áll rendelkezésemre. Hidd el elég jóképű ő is. Sőt... :)
Szia! Ha a táblázatba is szeretnél bejelentkezni, akkor nézd meg az indexesbabak.uw.hu oldalt, a várandós anyukáink linkre kattintva láthatod a táblát, és az ott szereplő adatokat add meg itt a topikban vagy emilen nekem, és beírlak. :-)
Részvétem Vidramaméknak :(((( annyira drukkoltam nekik :(((
Stuncnak gratula, jó nagy baba lett Liza!:)) képeket várjuk!
Vikivikivel egyetértek, azzal a kiegészítéssel, hogy homeopátiás szerek is segíthetnek, utána kell nézni. ja és spektrumot, meg animal planetet nézzen inkább, akit érzékenyen érintenek a híradók témái, terhesekkel ez gyakran megesik :o)
Szerintem menj el pszihológushoz. Nem lerázásból, de hátha egy-két, talán terhesség alatt bevehető szer helyre bírja rázni a dolgokat, meg a beszélgetés sem árt. Maguktól lehet, hogy nem fognak megoldódni a dolgok, és hiába, hogy az első számú félelem (szülés, egészséges-e a gyerek, nem maradok-e ílyen "dagi" terhesség után is, el tudom-e látni a babát, ilyesmi) megszűnik, jön majd helyette jóval nagyobb stressz (jól csinálok-e mindent, miért bőg ez a gyerek, nem tudsz aludni, totálisan megváltozik az életed, stb).
Szóval szerintem veszélyes arra várni, hogy a szülés után ez majd magától elmúlik, mert mi lesz, ha nem? Jah, és irogass fórumokba, jobb, mint a TV:)
Elöször is gratulálok stuncnak Lizához!!Sok Boldogságot!!! Nagyon sajnálom Vidramam ami történt! Segitsen valaki légyszives,hogy a 2007-es tavaszi-nyári babák 4.0 is megszünt,mert tegnap óta nem látok hozzászolást ezért gondolom.Ha igen akkor az új oldal cimét beirná nekem ide valaki?!Azt tudom,hogy a történtek miatt van:Szülés, terhesség 4.0 Vikike már ücsörög: