Én javasolnám a Kisújbányai részt, csak azzal az a baj, hogyha autóval megyünk és vissza akarunk térni hozzájuk, akkor ugyanarra kell visszejönni, amerre mentünk, szóval nem lehet kört csinálni, mint a Sárkány-szakadéknál. De nagyon szép hely, számtalan fotótémával. Ha van jobb ötlet kíváncsian várom. :)
Üdvi ! Pont jókor jelentkeztél be, amikor hót a topik.
:)))
Most szóltak, hogy egy vadászbolt ( www.vadaszweb.hu ) az én régi vaddisznófotóimmal ( 3 db ) reklámozza magát. Lesz egy-két jó cuccosom tőlük, vagy sok manim...
KB 2, de lehet, hogy 3 hónapja megkaptam az orromra Fuditól, hogy ha már pécsi vagyok, csatlakozzak a baranyai fórumhoz. Na ezt mostanra sikerült megtennem, bokros teendőim mellett. Szóval még az is előfordulhat, hogy néha beírok a fórumba itt is.
Van itt valaki Pentax K10D-vel? Az első K10D-mnél a fókuszpontokkal volt egy kis gond, így kicserélték, viszont a második meg mintha alulexponálná a képeket. Szeretném azonos fényviszonyok közt összehasonlítani egy másik géppel, mert már épp eleget problémáztam a boltban, és nem szeretném tovább feszíteni a húrt az amúgy kedves és kézséges bolti személyzetnél.