Keresés

Részletes keresés

vanekúr Creative Commons License 2006.04.20 0 0 838
Ne felejtsd el, voltunk vagy 20-30-an a 2000-el szemben!
És bizony azért lehetett hallani a mi hangunkat is, nem hülyéztünk, nem szidalmaztunk, szurkoltunk...
Előzmény: belfera (836)
belfera Creative Commons License 2006.04.20 0 0 837
Hú, Zalánt rendesen osztották a bentlévők, miután 1/9-es mezőnymutatójával ő volt a sikerünk egyik fő letéteményese.
"Ez az Zacsi, mint a válogatottban!" :-)

Amúgy Smith nem lépett pályára.
Előzmény: luipotter (831)
belfera Creative Commons License 2006.04.20 0 0 836
Az első félidőben még csak tapsoltak a kaposiak, aztán a második játékrészben már rákezdtek a "Hajrá, hajrá, Kaposvár"-ra is. Főleg a 15-0-ás rohanásuk alatt hallatszott a hangjuk, amit a hazai tábor dermedt csendben figyelt.
Előzmény: Törölt nick (822)
pierce08 Creative Commons License 2006.04.20 0 0 835
ÉÉÉ tudok írni :):) Na szóval azt szeretném kifejteni h utálj nyugottan de aki józanul gondolkodik az rájön h a Kecskemétnek csak jó ha üres csarnokban játszák le a meccset....... Szokták mondani a szurkoló a 6dik ember. Na most a Kecskemét nem fog akarni 6dik embert és ki akarna??? Ja meg ha akarna is akkor se lehetne mert ha ott "fennt" azt mondják akkor azt mondják.
pierce08 Creative Commons License 2006.04.20 0 0 834
Jó van b-crazy utűl attól még nyugottan fogok aludni de nyugodj meg semelyik csapat nem szeret sok ezer "ellen" szurkoló előtt játszani. Nyugodj meg ha zártkapus lesz a Kecskemét nem fog ágállni elleni.
redmiller Creative Commons License 2006.04.20 0 0 833
Akkor az első tétmeccs lesz, amiről idén lemaradok.... :(
Előzmény: pierce08 (830)
b-crazy Creative Commons License 2006.04.20 0 0 832

te így gondolod...

sebaj, mi meg másképp, szerencsére -- öröm tudni, h nem közénk tartozol, élj csak az előítéleteid által vezérelve továbbra is!

Előzmény: pierce08 (830)
luipotter Creative Commons License 2006.04.20 0 0 831
Pedig jó esélyed van, hogy lemaradsz róla.

Amikor Váradit pofánverték, Paksról egyedül voltam szurkoló ,egy rádiós belépővel, nem saját, és női névre szólt, végül a feleségem vállalta, hogy az övé, pedig nem is akart bejönni. Végül (mint családtag) bejutottam, és a bérletes szektor közepén pöffeszkedve telefonáltam meg az eredményt. :o)))

Ettől persze még volt benn vagy 50 körmendi, és kiválóan hallatszott, mikor Patonay (a lelátóról szintén, már Zsebe volt az edző) hangosan kommentálta a meccset, és küldte el az anyjukba a bírókat.

Kikaptunk, sajnos... de azon a meccsen játszott (?) először Smith.

Kint üvöltött vagy (na, most mennyit írjak ? :o))) egy csomó körmendi, a meccs végén meg tódultak be örömködni.

Ez a Körmend elleni bajnoki döntőt követő első ottani meccs volt.
Előzmény: redmiller (828)
pierce08 Creative Commons License 2006.04.20 0 0 830
Én meg azt mondom ha ez a Szövetség elrendeli akkor hiába lép ez ellen mind két csapat akkor sem fogják engedni. Ja és a másik az hogy az Univer nem fog vérrel körömmel azért harcolni h 3000 -3500 körmendi  fanatikus előtt játszák a meccset... ( ha számokban túloztam bocs ;)
b-crazy Creative Commons License 2006.04.20 0 0 829

egyetértek!

ha zárt kapust rendelnek el, javaslom, h a 2 csapat együtt lépjen fel ez ellen!

Előzmény: redmiller (828)
redmiller Creative Commons License 2006.04.20 0 0 828
Ne szórakozz már! :S A helyiek hülyesége miatt nem szeretnék lemaradni a meccsről... :( Én nem vertem meg senkit! Meg rajtam kívül sok körmendi sem...
redmiller Creative Commons License 2006.04.20 0 0 827
Nyíregyháza - Univer

A Capricorns idegenbeli meccsrejárásban nem áll rosszul, így egy tét nélküli meccsen is kötelező jelenésük van.

Hát ez nem nyert... Rajtam kívül egy-két (b-középben) szurkoló hangember volt... Capri sál pedig csak rajtam... Fogadni kellett volna, akkor a meccs előtt megmondtam volna, hogy most tévedsz...

Remélem a rájátszásra változik a helyzet...

Előzmény: realfan (821)
CSabesz Creative Commons License 2006.04.20 0 0 826

Lesz ennél jobb is....:-)

De csak ma....;-)

Előzmény: Tyrant Joci (824)
CSabesz Creative Commons License 2006.04.20 0 0 825

Mafc-Olaj:

Szurkolás:

Hazai részről ugye nem volt semmi....

Szolnokról közel 500-an voltunk, gyakorlatilag hazai pályát biztosítottunk a csapatnak. Soha rosszabbat! Változatos, kurva hangos szurek. Megvolt a Micimackó is, bár a többség bizonytalan, hogy melyik játékost is helyettesítsük be az első strófában...:-))

Kis holtpont volt a 4. negyedben közel 30 pontos vezetésünknél, de a végén hatalmas ünneplés, ollézás, mifene....

Tyrant Joci Creative Commons License 2006.04.19 0 0 824
 köbö... :-)
realfan Creative Commons License 2006.04.19 0 0 823

Írd már le pontosan mi volt!!

realfan Creative Commons License 2006.04.19 0 0 821

Debrecen - Atomerőmű

Az év egyik legfontosabb meccsén mindkét csapat részesül bíztatásban. El is férne itt egy igazi playoffhangulat...
Soproni sÖrdögök - Albacomp

Vendégek nem tudom lesznek-e, mindenesetre a hazaiaknak jó hangulatot kell teremteni, a csapatuknak szüksége lesz rá...
Nyíregyháza - Univer

A Capricorns idegenbeli meccsrejárásban nem áll rosszul, így egy tét nélküli meccsen is kötelező jelenésük van.
EMK Dombóvár KC - Pécs

Az Ultra Fanaticnak nem lesz nehéz dolga, bár azért gondolom mennek Pécsről. Bár ellenünk már kezdtek nemtetszésüknek hangot adni a hazai vasutascsapat szurkolói...
MAFC - Szolnok

Az év Olajos túrája lehet, gondolom már ott vannak a közeli vendéglátóipari egységben a piros-feketék. Hazai pályán lesz a Szolnok...
ZTE KK - Falco

Itt inkább a balhé, mint a szurkolás kerülhet előtérbe. A sárgáktól rendesen kaptunk az egerszegi kiruccanásunk után, hát most lehet bizonyítani jó szombathelyiekhez méltón!
Körmend - Kaposvár

Somogyországból akkor jöttek Körmendre húszan, amikor bajnoki döntő volt - vasárnap... Most akkor mit várhatunk? Hazai oldalon egy kérdés van: visszaszorul-e a politizálás.

realfan Creative Commons License 2006.04.18 0 0 820
Iszunk mi mást is - kísérőnek... :))
Előzmény: CSabesz (819)
CSabesz Creative Commons License 2006.04.18 0 0 819

Mi történne a mentalitásotokkal, ha az Unimukkon kívül mást is innátok???

:-)))

Előzmény: realfan (818)
realfan Creative Commons License 2006.04.18 0 0 818
De mi akkor is Unicumot iszunk és nem azt a hülye Jagert! :))
Előzmény: CSabesz (817)
CSabesz Creative Commons License 2006.04.18 0 0 817

Körmend-Olaj?

Megszámlálhatatlan mennyiségű agysejt pusztulása lenne várható....

:-))

Előzmény: realfan (816)
realfan Creative Commons License 2006.04.18 0 0 816

Lenyomtátok a köcsögöket? :) Nagyon helyes! :)

Nem a meccs után kell szurkolni... (Félreértések elkerülése végett nem vagyok fradista!)

Alba-Olaj 0-3? Utána Körmend-Olaj? Benne vagyok!

Előzmény: Törölt nick (813)
CSabesz Creative Commons License 2006.04.17 0 0 815

Itt a Húsvét,

alig várom,

Alba-Olaj,

nulla-három.

:-)))

CSabesz Creative Commons License 2006.04.17 0 0 814
Megvolt az elbeszélgetés?
realfan Creative Commons License 2006.04.17 0 0 811

Na, hello mindenkinek.

Egy kis off: vasárnap a második félidőben alig lehetett hallani a lilákat...

Röviden két MTE-meccsről:

Dombóvár-Körmend

Alkoholizálás, kampánycsendtörés, plakátgyújtogatás, csajozás, kevéske szurkolás, sima győzelem, éneklés a kocsmában a hazaiakkal... Fasza túra volt! Nem is érdemes belekezdeni, egyszerűen király volt a teli nagybuszos kirándulás!

Körmend-ZTE

A bátorságukat láncokban hordók természetesen otthon maradtak, talán azt sem tudják, hogy meccs volt. Jövőre majd megint ugatnak Egerszegen, hogy így meg úgy meg amúgy, ők milyen fasza gyerekek, mi meg a "futóbajnok parasztok". Csak egyszer jönne el az a 15 "huligán" Körmendre! Akkor már megérteném, hogy miért mernek nagy pofájúaknak lenni. Nálunk a választási eredmények szégyene került terítékre szurkolás mellett. Volt, aki nem értette a "Budapesten mindenki cigány" című örökzöldet.

A rájátszás elég messzire sodor minket (Kecskemét), de már tervezzük a nagybuszos túrát. Az sem lesz semmi!

CSabesz Creative Commons License 2006.04.17 0 0 810
Vót' valami mugrózó dolog??
echris Creative Commons License 2006.04.14 0 0 809
Végül is a csapatunk is csak bohóckodik velünk! :)))
Előzmény: KISVISZI (808)
KISVISZI Creative Commons License 2006.04.13 0 0 808
1 félidőt végig hülyültük fent a Tibivel,meg a Trutkoval,2.félidőben meg csak az utolsó 5 percbe mentünk fel!2 félidőben a Trutkoval a Dombovár szektorban beszélgettünk 1 ismerős csajjal!Szurkolás az nem volt,csak bohockodás!
Előzmény: echris (807)
echris Creative Commons License 2006.04.13 0 0 807

Mi a helyzet papa,mi volt tegnap?

Előzmény: KISVISZI (804)
Dávid0001 Creative Commons License 2006.04.13 0 0 806
Sájmon?sájmon!Ajaj!Vigyázz ezárt holnap számolunk a bíróság után!
Előzmény: Törölt nick (805)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!