Ne felejtsd el, voltunk vagy 20-30-an a 2000-el szemben! És bizony azért lehetett hallani a mi hangunkat is, nem hülyéztünk, nem szidalmaztunk, szurkoltunk...
Hú, Zalánt rendesen osztották a bentlévők, miután 1/9-es mezőnymutatójával ő volt a sikerünk egyik fő letéteményese. "Ez az Zacsi, mint a válogatottban!" :-)
Az első félidőben még csak tapsoltak a kaposiak, aztán a második játékrészben már rákezdtek a "Hajrá, hajrá, Kaposvár"-ra is. Főleg a 15-0-ás rohanásuk alatt hallatszott a hangjuk, amit a hazai tábor dermedt csendben figyelt.
ÉÉÉ tudok írni :):) Na szóval azt szeretném kifejteni h utálj nyugottan de aki józanul gondolkodik az rájön h a Kecskemétnek csak jó ha üres csarnokban játszák le a meccset....... Szokták mondani a szurkoló a 6dik ember. Na most a Kecskemét nem fog akarni 6dik embert és ki akarna??? Ja meg ha akarna is akkor se lehetne mert ha ott "fennt" azt mondják akkor azt mondják.
Jó van b-crazy utűl attól még nyugottan fogok aludni de nyugodj meg semelyik csapat nem szeret sok ezer "ellen" szurkoló előtt játszani. Nyugodj meg ha zártkapus lesz a Kecskemét nem fog ágállni elleni.
Amikor Váradit pofánverték, Paksról egyedül voltam szurkoló ,egy rádiós belépővel, nem saját, és női névre szólt, végül a feleségem vállalta, hogy az övé, pedig nem is akart bejönni. Végül (mint családtag) bejutottam, és a bérletes szektor közepén pöffeszkedve telefonáltam meg az eredményt. :o)))
Ettől persze még volt benn vagy 50 körmendi, és kiválóan hallatszott, mikor Patonay (a lelátóról szintén, már Zsebe volt az edző) hangosan kommentálta a meccset, és küldte el az anyjukba a bírókat.
Kikaptunk, sajnos... de azon a meccsen játszott (?) először Smith.
Kint üvöltött vagy (na, most mennyit írjak ? :o))) egy csomó körmendi, a meccs végén meg tódultak be örömködni.
Ez a Körmend elleni bajnoki döntőt követő első ottani meccs volt.
Én meg azt mondom ha ez a Szövetség elrendeli akkor hiába lép ez ellen mind két csapat akkor sem fogják engedni. Ja és a másik az hogy az Univer nem fog vérrel körömmel azért harcolni h 3000 -3500 körmendi fanatikus előtt játszák a meccset... ( ha számokban túloztam bocs ;)
A Capricorns idegenbeli meccsrejárásban nem áll rosszul, így egy tét nélküli meccsen is kötelező jelenésük van.
Hát ez nem nyert... Rajtam kívül egy-két (b-középben) szurkoló hangember volt... Capri sál pedig csak rajtam... Fogadni kellett volna, akkor a meccs előtt megmondtam volna, hogy most tévedsz...
Szolnokról közel 500-an voltunk, gyakorlatilag hazai pályát biztosítottunk a csapatnak. Soha rosszabbat! Változatos, kurva hangos szurek. Megvolt a Micimackó is, bár a többség bizonytalan, hogy melyik játékost is helyettesítsük be az első strófában...:-))
Kis holtpont volt a 4. negyedben közel 30 pontos vezetésünknél, de a végén hatalmas ünneplés, ollézás, mifene....
Az év egyik legfontosabb meccsén mindkét csapat részesül bíztatásban. El is férne itt egy igazi playoffhangulat... Soproni sÖrdögök - Albacomp
Vendégek nem tudom lesznek-e, mindenesetre a hazaiaknak jó hangulatot kell teremteni, a csapatuknak szüksége lesz rá... Nyíregyháza - Univer
A Capricorns idegenbeli meccsrejárásban nem áll rosszul, így egy tét nélküli meccsen is kötelező jelenésük van. EMK Dombóvár KC - Pécs
Az Ultra Fanaticnak nem lesz nehéz dolga, bár azért gondolom mennek Pécsről. Bár ellenünk már kezdtek nemtetszésüknek hangot adni a hazai vasutascsapat szurkolói... MAFC - Szolnok
Az év Olajos túrája lehet, gondolom már ott vannak a közeli vendéglátóipari egységben a piros-feketék. Hazai pályán lesz a Szolnok... ZTE KK - Falco
Itt inkább a balhé, mint a szurkolás kerülhet előtérbe. A sárgáktól rendesen kaptunk az egerszegi kiruccanásunk után, hát most lehet bizonyítani jó szombathelyiekhez méltón! Körmend - Kaposvár
Somogyországból akkor jöttek Körmendre húszan, amikor bajnoki döntő volt - vasárnap... Most akkor mit várhatunk? Hazai oldalon egy kérdés van: visszaszorul-e a politizálás.
Egy kis off: vasárnap a második félidőben alig lehetett hallani a lilákat...
Röviden két MTE-meccsről:
Dombóvár-Körmend
Alkoholizálás, kampánycsendtörés, plakátgyújtogatás, csajozás, kevéske szurkolás, sima győzelem, éneklés a kocsmában a hazaiakkal... Fasza túra volt! Nem is érdemes belekezdeni, egyszerűen király volt a teli nagybuszos kirándulás!
Körmend-ZTE
A bátorságukat láncokban hordók természetesen otthon maradtak, talán azt sem tudják, hogy meccs volt. Jövőre majd megint ugatnak Egerszegen, hogy így meg úgy meg amúgy, ők milyen fasza gyerekek, mi meg a "futóbajnok parasztok". Csak egyszer jönne el az a 15 "huligán" Körmendre! Akkor már megérteném, hogy miért mernek nagy pofájúaknak lenni. Nálunk a választási eredmények szégyene került terítékre szurkolás mellett. Volt, aki nem értette a "Budapesten mindenki cigány" című örökzöldet.
A rájátszás elég messzire sodor minket (Kecskemét), de már tervezzük a nagybuszos túrát. Az sem lesz semmi!
1 félidőt végig hülyültük fent a Tibivel,meg a Trutkoval,2.félidőben meg csak az utolsó 5 percbe mentünk fel!2 félidőben a Trutkoval a Dombovár szektorban beszélgettünk 1 ismerős csajjal!Szurkolás az nem volt,csak bohockodás!