Mivel én nagyon fázós vagyok, ezért, ha sikerül ellesnem dzogcsen-től a cserépkályha fűtésének titkait, akkor vállalom, hogy etetgetem fával azt kályhát. Sőt lehet, hogy áttérek a kényszeretetésre, azaz tömöm, mint ahogy a libákat szokták. Aztán jöhetnek a kályhavédők.
Kedves gabócza1 . Én vasárnap haj nalban megyek le a lengyel helyre valami lengyel ajándékkal a lengyel kocsimmal .Te meddig szándékozol ott lenni ? Sapirico , tiszTElettel .
Gondoskodni az épület használhatóságáról. Ne legyen minden tele sárral, ha valami oda nem való került a padlóra legyen feltakarítva,a wc-ben legyen papír stb.
Mikor elhagyjuk az épületet minden kerüljön vissza az eredeti helyére, legyen feltakarítva.
A fűtéshez mindig legyen fa a kályhák körül ami időnként kerüljön is be.
Azaz mintegy házigazdaként kell funkcionálni. Természetesen nem egyedül csinálni mindent, hanem ügyesen megtalálni kikre lehet ezeket a feladatokat rálőcsölni. A lényeg az, hogy megoldásra kerüljenek.
Tenném én mint házigazda, de a tudomány mai állása szerint egyidőben csak egy helyen tartózkodhatok.
Pénteken miénk az objektum kora délutántól. Menni lehet, max meg kell várni a a többieket. A Bp + Dunaföldvár felöl érkezők csatlakozhatnak hozzám, útba esek. Az én indulásom attól függ hogy állok az előkészületekkel, hogy tudok összecuccolni. Minnél többen jönnek segíteni annál lasabban :))
Számításaim szerint 3-4 közt indulok. Aki felém jön az jöhet velem a rövidebb, ám sokkal szebb úton az erdőn át.
Az még nem hangzott el, hogy pénteken mikor gyülekezzünk illetve mikortól. Természetesen ahol tudok én is segíteni fogok, tavaly se volt ebből probléma, igaz spacc bácsi nem sokat mosogatott, mert nem fért hozá:)
Szállásmester továbbra is keresteteik. Különös tekintettel arra, hogy ha már pénteken nem fűtünk be szétfagyunk. Kályha és fa van de aki kézben tarja az egészet kerestetik.