Te nem találtad meg a vezérműtengely jelét sem az biztos. Az egy dolog, hogy látsz egy pöttyöt a keréken, de a blokkon annak nincs párja! azt csak egy "hozzáértő" tudja hol áll felső holtponton, a főtengely dettó. Célszerszámmal tudod megnézni különben is a főtengely jelet.
De mondok egy sokkal egyszerűbbet. Vegyétek le a vezérműkereket (teljesen nem fog leférni) nézzétek meg, hogy az ék benne van-e, mert 100%hogy el van törve. Ha igen, akkor van egy kis kár :)
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy Renault trafic 1.9 dci 100. Az autó nem indul, állítolag átugrott a vezérlése. Ezt szeretnénk megnézni de egy kis akadályba ütköztünk. A főtengely bordáskerekén a jelet megtaláltuk de a blokkon lévőt fix jelet nem. Ha valaki ebben tudna segiteni , hogy mihez kell állitani a vezérlést a főtengelynél, hogy hol találjuk lent a fix jelet? A vezérműtengelynél megtaláltuk.
Renault Master 2002-es. A kormányszervó állandóan elromlik. Már többször cserélték rajta. Vki nem ismeri véletlenül? A kormánymű v. mi lehet a probléma? A zöldséges cimbimé megint haldoklik és ugye most jön a szezon.
Nekem nincs, de KC elmesélte a működtetést! A tükörállító gomb ugye 4 állásban állítja a tükröt. Ha balra forgatod akkor a baloldalit, ha jobbra akkor a jobboldalit. Namármost ha középen áll akkor is le lehet vele adni a 4 kontaktot csak akkor nem reagálnak a tükrök. Ebben az állásban hasznosítható a tempomat kapcsolgatására. Ja, még ha minden igaz akkor ha lefelé megnyomod üres (közép) állásban az is egy kapcsolási mód azzal aktivizálódna.
STOP, motor lámpa kigyulladt leállt, majd újra lehetett indítani. Találtam egy szakit, aki elvileg felújítja az injektor fejeket (18 pénz/db) de nem tudom, hogy mennyire lesz jó az eredmény!
Sziasztoj ha valakit érdekel lenne eladó trafic könnyüfém felni nyári gumival .8 fős üléshuzat. Szőnyeg garnitura.renault gyári disztárcsa pana cd rádió. .06 20 586 5930