O'Sullivan évente legalább kétszer mondja, hogy visszavonul. Davis 58 múlt, amikor abbahagyta, de csak szabadkártyával tudott versenyben maradni és nem nagyon nyert már. Szerintem Ronnie ezt nem tudná megcsinálni, neki a gyõzelem kell. Pár éve még lehet, a fiataloknak elõbb-utóbb át kell venni a vezetést
Meddig lesz még aktív? (ha jól tudom kb 60 éves korig simán el lehet lenni a snookerben, OK NEM A CSÚCSON! de mintha ezt mondták volna anno a kommentátorok)
Nagyon örültem amikor megláttam, hogy a sorsoláson Trump Un-Nooht kapta. Nagyon szimpatikus, jó játékos, és nagyon bíztam abban, hogy összejön a meccs Ronnie és Un-Nooh között.
A shoot-out-nál bármennyire is a legnagyobb a mázli-faktor, jól játszott és örülök, hogy behúzta (nagyon sajnálom, hogy Holt nem jutott ki a vb-re).
Más: valaki tudja esetleg, hogy hogy alakulnak a pénzdíjak itt a vb-n? Konkrétan az érdekelne, hogy mintha valami olyasmi rémlene, hogy aki ranglistahelyezés alapján van ott egy ranking event-en, az ha az első körben esik ki, akkor a szerzett pénznyereménye nem számít bele a ranglistába. Ez így van, vagy rosszul emlékszem? Pl. ha most Perry kiejti Gilbertet (remélem), akkor Gilbert pénznyereménye nem számítana bele a ranglista helyezésébe.
Bár most sokan jól jártak, de nem hiszem, hogy ebben bármi szándékosság lett volna...
Nagyon-nagyon szarul nézett ki, látszik, hogy nincs jól, nem tudom, hogy influenza (szerű) beteg-e, vagy valami mentális gondja van, de ez van, sajnos ez a zsenik velejárója.
Pont ebben is az ellentettje Selby: az megy minden körülmények közt, mint a buldózer.
Ettől még gratula Cahillnek, sok amatőr már a gondolattól is becsinált volna, hogy egy ikonnal áll egy asztalnál, és hát 8-8 után én is azt mondtam, hogy nem fogja bírni...
"nem tudok nyilatkozni a játék képéről, de a tegnapi alapján Ronnie céltalannak tűnt." - hozta a tegnapi formát. Végigásítozta az egészet, néha olyan volt mintha szunyókálna. Döbbenetes volt. Mástól sportszerűtlenség lett volna, Tőle talán nem. Nem lehet így snookerezni. Illetve lehet - ez lett az eredménye...
Én is örültem volna neki ha legalább az elődöntőig eljut,de sajnos nem így történt.Talán már hamarább erőt vesz rajta a kimerültség,és a sok torna ,már 50 felett nem annyira fitt az ember.
Tegnap levágatta a haját Ronnie,de ez sem segített rajta.Nem értem ezt én sem nála hogy egész szezonban remekül játszik tornákat nyer és a VB-re érve mintha nem érdekelné őt az egész,nagyon könnyű lökéseket ront el,vagy épp túl nehezeket kockáztat és ebből állás marad az ellenfélnek.Lehet azt gondolta egy amatőr ellen megengedhetek bármit magamnak úgyis elizgulja a végét az ellenfelem.Hát ilyen sok hibával nem lehet továbbjutni bárki aki most jelenleg ott van a VB-n ezeket kihasználták volna.
Ronnie ezt nyilatkozta a kiesése után:„Nehezek a végtagjaim, kiszáradtam, nincs energiám, küzdök, hogy ébren tudjak maradni. Borzalmasan érzem magam – mondta a mérkőzés után álmatlanságával kapcsolatban RonnieO'Sullivan. – Úgy kell idejönnöd, hogy jól érzed magad. Mentálisan készen álltam, jó szezon van mögöttem, megpróbáltam folytatni. De James remekül játszott, minden tiszteletem az övé.”
Sajnálom tényleg öröm lett volna látni egy top formában lévő Ronnie-t de hát ő is csak ember neki sem pottyanak a kezébe a győzelmek.
Most hallom, hogy Cahill Hendry unokaöccse. Egészen pontosan Hendry ex-feleségének a testvérének a fia. Szóval azt azért nem lehet mondani, hogy a vérében van.
Nem láttam a mai menetet, nem tudok nyilatkozni a játék képéről, de a tegnapi alapján Ronnie céltalannak tűnt. Ott ült, de nem érdekelte egy pillanatig sem.
Mennyi köze lehet az 1000 db százashoz? Akármennyire is tagadta, komoly motiváció volt az elmúlt mondjuk két évben. Olyasmi, amiben lealázhatja a világot. Nyolc+ vb cím lenne a másik (természetesen sokszor elmondta, hogy nem érdekli a címek száma), de az meglehetősen esélytelen. Pech, hogy pont röviddel a vb előtt lett meg az ezres. Cahillt és rajongói szempontjából mázli.
'Sullivan: "All my limbs just feel really heavy. I had no energy, I was struggling to stay awake, I just feel horrendous to be honest. You have to come here feeling physically and mentally good, I felt mentally good but if you're physically not 100%, it's going to make it hard."
Ronnie O’Sullivan said he felt ill in his shock defeat against James Cahill. “I haven’t felt great for a few weeks. “He did well. He held himself together. “It’s been a very successful season for me, but it wasn’t meant to be.”
Ma is sokat rontott. Egyenlített, utána a 9:8-ért megint hibázott,az újabb egyenlítés meg egy tegnapiakhoz hasonló óriási pech volt.
Cahillnek azért volt nagy szerencséje ,mert el se tudta igazából izgulni a meccset,jól játszott, de se nagy break, se valami nagy bravúr nem kellett a győzelméhez. Általában könnyű helyzeteket kapott