Pedig nem nehéz. :o)
Az első három adja magát - az a csibészes, kisfiús mosoly, amit az első képen látsz, a mai napig jellemző. A negyedik és az ötödik sem igényel sok fejtörést. A hatodikon először én is elcsodálkoztam, de ha jobban megnézed, szerintem ki lehet találni. :o)
A magyar tribute bandára gondoltam,csakhogy eloszlassam a kételyeiteket:)Szóval,mivel a 11.-i koncertet már ugye lekéstem,nem tudnátok egy olyan koncertdátumot írni,amire el tudok menni?Decemberben is játszanak vhol gondolom...!Egyébként köszönöm a reagálást!Üdv
Nem oszlottak fel húsz éve? Nekem van talán egy vagy kettő demóm tőlük, a My way, your way (később, némi zenei és több szövegi változtatás után Anything goes).
Üdv!Lehet hogy már volt róla szó,de most nincs kedvem visszaolvasni,szóval a Holywood Roseról lenne szó!Én csak most értesültem eme együttes létezéséről,ha valaki tud róluk vmit,pláne,hogy hol játszanak,s mikor,és ha ezeket az információkat még le is írná,azt nagyon megköszönném!!!!!Üdv
Ezeken a fotókon talán még Slash sem sejtette, hogy mekkora gitáros (és star) lesz belőle, pláne, hogy valaha 2*es Apa lesz.
Én is gratulálok neki, hátha tényleg olvas minket.:)))
Vajh lesz-e Velvet Revolver turné? Azért gratulálok Slashnek, ha olvassa a fórumot :)
Former GUNS N' ROSES/current VELVET REVOLVER guitarist Slash and his wife Perla are expecting their second child in late June/early July. The couple have a one-year-old son, London Hudson.
Az egyik külföldi fórumon írta valaki, amikor arról volt szó, hogy egy rádicsatorna esetleg leadta az I.R.S.-t és a fórumon mindenki azonnal ráugrott a témára, hogy a világ egyik legszebb és legfájdalmasabb dolga GN'R-rajongónak lenni.
Kib@szott szar ügy, hogy itt álmodozunk, de ezért vagyunk FAN-ok. Egy pici dolog, ami 10 év után esetleg létrejön, már lázba hoz minket. Az is elég, hogy beszélünk róluk, s boldogok vagyunk.
GNR FOREVER!!!