Keresés

Részletes keresés

mindenki senkije Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81127

:D dehát így is vastagon megbámulták őket

Előzmény: Mlle. Grenelle (81125)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81126

Quarren.

Volt a kapitány.

Előzmény: Jani-wan. (81113)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81125

Én is vártam egy "szerveseket nem szolgálunk ki!" beszólást, vagy legalább egy ilyen táblát a falon...

...de ezek szerint a droidok kulturáltabbak.

Előzmény: mindenki senkije (81118)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81124

kreatívon most nem főleg az írást és párbeszédeket értem, hanem a jelmezeseket, CG artistokat, animátorokat, hangmérnököket egyéb VFX/SFX mestereket.

az előző részben ahogy lement az a kalózhajó, azt szerintem nagyon összerakták. csak én hallottam úgy, de ugyanaz/hasonló hang volt, mint amikor az Executor becsapódott a HCS2-be?

Előzmény: Biga Cubensis (81123)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81123

dehogy isten ments, hogy bárki el akarna innen távolítani :) 

teljesen aláírom a legtöbb kritikát. ugyanakkor a kreatív részleg sokszor úgy odateszi magát, hogy nekem nincs szívem lehúzni/leírni az egész produkciót.

Előzmény: mindenki senkije (81122)
mindenki senkije Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81122

Egyébként meg csesszétek meg! :D 20+ éve írok ide, nem most fogom abbahagyni. Más szavakkal: engem innen majd csak lábbal előre visznek el :D 

Az elmúlt 2 évtizedben millió pozitív, hasznos stb kommentem volt, az SW az életem része. Utálom ezt mondani, de talán "letettem már valamit" :D erre a kis közös asztalunkra, erre ma itt fel vagyok kérdezve, nem is értem :D én lennék a legboldogabb, ha volna miért jobban lelkesedni. Na de mindegy, lapozzunk. Már csak néhány rész van, nem sok lehetőségem van zúgolódni, bírjátok ki ezt a kicsit, ami még hátravan :D 

ps: egyébként ahogy nézni (nekem) sem kötelező, ugyanúgy topicozni (nektek) sem az. Lehet csak ezt, vagy csak azt választani, de sajnos bizony akár mind a kettőt is egyszerre :)

Előzmény: mindenki senkije (81121)
mindenki senkije Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81121

Dehát már többször írtam (érdekes, hogy EZT valahogy nem észlelitek...):

1. nem hagyok félbe olyan dolgot, amit már elkezdtem. #kényszeresség :D

2. kíváncsi vagyok, mi lesz a vége 

3. napi téma itt, nem szeretnék kimaradni belőle :) (a Rebels stb nem ilyen volt) 

4. azt csinálok, amit akarok (már elnézést) 

Szóval olyan ez, mint amikor az öreg bácsi 40 év után is minden hétvégén kimegy az egykororon volt bajnok csapata meccsére. Szidja az MLSZ-t, a bírót, a sok légióst, a kis nyikhaj játékost, akik a nyugdíjának soksorosát keresik a semmirekellőségükkel stb... De akkor is, ha esik, ha fúj minden meccsen ott ül és köpködi a szotyit maga elé és párás tekintettel gondol arra, amikor 1973-ban BL döntőig meneteltek :D

Előzmény: Biga Cubensis (81120)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81120

ez oké, bár azt én sem értem, hogy ha valami ennyire konstans, kiszámítható módon nem tetszik, akkor miért pazaroljátok rá az időtöket?

Vuduman ha jól emlékszem teljesen korrekten megmondta, hogy nem fogja végignézni.

csak azért mert SW? a rajongói státusz kötelez rá, hogy mindent meg kell nézni? én se nézem meg a Rebelst és társait, mert eleve nem tetszik és 1-2 rész után nem pazarlom rá az időm. 

kicsit olyan ez, mint ahogy sok LOTR rajongó végignézte az új sorit, hogy minden résznél elmondhassa, mennyire nem hű az eredetihez és milyen pocsék.

szóval az okát továbbra sem értem, ha:

a) reménykedtek benne, hogy jobb lesz - nem lesz jobb :)

b) ha meg akartok minket győzni a folyamatos panaszkodással, hogy egy nézhetetlen fos - nem fog sikerülni :)

c) mazochisták vagytok :)

Előzmény: mindenki senkije (81116)
Hiryu27 Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81119

wellness már volt Luke-éknál is, Olajfürdő.

Előzmény: Mlle. Grenelle (81117)
mindenki senkije Creative Commons License 2023.04.05 0 1 81118

A kocsma szerintem mókás volt, már vártam, hogy beszóljon a csapos: "hé, ilyeneket* itt nem szolgálunk ki!!!" :D 

*szerves lények

Előzmény: Mlle. Grenelle (81117)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81117

Ez már volt valahol az EU (így mondják, ugye?)-ban is.

Mármint a kocsma droidoknak.

Eskü, hogy ezt olvastam már...

Előzmény: Jani-wan. (81113)
mindenki senkije Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81116

Nézd, szerintem sokkal egyszerűbb magadon uralkodni és neked figyelmen kívül hagyni azt, amit én írok annál, mint hogy megpróbálnál engem meggyőzni arról, hogy valamiről úgy gondolkodjak, ahogy neked szimpatikus volna.

Egyébként a topic címéből kiderül: ez egy STAR WARS topic. Ha egy mód van rá, itt továbbra is erről beszélgessünk, és ne rólam (bár, igen megtisztelő) :D Még akkor is, ha nem biztos, hogy mindenki olyat ír, ami neked tetszetős.

A munkahelyi példád pedig fals. Ez nem egy munkahely és én nem egy melós vagy mérnök vagyok. Én néző vagyok és ez a topic arról szól, hogy ide a néző beírhatja, hogy mit gondol az adott (STAR WARS) témáról. 

Egyébként persze, ha valakinek nem tetszik az új Puskás stadion, vagy az M7-es autópálya, vagy a Parlament vagy bármi a világon, akkor azt is csak az gondolhatja így, aki tud ezeknél szebbet/jobbat létrehozni, ugye? Ha nem, akkor pedig inkább kussoljon! :D "adj el te annyi lemezt, mint Tina Turner!" :D

"A választ mint tudjuk" Naná, az SW nyilvánvalóan a lehető legjobb kezekben van, hiszen különben más kezében volna, dehát nincs :D

Előzmény: Hiryu27 (81114)
Bateman Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81115

szarban leszel, mert nem csak ő, hanem én is megírom, ha valami fos a SW tájékán, és írni fogok szépeket, jókat, ha lesz olyan, mint írtam is, amikor volt ilyen. és még vagyunk itt egy páran, akik nem csak dicsérgetni járnak ide, amikor kijön valami a diznitől. emmá' csak így van.

Előzmény: Hiryu27 (81114)
Hiryu27 Creative Commons License 2023.04.05 -2 0 81114

El  is kehet menni. Ha meg duzzogsz itt nekem: ahogy a mondás is szól:  play stupid games, win stupid prizes,  Volt nálunk egy ostoba mérnök, balfaszkodott állandóan, (egész gyártósort felszerelt úgy hogy a dolgozónak minden BAL kézre essen..) de ő aztán minden jobban tudott mindenkinél. Na tőle megkérdeztem, jó hangosan, mások előtt, hogy akkor mi a csodáért  nem fejlesztőmérnök Ingolstadt-ban? ?  

Ugyanez  a kérdés: akkor hogy fenébe nem te vagy SW sorozat prjektmenedzser a Disney-nél??

A választ mint tudjuk. 

Előzmény: mindenki senkije (81111)
Jani-wan. Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81113

Teljesen egyetértek. Ez egy borzalom volt.
Az elején a kalamári herceg meg az izé csaj kapitány románc bakker. Interracial faxsság erőltetése.

Majd a hülyeség a robot bárral. Valami hülye a dizninél félreértelmezhette a kocsmáros mondatát Mos Eisley-ban, és azt hitte van bár robotoknak is.
Az egész udvartartás rész egyszerűen szörnyű. Jack Black karaktere a szokásos dizni színvonal, és betették mellé kötelezően a néger nőt a politikai korrektség jegyében.
Nincs egy karakter aki érdekes lenne. Aki volt azt is tönkretették.
A történet a meghibásodott robotokról egy hülyeség. Nem derül ki mi volt a célja a "doki"-nak az idilli világban ahol senki sem dolgozik.
A párbaj a végén egyszerűen szar volt.
A párbeszédek meg rosszabbak mindennél.
De kaptunk megint easter eggeket.
Meg birodalmi Artu és Thripiót.
És Baby Yoda tök fölöslegesen van benne az egész sorozatban.
Igaza lesz Kovács kollégának, hogy idővel fel fog értékelődni a TLJ. Nem hittem hogy ezt mondom valaha is, de ezt nézve az valami mestermű.

Egyedül a helyszín volt az ami színvonalas. Ez most teljesen rendben volt. Nem tudom miért nem lehet minden mást is ezen a színvonalon elkészíteni.

Előzmény: mindenki senkije (81108)
mindenki senkije Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81112

Grogu tényleg fiú? Mondjuk én is arra tippelek, de nem tudom mi alapján 

Igen, BTTF doki jó volt. Meg ahogy írtam, egy csomó minden megfigyelnivaló is a háttérben

Előzmény: Biga Cubensis (81109)
mindenki senkije Creative Commons License 2023.04.05 0 1 81111

Sajnos viszont kívánok róla itt beszélgetni a továbbiakban is. Meg nem szeretek elkezdett dolgokat félbehagyni :( Így kénytelen leszek nézni tovább.

Viszont nem szeretem amikor megmondjuk a másiknak, "hogy mit kellene csinálnia szerintem", de akkor cserébe van nekem is egy javaslatom a számodra:

Ne olvasd, amit írok és akkor nem lesz rohadt unalmas :)

Előzmény: Hiryu27 (81110)
Hiryu27 Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81110

Akkor ne nézd. 

rohadt unalmas, hogy folyamatosan csak azt írod, bármiről is van szó, hogy a csokitorta is fekáliaizű.

Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81109

"igazi trendi, PÍSZÍ epizód, női hatalomgyakorlás, férfiak alárendelődése, csúnya nők a toppon stb stb stb, várom Kovács úr kiakadását, mert most nagyon elgurult a Disney gyógyszere"

egyébként tévedsz, hiszen Grogu hímnemű és mindenki az ő kegyeit keresi :)))

öreg dokink felbukkanása azért jó volt szerintem :)

mindenki senkije Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81108

mai Mandalorian:

magasságos egek, mit vétettem, hogy még mindig nézem ezt???

holiday special alatti, kb Zsebtévé (Versmondó Lány) színvonal, + IRRITÁLÓ színészek stb stb stb, fokozhatatlan foshömpöly
és a dark saber átadás, háhhh, nem is értettem, hogy már akkor miért nem vette el a kardot Bo Katan, erre most, te jó ég, mennyire mélységesen gyenge fordulat

a végén a bunyó a legarcpirítóbb beöltözős rajongók ökörködései színvonal kb

VISZONT rengeteg a látnivaló, sok lény, droidok stb infók, szinte ömlik az észrevennivaló és kapcsolt információ a képernyőről

(de közben nagyon szenvedek már...)

egyébként minden inkriminált aspektusában, igazi trendi, PÍSZÍ epizód, női hatalomgyakorlás, férfiak alárendelődése, csúnya nők a toppon stb stb stb, várom Kovács úr kiakadását, mert most nagyon elgurult a Disney gyógyszere

Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81107

Mando 3/6

hiányoltam hogy nincs egy jó szerelmi szál régóta az SW-ben, na most jól megkaptam, de nem erre gondoltam :)))

a színes/futurisztikus bolygó a dómmal, a rengeteg fajjal tetszett.

a droidkocsma vicces volt, de az a  nanorészecskés pia szerintem nem illett az SW-be.

van ebben a városban két híresebb vendégszereplőnk is, jó volt őket itt is látni, főleg az idősebbiket. 

az utolsó öt percben kicsit haladt is a történet. nekem oké volt így a darksaber átadás (valaki utalt is rá korábban, hogy a korábbi géppók attaknak lesz ebben szerepe), egy erőltetett párbaj nem hiszem, hogy jobb lett volna, de húzni sem akarták tovább a sorsát.

RazorX911 Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81106

Csak, egyetlen szinkron volna??? Hmmm.

Mert, ami a közelmúltban, a kezem ügyébe akadt, CBS-FOX-os Jedi vhsrip-en, mintha más lenne a szinkron, mint a SilverScreen-es verzión, pedig az se mai csirke már... Asszem, az egyik narris verzión is német szinkron van, a magyar narrátor alatt és azzal se egyezett. Össze kéne hallgatnom akkor őket... Hogy, tényleg úgy van-e.

Előzmény: Stratonicus84 (81105)
Stratonicus84 Creative Commons License 2023.04.05 0 0 81105

Úgy vettem észre, hogy az ilyen-olyan utólag betoldott jelenetekhez készítettek csak új szinkront; a film eredeti részét nem szinkronizálták újra.

Tehát pl. 97-es kiadás: magyarok az egészet újraszinkronizálták, németek csak a jabbás és biggses jeleneteket.

Előzmény: RazorX911 (81102)
RazorX911 Creative Commons License 2023.04.04 0 0 81104

:DD

Épp, a minap néztem meg, WMV HD-formátumban, a T2-őt.

Előzmény: Jani-wan. (81103)
Jani-wan. Creative Commons License 2023.04.04 0 0 81103

RazorX911 Creative Commons License 2023.04.04 0 0 81102

Valaki tudja-e esetleg, hogy a németeknél, hány szinkron készült, a régi trilógiához?? 3 vagy 4db? Gondolva, a mozi/THX/SE viszonylatban, mint megjelenések és a technikainak beállított okok folytán, az újabb szinkronokra, mint nálunk is. (pl: EP4 első szinkron, Blu-Ray-en sose jelent meg nálunk. A 4K77-83 az már más tészta.)

Stratonicus84 Creative Commons License 2023.04.04 0 1 81101

Ez a Spielberg-rendezte animatika.

Volt róla szó már itt a fórumon:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=151307080&t=9021814

Előzmény: Biga Cubensis (81100)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.04 0 0 81100

nem is tudtam, hogy a Yoda-Palpi párbajra volt alternatív ötlet:
https://www.youtube.com/watch?v=y9pERS8ov00
bár én nem nevezném deleted scene-nek, hiszen látszik, hogy nem készült el a render: itt Yoda jobban jön ki a dologból, visszaküldi a villámot vmi droidon át Palpi fejébe, az felrobbantja a fél szenátust és angolosan távozik

Bateman Creative Commons License 2023.04.04 0 0 81099

Április 1;)

Előzmény: capacete (81097)
kannibál Kovács Creative Commons License 2023.04.04 0 0 81098

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!