Gondjaim vannak a ticketpro.cz-s shop-belepessel, 403.9-es hibat dob a bongeszo. Masnak is akadtak ilyen problemai? Netan y2,008k problemaval allnak szemben? :P Vagy ha valakinek van jobb otlete rendelesi hely tekinteteben, batorkodjek megosztani velem!
88ban az intercontinental elött vártunk rájuk , megjöttek ott mentek el elöttünk. nagy üdvrivalgás intettek, bementek. késöbb Nicko kijött aláirt mindent. volt egy faszi az összes bakelitját aláiratta vele és ott táncolt körbe h sikerült.
eccer csak egy alacsony kis ficko baseball sapkábam átmegy köztünk. egy fickó felordit , itt a dickinson bammeg-sapka leesett haj ki. bruce beszaladt..kemény volt
2005 tavaszán Prágában és Grazban is volt szerencsém látni a Maident az első Early Years turnén. No, Grazban pedig Dickinson jelent meg a színpad jobboldali bejáratánál. mögül, oldalról. Nem tudom, rajtam kívül mennyien vették észre, mindenesetre az ováció elmaradt.:-)
Én később értem oda, akkor a P. Box már játszott. (Három héttel később szintén ők játszottak a Volán Pályán az első Motörhead koncert előtt, de akkor a Pokolgép is ott volt, Darth Vader-szerű maszkokban a három gitáros.) Viszont egy haverom mesélte, aki elég korán ott volt, és nép még csak gyűlt, Harris feltünt a színpadon és lefényképezte a rajongókat.
Én arra emlékszem, hogy a koncert előtt Ozzy szólt a hangfalakból. Meg még szintén a koncert előtt bekukucskált az egyik függöny mögül Dave Murray egy roaddal szót váltani, a tömeg észrevette, és hatalmas üdvrivalgásban tört ki. Meg a pokolba kívántuk a P. Boxot, hogy kezdjen már a főbanda...:-)
Viszont két és fél évvel később a Deep Purple első hazai fellépéseire ( a nagy ötössel) a 260-270 forintos beugró már húzós volt. Egy nap alatt elkelt mind a majdnem negyvenezer jegy a három koncertre.
Ha az idén összejön a Maiden Magyarországon az Early Years 2 turnéval, biztos vagyok benne, hogy kell számolni 12 000 forintos belépőkkel. De a szervezőknek be kellene vállalni.
Ez ugye 1984-ben volt. Abban az időben szerintem egy magyar koncertre a beugró 50 forint körül volt. Omegára több, természetesen. (1982-ben harminc forintért voltam Hobo Blues Banden.) Két jegyet vettünk a Maidenre akkor, mert a bratyómmal mentünk. És ez nem volt nagy érvágás a családi kasszának.
Nekem is megvan ez a jegy. A parkoló fái túlélték hosszú évekre a megpróbáltatásokat. Mindegyiken emberek lógtak. Fiatal fák voltak, szakadtak a lombok, az ágak. Kristálytiszán emlékszem az Aces Highra, a kezdőnótára.
biztos láttátok már a Maiden honlapján, hogy a turnérepülőnek rajongói ötletek alapján fognak nevet adni. az lenne a kérdésem, hogy kinek milyen ötlete lenne rá? Nekem egyből, ami beugrott, hogy FLYING IRON.
Első életre szóló koncertélmény? - '84-ben az Iron Maiden pesti koncertje! Az unokatestvéremmel mentem el, és olyan élmény volt, hogy a jegy még mindig megvan.
bocs az előbbiért, nem akartam én annyira kekec lenni. szóval szerintem, ha letöltöd a Best Of The Beast c. válogatást, akkor már nem tévedhetsz nagyot Ja és a tiszteletreméltó Zsótika csak negatívumként ugrott be, az én kedvencem mindig is szegény Ranga Laci volt (RIP).
Szerintem rakd rá a Wildest Dreams c. számot! Annak a klipjében autóznak. Vagy a From Here To Eternety-t, bár az inkább motorokról szól. A Maiden nem nagyon foglalkozott kocsikkal, inkább repülőkkel... MOst hirtelen ez a két szám jutott eszembe, ami valamennyire témába vág. Hogy honnan töltheted le? Bármilyen illegális módszert igénybevehetsz(dc++, soulseek, torrent, emule...) persze én ezeket nem ismerem, csak hallottam valakitől róluk, akit szintén nem ismerek...
Dehogy a BZS és nem is a Palik .. és nem az én dolgom mondjuk megítélni az ő teljesítményüket, de azért ez érdekes. :)
Épp a minap beszélgettünk egy magyar gyorsasági / NEM GYURSULÁSI hanem GYORSASÁGI/ autós weboldal szerkesztőjével és pont ez volt a téma. Magyarországon ha megkérdezünk embereket, hogy tudnának e mondani 2 autoversenyzőt, akkor ez a két név fog elhangzani.
És ami Zsoltit illeti, még meg is értem, hiszen azért csak ott volt abban a minardiban egy évig, hogy hogyan azt oké ne firtassuk, de ott volt. De Palik??? A Hunagroring elnökségén kívül mégis mit tett le? Dakarozik .. jó rendben, ez is szép dolog, de nem akkora mint amekkra ügyet csinálnak belőle. Sztem van nála sokkal jobb magyar tereprallys .. sőt!! Viszont akinek az Iron zene kéne nem terepralls, hanem pályaversenyző. .. nos ő ... maradjunk annyiban, hogy AUTÓVERSENYZő .. így nagy betűvel, aki szereti az autósportot, az tudja miről beszélek.
No mindegy, köszi azért hogy szóba álltatok velem ... a türelmet is, mert tom, hogy nehezen tolerálható ha offolnak egy topikban ... megpróbálom azt a torrenet vagy mit, legfeljebb nem Iron lesz. Csakhogy ő maga is zenélt régen egy magyar rockzenekarban /Titanic/ ezért mindenképp rockzenét akarok.
bocs' a kérelmezőtől, ő tényleg aranyos, és illemtudó volt, mi meg itt szemét módon elhumorizálunk rajta.
egyébként fogalmam sincs, de gondolom torrent site-okon van dögivel Maiden is. én ott próbálnám meg. bár, én Maiden-t még nem töltöttem le, megvettem eredetiben.
Elnézést, hogy így betolakodok közétek. Nekem egy különös kérésem lenne.
Szükségem lenne egy Iron Maiden zenére. Őszintén bevallom, hogy én magam nem kedvelem ezt a zenei stílust, ezért vagyok nagyon "ügyetlen" a témában.
Én inkább az autósport világában vagyok otthon és szeretnék meglepni valakit / a kedvenc magyar autóversenyzőmet/ egy zenei összeállítással. Neki viszont az Iron Maiden az egyik kedvence.
Ezért kérném a segítségeteket. Azt sem tudom melyik szám legyen, azt pedig pláne nem, hogy honnan tudnám letölteni.
ja, igen ez valóban megtörténhet. én pl. pont ezért egyből egy pendrive-ra mentettem le, és nem a gépemre. viszont ennyi erővel a ticketpro honlapján a saját fiókodat is meghekkelhetik, és akkor is szívás van. persze, reméljük ezek csak elméletben maradnak meg! :-D