Nálatok egy Falco-Körmend már rég nem a meccsről szól.
Óvodás módon próbáljátok elterelni a figyelmet arról ami a pályán történik.
Jöttök ezzel a le lettetek szurkolva dumával, de kérdezem én, ha magatokat ezzel meg is tudjátok nyugtatni amellett, hogy a csapatotok állandóan vereséget szenved, akkor is mit nyertek vele?
Jár ezért valami különdíj vagy életjáradék, ha beb@szva ordibáltok meg ugráltok a lelátón?
Szerintem a tábornak előbb utóbb majd fel kell adnia a bojkottot - ahogy írtam, nem lesz változás a leírt okok miatt.. (pénz nem hiányzik + nektek nem kell átélni, hogy újra és újra és újra és újra le vagytok szurkolva, akkor is, ha 30-cal nyertek).
De attól még, amit Ti írtok, szintén hülyeség.
Amúgy én nem tudom mi jár, mert amikor nézőszámot kell írni akkor 3500-as a csarnok, amikor jegyet kell adni akkor meg 2600-as, de ezt is már 1 éve pontosan kitárgyaltuk és összeszedtem.
Nincs olyan, higy korlatlan penz. Ha az lenne akkor hkztunk volna 4 bitang legiost.
Egy dolgot jo lenne mar megerteni. Idegenbe minden tabor egysegesebb. Ott nincs kulon szektor a tabornak es a berletesnek.
Ha mi megkaptuk volna az alapvonali reszt amit anno itt ti nalunk akkor biztos lehetsz benne, hogy mi mondanak ezt a le lettetek szurkolva dumat. Lovagolhattok ezen a jegyteman legkozelebb is annyit fogtok kapni amennyi jar. Nem vagytok semmivel sem kulonb klub a tobbinel.
2 eve Lipcseben jatszott a magyar valogatott. 2 ezer jegyet kaptak a magyar szurkolok. Nem volt bojkott, nem volt kozlemeny. Akinek jutott elment es szurkolt.
Keddi napon teljesen tele volt a vendégszektor Fehérváron és szombaton is teljesen tele lesz a vendégszektor a 220km-re lévő Pakson.
Szerintem ezzel le is lehet zárni minden spekulációt, hogy ki áll a csapat mögött és ki nem.
Mint ahogy a kiesős szezonban is folyamatos hazai (és sokszor vendég) teltházak mentek.
Teljesen mindegy, hogy mit gondolok a bojkottról (nem is én járok Szombathelyre meccsre így az is mindegy, én mit gondolok), de amivel magatokat spanoljátok, az egyszerűen hülyeség.
Lehet, hogy a Körmend tábor sem fog semmit elérni - szerintem: nem fog, nektek belefér, hogy párszázezerrel kevesebb a jegybevétel mert korlátlan pénz van és úgyis mindig k***va frusztrálva voltatok, hogy nyertes meccseken is le vagytok szurkolva, de az a narratíva, amit toltok: nem igaz, lásd első mondat: Keddi napon teljesen tele volt a vendégszektor Fehérváron és szombaton is teljesen tele lesz a vendégszektor a 220km-re lévő Pakson.
Iszonyat jó csapatotok van - megint - jó lehet most Falco szurkolónak lenni, élvezzétek, van mit.
Most jön az, hogy fáradt a csapat,mert két porondon kell helytállni. Pont annyit tettek bele a fiúk, hogy meglegyen a győzelem.
Ez a magyar kosárlabda nagy problémája, hogy az iram se nemzetközi, ha meg dupla terhelést kapnak a srácok, akkor megy a gyengélkedés, pedig ez lenne a fejlődés kulcsa. Fejben hagyják el magukat attól a gondolattól, hogy hú de leterheltek vagyunk.
Körmendnek volt tartása, és végre van edzőjük is - azok után,hogy majdnem kiestek pár hónapja, örülnének,hogy első osztályú meccseket játszanak, ehelyett a hiszti megy a nagy Körmend tábor részéről.
Pont az összefogás kéne náluk, erre megy a széthúzás, nem állnak a csapat mellé inkább...ez szégyen, kislányos műbalhé. De nem a mi dolgunk.
Nagyon okosan használtuk az erőforrásokat, látszott a fókusz a jövő heti BL meccsre (közte egy hétvégi szegedi bajnokival, amiről ugye tavaly óta vannak emlékeink). Kicsit sajnálom, hogy a sorsolás (Körmend tavalyi helyezése) és a keretek közti különbség miatt ez egy ilyen átlag hétközi bajnoki lett, de bízom benne, hogy a hosszútávú célok elérése majd kompenzál ebben.
Remélem Zozó csak pihent és nem sérült, az ő szerepét és fontosságát nem kell hangsúlyozni egy BL szezonban.
Nem igen értek itt egy-két véleményt, mert számomra például teljesen megfelelt ez a mérkőzés és a csapat játéka. Egy ilyen szintű csapat nem aszerint fog pályára lépni, hogy az ellenfél csapatának mi a neve, hanem az ellenfél erőssége szerint. Másfél negyed alatt +20 volt az előny, aztán lazábbra vették a dolgot, mi a gond ezzel? Azért, mert Körmendnek hívják a másik csapatot, attól még nem kell szétszedni őket, hanem elég szimplán legyőzni. Azért, mert az elmúlt 20 évben egy ilyen mérkőzés mást jelentett nekünk az nem jelenti azt, hogy ez mindig így is fog maradni. Lehet, hogy ha majd a Falco gyengébb, a Körmend meg erősebb lesz, akkor majd újra előjön a régi érzés, de amíg ez nem lesz így addig nem. Szerintem nincs ezzel semmi gond, ez a klub fejlődésének velejárója. Én inkább nagyon örültem annak, hogy a közönségünk sem adott ki sokat magából, mert ez már csak egy meccs a számunkra jelenleg.
Jövő szerdán a Reggiana ellen jóval nagyobb hangulat lesz és a csapat is magasabb fokozaton fog játszani, mivel rákényszerül. Ez így működik.
Ami viszont engem érdekel, hogy mi van Popoviccsal? Nagyon fontos játékosa a csapatunknak és nagyon kedvelem a játékát is (képzett és magas játékintelligenciája van), de ma a negyedik negyedben mi történt vele? Amit láttam, hogy megállt, amikor a Körmend labdát szerzett, majd rögtön jött az időkérés, és ő az első székre le is huppant magába roskadva, a többiek pedig megsimogatták a fejét. Erőnléti gond vagy valami más probléma? Remélem szerdára minden rendben lesz vele, ahogy Zoli is teljes értékű lesz minden bizonnyal (lehet, hogy már Szegeden játszani fog).
Az első öt mondatot teljesen adom, a többit részben.
Sosem kritizálok edzőt, játékost, én szurkolni szeretek. Hibázni, szarul dobni lehet, megesik, előfordul.
De ma először láttam azt, hogy az ellenfél edzője komolyabban vesz, vagy jobban fel van készülve egy meccsre, mint a miénk. A Fofó kihozta szerintem a csapatából a maxot, a miénk nem. Lehet, hogy nem is kellett, de azért egy kicsit ez most csalódás.
Megyünk tovább, ez legyen idén a legnagyobb bajunk!
Minden ősszel van 1-2 szenvedős meccs, amikor a gyengébb csapatok ellen nem úgy pörgünk, ahogy kell. Az előző években volt teljesen váratlan buktánk Kaposvár, Szeged ellen. Az a baj, hogy az irányított sorsolás még rá is erősít erre azzal, hogy a Bl meccsek között az alsóházi csapatokka gyürkőzünk…
Ez van, a meccset hoztuk, Zozó pihent, ebben ma ennyi volt. Legalább lehet javítani a hibákat jövő hétre. Szerencsére ez a meccs után nem kell nagyon keresni őket!
Gratulálok a győzelemhez! De, ez azért nem volt oké. Persze értem én, hogy ez nem BL meccs volt, de azért na… Az elején pont úgy kezdtünk, ahogy illik egy ilyen meccsen, majd meglett a 20 pont közte, a csapat nagyrésze meg úgy volt vele, hogy akkor vége is a meccsnek.. Csak hát a Körmend volt az ellenfél, akik úgy álltak hozzá végig a meccshez, ahogy azt kell. Mi meg sétálgattunk.. Így elég nehéz lesz megmagyarázni az újaknak, hogy ez egy fontos meccs volt, és a visszavágón majd ez nem lesz elég. Persze tisztelet a kivételnek. Pl. Kristóf szerintem nem volt rossz. Na mindegy.. ez is ugyanolyan 2 pont, ősz van, felejtsük el.. Remélem Zozó csak elővigyázatosságból nem játszott..
Elmondtam szerintem ezzel minden pozitívumot. Attól az egytől félek, hogy Zoli nélkül ennyik vagyunk. Beni és Clark hozta az elvárhatót szerintem, a többiek alulteljesítettek.
Nem tudom miért foglalkoztok még mindig ezzel a félkegyelmű trollal. Ő a körmendi megfelelője reykk-nak, de azt is el tudom képzelni, hogy ugyanaz a személy a kettő...
neked mi a faszom bajod van amúgy már bocsánat,hogy idejársz égetni magadat(merthogy engem nem az biztos…)?
elmondom teso kettő kifutása van,a dolognak
1:egyetértesz(vagy szolidaritasz) a csoportokkal és otthon maradsz, 2:nem értesz egyet (és/vagy nem szolidaritasz) és elmész,ez ezesetben jó szórakozást legyetek hangosak.(soha senkit nem ért vagy fog érni atrocitás emiatt nemkell felülni ilyen jellegű provokációnak)
de egyik kifutásnak sem része a másik fórumán való feszültségszító kommentek odahányása.
a döntések oka,miértje és hogyanja nem az Ő dolguk,semmiről nemkell meggyőznöd itt senkit,főleg nem ebben a fogykó kisegítő iskolás stílusban.
Az igazság valójában meg az, hogy te nem szórakozni jársz ide, hanem pont azt nem tudod elviselni, hogy a szombathelyiek (illetve ahogy olvasni szinte az egész kosárlabdatársadalom ) szórakozik rajtatok meg az állandó közleménygyártó ultráitokon.
Kíváncsi leszek, hogy kinek lesz először annyi esze nálatok, hogy leállítsa ezt az évek óta tartó cirkuszt ami a körmendi kosárlabdát körülveszi.