Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
a bántalamzó dinamikában az figyelhető meg, h a benne szereplők mind ugyanazokat a köröket futják.
mint egy lefelé tartó spirál, mind mélyebbre tart, és ha nem kezdenek el visszafelé futni, vagy egy külső esemény nem téríti el őket erről a pályáról, akkor gyilkosságban csúcsosodik ki. (ez is egy hülye kifelyezés, mert a gyilkosság a legalja, tehát nem a csúcsa ... mind1 ...
szóval ismételnek, gyakorolnak a nagy eseményre. a körök mind szűkösebbek, a pálya ugyanaz, a sebesség fokozódik ...
ezért mondják, hogy a trtnlm ismétli önmagát ... mert ugyanazok a körök mennek ... azt hisszük, h ez a II. VH alatt "csúcsosodott" ki, pedig voltak iszonyatos népirtások máskor, máshol is, csak azok gzdsglag nem érintették annyira a fehér fajt ... vagy inkább pozítív volt a püi hatásuk a kivitelezők számára ...
szóval ilyen bántalmazó történelmünk van ...
az szerencsés, hha ismétli önmagát, akkor lehet még 1x kommunizmus is ... akár ...
az meg szerencsétlenség, h a II. VH. mind távolabb kerül tőlünk, így bármikor felléphet egy új Hitler (hamar, hiszen a körök szűkülnek, és gyorsulnak ugye ...), és észre sem vesszük, szépen felszámoljuk magunkat, élettereinket ...
remélem az én stopposom nem változik át ... szerencsére elmúlt a telihold, és mágneses viharok sincsenek, világosodnak a nappalok, mindjárt napéj=ség ... szóval remélem jól van, és nem készülnek az agyarai kilőni ...
mint a Cujómnak sötétedéskor ...
b+!, nappal tök OK kutyi, és éjjelre átváltozik ... frankón!
nappal megrág ... este azért kihagyom ...
megyek is ...
most vagyok felépítve alkalmiakból, h heti 5 nap keresem meg azt, amit előzőekben 7 nap alatt kerestem ...
most tartok ott, h szépen kétezresével viszem felfelé, és ejtem ki az alul lévő megbízásokat ... és ezt a rendszeres alkalmiak is tudják ... ilyenen azt értem, h pl. heti rendszerességgel, de "csak" két nap ... és tudják, h randomra + ötért megyek, és azt is, h futnak be másik "rendszeres" alkalmiak +2-ért ...
szóval örülnek nekem, akárhová megyek ...
most lesz egy 100éves anyókám. 2 éjszaka 60 pénz ...
duplája, mint Julikánál volt ... OK, ez évente 3x lesz, de kialakítható ...
Itt az idő, h valóra váltsam, h ténylegesen mások nyomorából éljek ...
mint a szűzlány, akit kurváztak, aztán elunnya, és belecsap! ésmégráadásul élvezi is ...
A fülüket is be kell dugaszolni, mert AZT tudják, hogy üveglapon járnak. És ha meghallják a repedő üveg hangját, akkor simán beszarnak a látvány nélkül is.