az analfabeta szavazo pont annyit er mint a te szavazatod nem vagy te ertekesebb nala panaszkidj a regiekre akik igy dontottek tobb mint 100 eve a 8 altalanos schoutzod aki szoci mint te is eu vezer lehetett
A javaslatot benyújtó négy frakciónak összesen 360 képviselője van, ami nagyon közel van az alapesetben 376 fős többséghez. Az átszavazók, a hiányzók és tartózkodók, valamint a (túlnyomórészt jobboldali, euroszkeptikus vagy EU-ellenes) kisebb frakciók és függetlenek miatt nem lehet biztosan kijelenteni, hogy átmegy-e a javaslat vagy sem. Jó eséllyel azon fog múlni, hogy a baloldaliak elég képviselőt tudnak-e átcsábítani a Fidesz saját csoportjából, az Európai Néppártból.
Nincs ebben semmi személyeskedés. Tárgyilagosan megállapítottam, hogy amit műveltek, az klasszikus esete a nedves vágyálmoknak. Valóban nem túl guszta, de ha már hármasban maszturbáljátok szét vele a topikot, gondoltam szólok, hogy ezt otthon is lehet csinálni, valami szeparált helyen:)
Tartok tőle, hogy nem megy tovább, sőt szinte biztos vagyok benne, az nem egy egyszerű eljárás. Orbán inkább aggódik a Néppárt reakciójától, és joggal.
Szerintem mindenki érti. Pl ti bárkinek hajlandóak vagytok fényesre nyalni, akki oppozíciót vesz fel Orbánhoz képest. Apropó, milyen volt az élet menetén Vona mellett slattyogni?
persze hogy a kereskedes nem baj az a bajod hogy nem a te nemzetietlen csurhebandad kereskedik kinaval igy jartal eheted a kefet es idgeskedj nyugodtan mert az jo nekem
Ebben a pillanatban basznám ki a Néppártból, mint macskát szarni!
Azokkal az országokkal együtt, akik Kínával kereskednek, ugye?
Ott nem számít, csak ha Orbánt lehet ekézni, ugye?
Hát ezért vagytok alkalmatlanok pár százalékos támogatottság megszerzésénel többre... Képtelenek vagytok a realitást a helyén kezelni, mert elvakít politikai rövidlátásotok.