orak ota fozom a marha porkoltet es a pecsenye liba majat , es csak most jutott eszembe hogy van egy par LO kolbasz az egyik zsebemben , tudod , azok a vadaszos mellenyek a sok sok zsebbel , nem kell szatyort cipelned a bevasarlashoz ha sok zsebes vadasz mellenyed van
A kór egy ritka anyagcserezavar, amelynek következtében a szervezet képtelen lebontani a bizonyos élelmiszerekben megtalálható trimetilamin nevű vegyületet, és igen kellemetlen halszagot árasztva távozik izzadság, vizelet, valamint lehelet formájában. "Volt olyan idő, amikor olyan büdös halszagom volt, hogy anyukám nem akart iskolába engedni, nehogy csúfoljanak az osztálytársaim" - meséli az énekesnő visszaemlékezve, aki saját szagát nem érzi, ezért csak barátai és családtagjai elmondásából tudja, mennyire rémes szaga van.
ettem en mar kaviart de sose izlett , ellenben egy halaszle sok sok belsoseggel na az igen az fincsi , megint lusta leszek levonatozni bajara a gyufatesztas halaszleert , mert ugye ido milliomos vagyok , de egy egesz napot vonatozni egy gyufatesztaert tul nagy aldozatnak tunik
„Az összes ballib gyűlöletkeltő firkász, rárepült arra, hogy „halszagú”’, holott a valódi szöveg "halld szavunk". Amit nem meglepő egy helyen se írnak le, nehogy holmi szándékosság kivirítson ott, ahol a ballib magyargyűlölők szokás szerint magyarokat gyaláznak, és nemzeti öntudatot rombolnak, ahogy szoktak.” Ezt a rossz magyargyalázó, nemzeti érzéseken gúnyolódó tréfát címlapon tolja az összes Soros Gyuri által pénzelt ballib sz@rkupac: HVG, 168 óra, Index, 444, és a ballib bérrettegő blogok, mint ez a Varánusz is.” Ezzel szemben máig nem téma, hogy pl. Geszti Péter Magyarország c. dal zenéje eredetileg egy spanyol nyelvű cirkuszi előadásra íródott és ott elhangzó zenemű, spanyol zeneszerző műve és nem Gesztié!!! – ezt máig sokan nem tudják - Geszti ehhez csak magyar és más szöveget írt hozzá, azaz lopta a dalt, mégsincs belőle libnyaf ramazuri, ami még jogos is lehetne. Továbbá sok más eddig keletkezett dal funkciója megváltozott formában hangzik el. Pl. az olasz zeneszerző 56-os forradalmunkra írt zeneműve "Avanti Ragazzi di Buda! Avanti Ragazzi di Pest!". Előre Mind Pesti Srácok…" , a mai napig a Lázió meccsein a szurkolótábor csapata buzdítására énekli, ... és hosszú a példák sora. Ez az 50 millió pedig más dal szerzői jogvédelmére is elment volna, miért ne egy magunkfajta magyar érzelmű magyar zeneszerző és szövegíró kapja? Nos, abba lehet hagyni libnyaf kifogásokat, mert ne a széllibek diktálják továbbra sem, hogy mi magyarok minek örüljünk, mit kedveljünk, mit utasítsunk el stb!
Készülődik valami Magyarországon, amit már hetek óta nagy érdeklődéssel figyelek, és most veletek is megosztom. Ez a valami a minőségi magyar kaviár születése, vagy mondhatnám úgy is, hogy a készítői szerint az egyik legjobb halfarmos kaviár a világon. Magyar cégtől, nem feltétlenül csak magyaroknak.
Hogy mindenki pontosan értse, miről beszélek, egy kis kaviáralapozás következik. A kaviár nem mindig számított különleges ételnek, a Kaszpi-tengerben korábban ugyanis annyi volt a tokhal, hogy a halikra fogyasztása egészen mindennapos elfoglaltság volt. Viszont mivel eléggé romlandó dologról beszélünk, csak a vízparti településekben volt mindennapos. Még Budapesten sem ment ritkaságszámba, szakácskönyvek is megemlékeznek azokról az időkről, amikor a Duna elég tiszta volt ahhoz, hogy a tokhalak feljöjjenek ívni errefelé, így a kaviár az ételek alapanyaga volt. És hát a kecsege is tokhalféle, az ikráját pedig kaviárként nyomhatjuk be az arcba.
A szombati látogatásunkkor a fish & chips egyenetlenül sózott, a három haldarabból kettő irdatlanul sós, a harmadik viszont (amelyik nem volt elsózva), élvezhetetlenül megszívta magát olajjal. A krumpli jobb kiadású mirelit, ennek egyik felére szintén rádőlt a sótartó. Mivel nem tudtuk eldönteni, hogy ez az embertelen sómennyiség hiba-e, vagy koncepció, kedden visszatértünk, amikor a hal és a krumpli is kellemesen sós és tökéletesen bundázott volt. Ekkor már azt is tudtuk élvezni, hogy a hal finom és lédús tőkehal, a remuládmártás pedig kellemesen semleges, jól illik a tőkehalhoz.
eloszor radobbentem hogy alig van rajta faggyu , aztan elmentem egy cba - ba ahol CSAK faggyut vettem , 99 ft kiloja , nos ezutan becsomagoltam faggyuba es lassu tuzon kisutottem , es SIKERULT , most ettem meg kb 4-5 dekat es jo volt , meg is veregettem a vallam
nem reklamoztam a cba-t mert nem irtam hogy hol vettem , a cim hianyzik , itt bekason nekunk panelproliknak tudod mikor lesz brazil marha hatszin ? SOHA azt meg mindenki tudja hogy a modosabb helyeken mashol is lehet brazil marha hatszint venni nemcsaka cba-ban