Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.02 -3 0 207

orak ota fozom a marha porkoltet es a pecsenye liba majat , es csak most jutott eszembe hogy van egy par LO kolbasz az egyik zsebemben , tudod , azok a vadaszos mellenyek a sok sok zsebbel , nem kell szatyort cipelned a bevasarlashoz ha sok zsebes vadasz mellenyed van

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.02 -4 0 206

el vagy keseredve mert a naci jobbikos vona vesztesre all , te egy naci elmebeteg vagy

Előzmény: Törölt nick (205)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.02 0 1 205

Szerencsétlennek ez az egyetlen öröme. De miért bassza szét az értelmes vita lehetőségét? Talán mert pártmegbízást teljesít? ÉLJEN A PÁRT! 

Előzmény: Szépmargit (198)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.01 -4 0 204

ez kellemetlen 

Előzmény: panthera negra (203)
panthera negra Creative Commons License 2016.09.01 -4 0 203

Itt már mindenki parkesz.

.

A halszag szindróma

.

A kór egy ritka anyagcserezavar, amelynek következtében a szervezet képtelen lebontani a bizonyos élelmiszerekben megtalálható trimetilamin nevű vegyületet, és igen kellemetlen halszagot árasztva távozik izzadság, vizelet, valamint lehelet formájában. "Volt olyan idő, amikor olyan büdös halszagom volt, hogy anyukám nem akart iskolába engedni, nehogy csúfoljanak az osztálytársaim" - meséli az énekesnő visszaemlékezve, aki saját szagát nem érzi, ezért csak barátai és családtagjai elmondásából tudja, mennyire rémes szaga van.

Előzmény: Törölt nick (202)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.01 -4 0 202

en vagyok az igazi eredeti PARKESZ a connecticuti parkolo or , miert kene szegyellnem ? rohadt jol kerestem vele evtizedekig !

panthera negra Creative Commons License 2016.09.01 -4 0 201

mos lebuktam, parkolóőr vagyok a Corvin közben

és ha nincs kaja, akkor meghúzom itt a Szépmargit nevű qrvát aki naponta itt strichel,

csak perverz az istenadta, utána még a szájába is kell szarnom!

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.01 -2 0 200

200

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.01 -3 0 199

te margit halszagu vagy , idaig erzem a fejed szagat

Szépmargit Creative Commons License 2016.09.01 0 2 198

Látom guglizik a lumpenproli nyomor és közben álmodozik.

Nem vagy te pakolóőr véletlenül? Ők szoktak itt álmodozni arról guglizás közben. milyen kajákat ennének, ha nem lennének szegények.

Előzmény: panthera negra (191)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.01 -4 0 197

van budapesten gyufateszta ? na majd kiguglizom google.hu 

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.01 -4 0 196

ettem en mar kaviart de sose izlett , ellenben egy halaszle sok sok belsoseggel na az igen az fincsi , megint lusta leszek levonatozni bajara a gyufatesztas halaszleert , mert ugye ido milliomos vagyok , de egy egesz napot vonatozni egy gyufatesztaert tul nagy aldozatnak tunik

Előzmény: panthera negra (191)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.01 -4 1 195

ilyen rohadekok , azert csinaltak halszagut hazudozva hogy leirhassak hogy fejetol=orbantol buzlik a hal , ez az ellenzek ilyen DEGENERALT HAZUDOZO

Előzmény: az isteni Higgs bozon (192)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.01 -4 0 194

ljsilvers.com/menu-items  voltam parszor , nem volt rossz de sajnos ritkan eszem halat 

Előzmény: panthera negra (190)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.01 -4 0 193

a fenykepbol itelve ezt magyarorszagon ettetek , borzalmasan nez ki 

Előzmény: panthera negra (190)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2016.09.01 -3 0 192

„Az összes ballib gyűlöletkeltő firkász, rárepült arra, hogy „halszagú”’, holott a valódi szöveg "halld szavunk". Amit nem meglepő egy helyen se írnak le, nehogy holmi szándékosság kivirítson ott, ahol a ballib magyargyűlölők szokás szerint magyarokat gyaláznak, és nemzeti öntudatot rombolnak, ahogy szoktak.” Ezt a rossz magyargyalázó, nemzeti érzéseken gúnyolódó tréfát címlapon tolja az összes Soros Gyuri által pénzelt ballib sz@rkupac: HVG, 168 óra, Index, 444, és a ballib bérrettegő blogok, mint ez a Varánusz is.” Ezzel szemben máig nem téma, hogy pl. Geszti Péter Magyarország c. dal zenéje eredetileg egy spanyol nyelvű cirkuszi előadásra íródott és ott elhangzó zenemű, spanyol zeneszerző műve és nem Gesztié!!! – ezt máig sokan nem tudják - Geszti ehhez csak magyar és más szöveget írt hozzá, azaz lopta a dalt, mégsincs belőle libnyaf ramazuri, ami még jogos is lehetne. Továbbá sok más eddig keletkezett dal funkciója megváltozott formában hangzik el. Pl. az olasz zeneszerző 56-os forradalmunkra írt zeneműve "Avanti Ragazzi di Buda! Avanti Ragazzi di Pest!". Előre Mind Pesti Srácok…" , a mai napig a Lázió meccsein a szurkolótábor csapata buzdítására énekli, ... és hosszú a példák sora. Ez az 50 millió pedig más dal szerzői jogvédelmére is elment volna, miért ne egy magunkfajta magyar érzelmű magyar zeneszerző és szövegíró kapja? Nos, abba lehet hagyni libnyaf kifogásokat, mert ne a széllibek diktálják továbbra sem, hogy mi magyarok minek örüljünk, mit kedveljünk, mit utasítsunk el stb!

panthera negra Creative Commons License 2016.08.31 -4 0 191

Ma még nem volt semmi magyar halszagú:

Készülődik valami Magyarországon, amit már hetek óta nagy érdeklődéssel figyelek, és most veletek is megosztom. Ez a valami a minőségi magyar kaviár születése, vagy mondhatnám úgy is, hogy a készítői szerint az egyik legjobb halfarmos kaviár a világon. Magyar cégtől, nem feltétlenül csak magyaroknak.

Hogy mindenki pontosan értse, miről beszélek, egy kis kaviáralapozás következik. A kaviár nem mindig számított különleges ételnek, a Kaszpi-tengerben korábban ugyanis annyi volt a tokhal, hogy a halikra fogyasztása egészen mindennapos elfoglaltság volt. Viszont mivel eléggé romlandó dologról beszélünk, csak a vízparti településekben volt mindennapos. Még Budapesten sem ment ritkaságszámba, szakácskönyvek is megemlékeznek azokról az időkről, amikor a Duna elég tiszta volt ahhoz, hogy a tokhalak feljöjjenek ívni errefelé, így a kaviár az ételek alapanyaga volt. És hát a kecsege is tokhalféle, az ikráját pedig kaviárként nyomhatjuk be az arcba.

panthera negra Creative Commons License 2016.08.30 -4 0 190

Ma még nem volt semmi halszagú!

.

A szombati látogatásunkkor a fish & chips egyenetlenül sózott, a három haldarabból kettő irdatlanul sós, a harmadik viszont (amelyik nem volt elsózva), élvezhetetlenül megszívta magát olajjal. A krumpli jobb kiadású mirelit, ennek egyik felére szintén rádőlt a sótartó. Mivel nem tudtuk eldönteni, hogy ez az embertelen sómennyiség hiba-e, vagy koncepció, kedden visszatértünk, amikor a hal és a krumpli is kellemesen sós és tökéletesen bundázott volt. Ekkor már azt is tudtuk élvezni, hogy a hal finom és lédús tőkehal, a remuládmártás pedig kellemesen semleges, jól illik a tőkehalhoz.

.

Előzmény: Törölt nick (189)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.29 -4 0 189

van a reklam es van a termek megjelenites , azt hiszem az echo televizio hasznalja a termekmegjelenites szot 

Előzmény: Törölt nick (179)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.29 -4 0 188

ritkan erezhetem magam "jomodunak" marcsak ezert is megerte

Előzmény: Törölt nick (187)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.29 -4 0 187

erdemes , brazil marha hatszin , 0.328 kg 2625 ft volt , ki lehet birni NEHA , elore van csomagolva legmentesen 

Előzmény: panthera negra (186)
panthera negra Creative Commons License 2016.08.29 -4 0 186

ki kellene ezt próbálnom nekem is, nálunk ez divat, vagy a la natur vagy in pane (ez utóbbi kenyérmorzsában sütve) 

.

köret pedig saláta olivaból fekete és fehér, 6-10 féle sajtdarabkákból, 4-5 sonkaféléból, párolt cukkini, párolt padlizsán, paradicsomszeletek, dinnyeszeletek, barackdarabok, ruccola leöntve olajjal és balzsamecettel

Előzmény: Törölt nick (185)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.29 -4 0 185

semmivel , magat a hust a hus izet akartam elvezni

Előzmény: panthera negra (183)
panthera negra Creative Commons License 2016.08.29 -3 0 184

Ez olyan mint, hogy melyik madárban van a legtöbb vitamin? :))

(megfejt: citromhéjában)

Előzmény: martinaxe7 (181)
panthera negra Creative Commons License 2016.08.29 -3 0 183

tényleg jó lehet és mivel fűszerezted? 

Előzmény: Törölt nick (180)
panthera negra Creative Commons License 2016.08.29 -4 0 182

és a képen látható hal hanyadik lett? 

Előzmény: martinaxe7 (181)
martinaxe7 Creative Commons License 2016.08.29 0 0 181

Törölt nick Creative Commons License 2016.08.29 -3 0 180

eloszor radobbentem hogy alig van rajta faggyu , aztan elmentem egy cba - ba ahol CSAK faggyut vettem , 99 ft kiloja , nos ezutan becsomagoltam faggyuba es lassu tuzon kisutottem , es SIKERULT , most ettem meg kb 4-5 dekat es jo volt , meg is veregettem a vallam 

Előzmény: panthera negra (178)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.29 -3 0 179

nem reklamoztam a cba-t mert nem irtam hogy hol vettem , a cim hianyzik , itt bekason nekunk panelproliknak tudod mikor lesz brazil marha hatszin ? SOHA             azt meg mindenki tudja hogy a modosabb helyeken mashol is lehet brazil marha hatszint venni nemcsaka cba-ban       

Előzmény: panthera negra (176)
panthera negra Creative Commons License 2016.08.29 -3 0 178

amig föl nem figyelnek rá :) Mit készítettél abból a marhából? :) 

Előzmény: Törölt nick (177)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!