Keresés

Részletes keresés

kridli Creative Commons License 2022.11.02 0 0 1247

Én azt tapasztaltam hogy 1M napi limit van.

Előzmény: mzsombi (1246)
mzsombi Creative Commons License 2022.11.02 0 0 1246

Tegnap fizettem az egyikkel majdnem 700-at egy összegben, nem volt limit.

Előzmény: JeeEm (1245)
JeeEm Creative Commons License 2022.11.02 0 0 1245

Tapasztalta más is, hogy mintha fizetési limitet állítottak volna be a kártyákra? 600e-t ki tudok fizetni, de 700-at már nem. Korábban ez működött.

Eddig úgy tudtam semmilyen limit nincs a kártyán, ezek szerint mégis? Át lehet ezt állíttatni?

bobby342 Creative Commons License 2022.11.01 0 1 1244

Elvileg fogják küldeni, igen. Én mostanság kértem és kaptam úgy, h fordulónapon nem volt tartozásom. És igen, a következő forduló előtt a tapasztalatok szerint meg kell, h érkezzen.

Előzmény: mzsombi (1243)
mzsombi Creative Commons License 2022.11.01 0 0 1243

Nálam is csekkes a törlesztési mód, ez szerencsére nem gond. Vissza is tölthetem akkor akár fordulóra, ennek ellenére küldeni fogják a csekket? Ez jó hír, holnap írok is nekik!

Előzmény: bobby342 (1242)
bobby342 Creative Commons License 2022.11.01 0 1 1242

Kérhetsz tőlük emailben tetszüleges összegű csekket, több darabot is egyszerre. Tudtommal csak kitöltöttet adnak, de abból olyat és annyit, amilyet és amennyit kérsz.

https://www.cetelem.hu/kapcsolat

1-2 héten belül megérkezik postán.

Annyi, h nekem alapból csekkesre van állítva a törlesztésem, de mivel mindíg visszafizetem így a borítékban sosincs csekk, csak akkor kapok, ha külön kérek, uh nem tudom problémáznak-e rajta, ha a törlesztési mód nem csekkes, de azt meg szerintem át lehet állítani a netbankban.

Előzmény: mzsombi (1241)
mzsombi Creative Commons License 2022.11.01 0 0 1241

Megszűnik lassan a takarékbankos hitelkártya, így nem fogom tudni elkerülni, hogy csekket szerezzek a Cetelemtől.

Eddig mindig visszafizettem a fordulónapra a tartozásom, de ha jól sejtem, most az a teendő, hogy akkora tartozást hagyok a fordulónapra (hó huszadika körülre), amilyen összegű csekket szeretnék, és még fordulónap előtt (?) felhívom őket, hogy szeretnék a tartozás teljes összegéről csekket is kérni a következő kivonattal. Van bármi hiba a fenti ügymenetben? A csekk, amit küldenek, QR kódos és kitöltött összegű lesz, ugye? Illetve be fogják terhelni az éves díjam, valamint az adott havi havidíjat, ha jól gondolom.

FifiTheReal Creative Commons License 2022.10.28 0 0 1240

Sajnos az eladónak tényleg nem volt ehhez jogosultsága, így a hitelkeretet nem tudtam növelni.

A JTM biztos nem játszik, mert az a mai napon 16% (a tegnap vett eMAG-os 0% THM-s áruhitellel együtt).

Sőt a napelemre felvett 0%-os MFB hitel nem is szerepel a KHR rendszerében, de azt is beleszámoltam a JTM-be.

Előzmény: JeeEm (1239)
JeeEm Creative Commons License 2022.10.25 0 0 1239

Sajnos az eladóknak nincs ilyenre jogosultságuk, ha felajánlja akkor rányomhat, hogy OK, de ő nem tud indítani ilyet, csak egy sima eladó.

Ha telefonon konkrétan visszautasítottak akkor kérdés miért tették? nem mondták, hogy kimaxoltad a JTM-et?

(megjegyzem, kicsit lentebb írtam, hogy személyi hitelt sem akartak nekem adni, pedig azon legalább tényleg kerestek volna. Valamint anno azért váltottam ki másik kártyát - BB Arany, mert nekem is visszapattintották a limit emelést, később emelték csak meg.

Én a helyedben inkább egy másik szolgáltató kártyáját igényelném, hogy tovább növeld a hitelkereted. Pl. CIB optimum? Az van Szombathelyen. 1400ft első éves díj aztán utána 2800, szerintem elég jó.

Előzmény: FifiTheReal (1236)
FifiTheReal Creative Commons License 2022.10.25 0 0 1238

Majd megírom, hogy csütörtökön mire jutottam az eMAG-nál.

Én is megértem őket, lehet nem is kellene feszegetnem tovább a határokat. :-0

Előzmény: TyggeR (1237)
TyggeR Creative Commons License 2022.10.24 0 0 1237

talán írtam is itt, de már nem emlékszem: mikor legutóbb az edigitalban vásároltunk személyesen, direkt külön rákérdeztünk mi is az emelésre, és mondta az ügyintéző, hogy nem ajánlotta fel a rendszer. szóval nem biztos, hogy sikerrel fogsz járni

de valahol megértem a cetelemet, pontosan tudják, hogy csak sáska módjára kopasztanánk őket tovább magasabb keret esetén :)

Előzmény: FifiTheReal (1236)
FifiTheReal Creative Commons License 2022.10.24 0 0 1236

Hát a telefonos hitelkeret emelés a több százezres elektronika cikk vásárlására történő hivatkozással sem jött össze :-(

Kénytelen leszek utazni egyet, talán személyesen a jutalékban érdekelt eMAG eladót sikerül meggyőzni és lesz rá jogosultsága.

Előzmény: FifiTheReal (1235)
FifiTheReal Creative Commons License 2022.10.23 0 0 1235

Tudom, hogy több helyen van üzletük, de szombathelyi lévén Győr van a legközelebb.

A fiam oda jár egyetemre, akkor a jövő héten legfeljebb elmegyek érte és bemegyek az eMAG-hoz személyesen, online meg se próbálom az egészet.

A hitelkeretem már 20-án elköltöttem csak a 7000,-Ft visszatérítés van rajta :-)

Erre hivatkozva egy telefon megengedek majd, köszi az ötletet!

Előzmény: JeeEm (1234)
JeeEm Creative Commons License 2022.10.23 0 0 1234

Nekem nagyon sokáig nem emelték fel a keretet. Végül egyszer egy online rendelés helyszíni átvétele és fizetésekor ajánlották fel az Edigitalnál. Korábban több olyan boltban is vásároltam, ahol volt kedvezmény személyesen, mégsem ajánlották fel.

Szóval teljesen lutri, hogy mikor ajánlják fel, de szerintem online vásárlásoknál soha. Tippre az ügyintéző kap jutalékot, ha emel.

Amúgy emag/edigital van már több helyen is az országban:

https://www.emag.hu/lps/uzletek?ref=hdr_uzletek

Esetleg megpróbálhatod, hogy felhasználod a hitelkereted nagy részét, hogy már ne tudd kifizetni a vágyott terméket, és betelefonálsz a cetelemnek, hogy ezt-meg ezt vennéd meg, viszont ahhoz nagyobb keret kellene, emeljék már meg. (06-1) 458-6070

Most látom, hogy egy csomó cetelem kedvezmény megszűnt. Nincs már kedvezmény :(

Danubius

Ramada resort

Aquaworld

Bosch car service

Konkurencia fehérnemű

Expert műszaki áruházak (nekik sok vidéki boltjuk is van, vagy csak volt?)

Előzmény: FifiTheReal (1233)
FifiTheReal Creative Commons License 2022.10.23 0 0 1233

Régóta szeretnék a hitelkártya keretén emeltetni (alap 700eFt-os van), kb. 3-4 havonta küldök nekik munkáltatói igazolást minden eredmény nélkül.

Viszont itt olvastam korábban, hogy áruhitel felvétele esetén erre lenne esély.

Szerintetek ez csak személyes vásárlás során ajánlja fel a rendszer vagy online vásárlás során is?

Csak "normál" áruhitelnél működhet vagy a 0%-os THM-nél is?

Szükségem lenne egy műszaki cikkre és ha van esély rá, hogy ez által a hitelkeretem növeljem, akkor bevállalom a "0%-os THM-mel, 10 hónapos futamidőre"  áruhitel felvételével járó többlet adminisztrációt.

Ha csak személyes vásárlásnál működik ez a hitelkeret emelés, még talán az is belefér, de kb. 100km-re (~1 óra) van hozzám a legközelebb ilyen üzlet, így kb. 3 órám és ~7eFt lenne a ráfordítás.

Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

kapasz Creative Commons License 2022.10.20 0 0 1232

Köszi, tényleg, megtaláltam, egy Curve refund volt az. (Nem szoktam erről átpakolni, egy besült tranzakció volt az.)

Előzmény: JeeEm (1228)
FifiTheReal Creative Commons License 2022.10.20 0 0 1231

Visszanéztem a kimutatásom.

Amikor még nem voltam kiokosítva, hogy zárás előtt kell visszafizetni, akkor minden év január 22. napján terhelték a 2.990,-Ft kártyadíjat és minden hónapban a zárás napján a 260,-Ft számlavezetést.

Előzmény: FifiTheReal (1230)
FifiTheReal Creative Commons License 2022.10.20 0 0 1230

Elkészült a kivonat és akartam ide írni, hogy egy nappal korábban zártak, de látom már megelőztetek.

Nálam is 19-én fordult a DKJ, de valamiért már 17-én elutaltam a Cetelem HK-ink tartozását, pedig a naptáramba is 19-ét rögzítettem én is.

Amióta itt kikupálódtam és zárás előtt visszafizettem a tartozást, azóta (~ 2 éve) nálunk semmilyen díjat nem számolnak fel (számlavezetési, kártyadíj).

SMS szolgáltatások nincsenek megrendelve.

Remélem ez így is marad.

punk anderson Creative Commons License 2022.10.20 0 0 1229

Tegnap átutaltam a különbözetet: nekem 2990 HUF kártya díjat és 260 HUF havi díjat terheltek valamint adtak 760 HUF elektronikus csomag kedvezményt. Viszont ma az elkölthető keret 260 HUF-fal magasabb a hitelkeretemnél, tehát olyan, mintha a havi díjat elengedték volna. Persze a díjak/korrekciók és befizetések nincsenek a számlatörténetben, így csak a következő kivonaton derül majd ki, az októberi nem változott.

Előzmény: punk anderson (1225)
JeeEm Creative Commons License 2022.10.19 0 0 1228

Fizetési opció megváltoztatása - ez nem jóváírásként van? Curve-s átpakolásnál szokott lenni ilyen komment.

Előzmény: kapasz (1227)
kapasz Creative Commons License 2022.10.19 0 0 1227

Nekem is benne van 2.990 Ft kártyahasználati díj, pedig az én kártyám augusztusban fordul. Ez valami rendszerhiba lehet? Meg még egy ilyen a visszatérítéseknél, hogy "Fizetési opció megváltoztatása 14 268 Ft" október elsejével, pedig biztosan nem változtattam meg semmit.

TyggeR Creative Commons License 2022.10.19 0 0 1226

soha, semmilyen koltsege nem volt meg ennek a kartyanak nalunk

punk anderson Creative Commons License 2022.10.19 0 0 1225

Én általában zárás előtt ránézek a naptárukra. Most is megtettem, tegnap 19 volt benne és ma is.

Panasz vagy nem panasz: én úgy döntöttem nem teszek panaszt: 2490 HUF-ba került ez most, de persze még így is pluszos a hónap. Ha most rájuk zúdul e miatt sok panasz, akkor lehet, hogy felülvizsgálják a rendszerüket és rosszabbul járhatunk hosszú távon.

Aki korábban fizetett, annak semmilyen költség nincs, éves kártya díj sem? Érdekes egyébként, mert így kéne terhelniük:

,,Az első díj az első használatot követően, majd az azt követő évek megegyező hónapjában válik esedékessé, mindaddig, amíg a hitelkártyaszámlán tartozás áll fenn."

Én áprilisban használtam először, mégis most terhelték. Ezek szerint görgetjük magunk előtt és az első ,,botlásnál" beterhelik.

TyggeR Creative Commons License 2022.10.19 0 0 1224

általában én is 1 nappal előtte, de ez a dkj most pont nagyon 19-re jött ki, így eredetileg azt terveztem, ma reggel utalom vissza, miután a kincstártól megjött az utalás. aztán tegnap változtattam valamiért, és átlőttem hamarabb

a rövid dkj-k vásárlásának korszaka amúgy is véget ért, ezek után eszemben sem lesz centizni...

Előzmény: mzsombi (1223)
mzsombi Creative Commons License 2022.10.19 0 0 1223

Ugyanez. Iszonyú mázli. Mondjuk eddig is mindig zárás előtt egy nappal fizettem be, mert úgy voltam vele, legyen biztos. Most már tudom, hogy a zárás napi is elegendő. Azért nem így szerettem volna megtudni.

Akit kár ért, reklamáljon mindenképp!

Előzmény: TyggeR (1220)
TyggeR Creative Commons License 2022.10.19 0 0 1222

viszont még az 1100-asban is október 19. volt mindkét változatban. ezt nagyon elrontotta a cetelem...

Előzmény: JeeEm (1221)
JeeEm Creative Commons License 2022.10.19 0 0 1221

háttö, nézz rá a #1100-as hozzászólásra :)

Előzmény: oc1111 (1219)
TyggeR Creative Commons License 2022.10.19 0 0 1220

lehet, nekem valami 7. érzékem jelzett be, hogy ne várjam ki a mai napot. de ez full mázli volt, ezekkel levelezni gyötrelem... pedig neked ez a pénz most biztosan visszajár

Előzmény: oc1111 (1219)
oc1111 Creative Commons License 2022.10.19 0 0 1219

Pontosan :)

Nekem is ma járt le az erre szánt DKJ és mivel az elmúlt évek során pontosan tartották a határidőket, így nem is gondoltam rá előbb visszafizetni.

Előzmény: TyggeR (1218)
TyggeR Creative Commons License 2022.10.19 0 0 1218

és ebben is 19. van

én tegnap véletlenül pont visszafizettem, pedig a dkj csak ma járt le...

Előzmény: JeeEm (1216)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!