Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4051

Nem írtam én sem sokkal mást mint te,vagy más

csak a valósat sőt van aki kifejezetten oda mondta neki rendesen.

Előzmény: gergerg (4033)
tgwh3 Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4050

És eme nemesi rang mennyibe fájj egy kisembernek?

Előzmény: gergerg (4049)
gergerg Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4049

Több igéretes dolog van, az egyik legigéretesebb a kamarai kártya. Ez már most is hasznos lesz a tagok számára, mert igy már vásárlási csoportkét kezelik a tagokat, a kamara pedig folyamatosan tárgyal sokmindenkivel, kedvezményekhez jutásról. Benzinkutak, bankok, vetőmag forgalmazók, műtrágya, stb

A másik, hogy 100 milláig ingyenesen megírja a kamara egyik szerve a pályázatokatat, garantálva, hogy formailag nem lesz kifogásolható

Lesz belső bíróság, amely kamarán belüli vitás kérdésekben fog segíteni.

Kötnek szerződést ügyvédekkel is, akik az első fogadóórát ingyen adják, majd ha a gazda igénybe veszi a szolgálataikat, akkor is jelentős kedvezményt adnak.

A falugazdász is a kamarához fog tartozni, egyablakos kiszolgálás lesz, vagyis nem kell majd rohangálni egész nap, ha valamit intézni akarsz, valamint heti 1 alkalommal a településen is elérhető lesz a falugazdász, ha jól emlékszem. Röviden és tömören.

A NAK honlapján amúgy szerintem minden fennt van.

Előzmény: tgwh3 (4048)
tgwh3 Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4048

És ennek akkor csak annyi értelme van, hogy infót kaptok? És ki volt olyan felelőtlen, hogy téged engedett ebbe a felelős pozícióba? :D még ha nem nagy pozíció, de akkor is...

És mi a szebb jövő, ha szabad tudni, csak hogy olyan egyszerű honpolgár is megértse, aki nem tagja az ilyen míves címeres kamaráknak?

Előzmény: gergerg (4047)
gergerg Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4047

Hogy kerültem oda? Meghívtak szárvendégnek, mit Lagzi Lajcsit a Zámbó estre.

Milyen szinten helyi? 1000 fős településnek saját bizottság. (szóval ne örülj, még most sincs nagykutya ismerősöd)

Mire jó.... leginkább arra, hogy legyen kapcsolat a kamarával. Gyakorlatilag igy teljes a gépezet. Szóval információ. Ha nem lesz több ülés, akkor is jó volt, mert legalább hallottunk valamit a jövőről. Hogy hogy lettem elnökségi tag? A kamara jelölt, a gazdák meg megszavaztak. Ne gondolj nagy dologra, pusztán formalitás volt az egész.

Előzmény: tgwh3 (4045)
tgwh3 Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4046

Írunk Rhéman bácsinak is, olyan csendben van :D

www.scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/374491_10151997371196405_1498055427_n.png

tgwh3 Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4045

Hogy miről szól ez az egész, mire jó, milyen szinten helyi, na meg hogy mit keresel te ott, és hogy kerültél oda?

Előzmény: gergerg (4044)
gergerg Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4044

Hát a lakodalmast! Ött öntik a bort! Mire vagy kiváncsi?

Előzmény: tgwh3 (4043)
tgwh3 Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4043

Oszt tudom is én melyik meghívót kell nézni...

Előzmény: gergerg (4039)
tgwh3 Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4042

Folytatás :D

,,Személyiségi jogsértés miatt kártérítési pert indít az Origo ellen Széles Gábor a hírportálon pénteken megjelent, és a vállalkozó szerint személyére és a Batthyány Wellness Kastélyra vonatkozóan valótlan állításokat tartalmazó cikk miatt.

A vállalkozó leszögezte: a szálloda minősítésének növelését a fejlesztések alapozták meg, amiről bárki meggyőződhet a helyszínen. Széles arról viszont már nem beszélt, hogy kért-e átminősítést, vagy ő maga érezte úgy, hogy a fejlesztések és lelkesedése csak megérdemli azt a plusz egy csillagot.''

Van más is:

,,Ördög bújt a gyerekekbe Fejérben?

Ha a bűnözési statisztikák torzítás nélkül a valóságot ábrázolnák, Fejér megyében valami nagyon furcsa dolog történt volna a gyerekekkel. Évek óta kiugróan rosszak az itteni gyerekbűnözés számai, sokkal több gyerekek részvételével elkövetett bűncselekményt regisztrálnak itt, mint bárhol máshol az országban. Utánajártunk, mi történik Fejérben.''

Ha valaki arra jár, szerintem egyből kitűnik, vajon miért... még a Balaton déli oldalától lefelé lévő környéknek van hasonlóan rossz hírneve... meg ugye setét zala :D

gergerg Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4041

Kivéve persze ha ott felkínálnának az itteni elökségi tag státuszom helyett egy elnökit. :-)

Előzmény: gergerg (4040)
gergerg Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4040

Az öreg nem ugornyik mán sehova innen.

Előzmény: tgwh3 (4037)
gergerg Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4039
Előzmény: tgwh3 (4036)
tgwh3 Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4038

Meg sem lepődtem, amikor ezt olvastam a hírek között:

,,Május óta valamikor ugrott egy kategóriát az egyik leggazdagabb magyar nagyvállalkozó tavaly vásárolt zalacsányi kastélyhotelének besorolása. A szállodaszövetség nem tud arról, hogy az üzemeltető magasabb minősítést kért volna, a jelek szerint pusztán annyi történt, hogy Széles Gábor letelefonált.''

tgwh3 Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4036

Na erről mesélj egy kicsit bővebben. Mármint ha nem a kiskertedben szavaztattad meg magad kiskorú gyermekeid nevében, egy darab ellenfeleség szavazattal :D

Előzmény: gergerg (4035)
gergerg Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4035

Ma megvolt az alakuló ülés. Immáron van saját agrárkamarai bizottságunk, és csodák csodájára elnökségi tag lettem. :-)) Sok érdekes dolgot hallottam, ha a fele összejön, az is jó.

gergerg Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4034

Jó, csak kár hogy fejjel lefelé van rajta a szöveg. :-)

Előzmény: tgwh3 (4032)
gergerg Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4033

Azt hiszem eső lesz. Legalábbis a nickek nagyon alacsonyan repülnek. Vigyázzatok, nehogy nekimenjetek valaminek. Én odafigyelnék arra a lila szövegre.

tgwh3 Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4032

Gergerg, megtaláltam számodra az ideális megoldást! :D

A többire majd picit később válaszolok és olvasom.

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4031
kulindamani Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4029

álljatok le

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4028

Vajákoskénz letiltottalak. Rózsakunyóként nem - szerencsére. Így megláttam írományodat és hamis képedet és meg tudtam mutatni a fórumtársaknak, hogy milyen módszerekkel kábítod és vezeted meg őket!

Megadtam a kép készítőjének a nevét a linkkel együtt: http://www.flickr.com/photos/dadaistic_fantastic/5050763668/

Rá van írva a képre a neve és az évszám és görgess lejjeb az oldalon és olvasd a készítőnek szóló gratulációkat dátummam együtt.

Már megint rágalmazol, vádaskodsz pedig még a korábbi állításaidat , rágalmaidat sem tudtad bizonyítani, többszöri kérés ellenére sem, csak újabb útszéli, alpári stílusban küldesz el, de még az sem a saját gondolod, fogalmazványod, mint ahogyan a többi ide citált lopott cikk, video, stb. sem, Csak copy-pastezni tudsz, ha valaki rákérdez valamire. Egy önnálló gondolatod nincs.

Ezt alpári szöveget, melyet remek mentorodtól: taorminatól kölcsönöztél, és nekem tanácsoltál megmutatom a moderátornak és megkérdezem tőle, hogy ez megengedhető e, belefér-e a kultúrált társalgás fogalomkörébe:

Addig is érdeklődéssel várom tőled és nem taorminától:

Mi a 3. nickem, mutass egy hozzászólást attól a nicktől.

Az általad belinkelt photoshopos képen látható kukoricának mi a fajtája, hol, mennyiért kapható, hol írják róra, hogy GMO-s?

Linkeket kérek. Nem csak én vagyok kiváncsi a bizonyítékokra, hanem más is. Várjuk!!

Az undorító szöveget, mellyel elhajtottál: vissza utasítom és kikérem magamnak.

Előzmény: Törölt nick (4026)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4027

Nem mondod hogy te, Vajákos_Biri még mindig olvasod a HSZ-eimet:))

Pedig már annyiszor megígérted hogy nem fogod,már már kezdtem elhinni:D

A 3. Nicked-ről "talán"   taormina001   többet tudna mint én kérdezd meg  őt.

Ha már olvasod akkor olvasd:))

A kép amit betettem az tényleg lehet photoshop,ezt elismerem,de te is

bizonyísd azt hogy 100% photoshopal készült ok, lehet te csináltad??:))

A többi GMO-s  dolgok ettől még tények maradnak az USA-ban  Engedélyezett.

Hol állítottam hogy van ilyen vetőmag???

tp329 is megkérdezte pl itt http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=127851706&t=9205944

Nem írtam sehol sem.

"Most, hogy így lelepleztem mesterkedésedet"

Akkor mostmár nem én vagyok   http://lmgtfy.com/?q=Sherlock+Holmes   hanem esetleg......... na ne csináld már:)

És mintha ezt már írta volna neked valaki nem én írom csak ídézem.

"Mi lenne, ha egyszer és mindenkorra elhordanád magad az ezoterikus álbölcsességeiddel, ál-természetszereteteddel, meg az elgurult gyógyszereddel együtt?"

Előzmény: Törölt nick (4026)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4026

Itt a kukoricád:

http://twicsy.com/i/57Ybic

meg itt

http://www.flickr.com/photos/dadaistic_fantastic/5050763668/

Szerencse, hogy ezt nem találtad meg, mert ide hoztad volna bizonyítéknak, hogy ez is GMO-s:

http://thecolorfulwhite.blogspot.hu/2011/06/colorful-corn.html

http://www.pixoto.com/images-photography/digital-art/things/rainbow-corn-70896358

Nem tűnnek valami tudományos oldalnak... illetve.. képmanipulációval kapcsolatos tudomány kategória...

Google kereső, kulcsszó: rainbow corn. És láss csudát, mennyi photoshoppal génmódosított kukoricára tudsz példát hozni!

Most, hogy így lelepleztem mesterkedésedet, több dolgom tényleg nem akadt, azért vissza-vissza nézek néha, hogy megnézzem a harmadik nickemet. Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy mivel virítasz be!

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4025

PS:

Aki még ezek után is elhiszi a propaganda szövegedet és felül a mindenféle, hozzád hasonló gondolkodású, meggyőződéses emberek blogjáról származó, idecitált kétes eredetű, áltudományos bizonyítékaidnak, az magára vessen.

Az internet elég tág teret biztosít arra, hogy hiteles forrásból merítsen, s ne pedig a magát különféle blogokon kiképzett hozzáértőnek nevező fórumozótól.

Addig nincs baj, amíg valaki maga hiszi és vallja. Tegye, joga van hozzá, de hogy másokat megtévesszen ilyen képekkel, nem létező, kitalált dolgokkal, hát.... nekem rémlik valami rémhírterjesztés, rágalmazás, hamis vád és megtévesztés cikkely valamelyik könyvből..

Előzmény: Törölt nick (4024)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.16 0 0 4024

Ak egy szemmel láthatóan photoshoppal, vagy más képmanipuláló programmal készült képpel akar másokat megtészteni, félrevezetni, és sokadszori kérésre sem hajlandó egy linket adni arról, hogy hol kapható az illusztrációnak használt provokatív képen látható kukorica, hanem terel, ködösít, vádaskodik, visszakérdez az egyéb khm. ..... ...dolgokra is képes.

Ha valaki nem képes megkülönböztetni egy számítógépes grafikát, az ne ossza másoknak az észt. Ha meg szándékosan, tudva, hogy ilyen kukorica nem létezik a valóságban, akkor meg...

Az én gyermekkoromban -ami nem mostanában volt- is voltak színes kukoricák, pedig akkor még nem létezett GMO. Az USA-ban sem, nem hogy Magyarországon.

Tisztézd magad a számtalan vád alól, amit eddig állítottál. Hozzál nevet képet a photoshopos kukorica fajtájáról.

Nevezd meg a harmadik nick nevemet! Mutass egy olyan hozzászólást, mely a 3. nicknevemen íródott. Addig.... nem vagy hiteles és a dátummal feliratozott paradicsomos képeidről is azt gondolom, úgy készült, mint ez a szivárványszínű sosevolt kukorica.

A feliratozáshoz használt rózsaszín, mintha pont olyan lenne, mint az egyik csík kukorica a csövön..

Lehet itt trükközni szemfényvesztőzni azzal, hogy én aztán nem eszek GMO-s terméket. Nagyon is megeszi a legtöbb ember a braziliából behozott, ott GMO-s szójával, kukoricával hízlalt sertés és csirkehússal és egyéb gabonafélével és azokból készült késztermékekkel, amiről azt hiszi, vagy terjeszti, hogy magyar.

Ez még bennem volt, mert nem bírtam elnézni ezt az ordító hazugságot, hülyének nézést, amit evvel a képpel csinálsz másokkal.

Előzmény: Törölt nick (4010)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.15 0 0 4023

"Nem is mondtam, hogy értek hozzá".

Miről is tartasz akkor oktatást.

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=127851361&t=9205944

Előzmény: tp329 (4020)
tp329 Creative Commons License 2013.11.15 0 0 4022

Szóval akkor hol lehet venni a szerinted létező diszkószínűből vetőmagot?

Előzmény: Törölt nick (4021)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.15 0 0 4021

Ja igen és még egy már itt is

láttam hogy nem vagy képben a kukoricával kapcsolatban.

Mikor ezt írtad 2013.10.22-én " Termelőtől most is 5-6000/q áron lehet venni"

Válaszként írtam hogy 4500Huf/q az csak.

Ezt keresd   3 havi kukorica árak.

http://www.tozsdearnyek.hu/kukorica-elo-arfolyam-diagramok

tp329 Creative Commons License 2013.11.15 0 0 4020

Te már vetettél a diszkószínűből?

Beszerzési forrást kérek! Ne beszélj mellé! Először válaszolj, azután kérdezz!

Nem is mondtam, hogy értek hozzá.

De ettől még kissé homályosan írsz.

Annyit mondtam, hogy a mai takarmánykukoricák szinte mind lófogú fajtakörbe tartoznak.

Hogy jön ehhez a régi lófogú, meg betiltás stb.

Előzmény: Törölt nick (4019)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!