Ez igy kamu. Ha én töltögetem a cigit, akkor honnan tudja az adójegyet ellenőrizni? Bp.-en vásároltam, de ott szivom. Eljön a lakásomra (Bp-re) megnézni a csomagolást, amit egy hete kidobtam?
– A város több pontján, főleg a piac környékén hajléktalannak álcázott cigarettakéregető koldul a járókelőktől. Amikor adsz neki egy szálat, meglebegteti az illető a NAV-os igazolványt, és ellenőrzi, hogy zárjegyes-e termék vagy sem.
Az összes szegedi nemzeti dohányboltost kiscsillióra büntetni! Hogy juthatott dohányhoz a surmó? Nem a NER szellemében működtek! Ja, hogy esetleg csempészett dohány? Hát istenem..........
...A pedagógus a füstölés miatt szaktanárit adott, mire a fiú a nő arcára fújta a füstöt, gallyal és makkal megdobta az arcát, majd rátámadt......
Van egy rokonom Szabolcsban, a fia finánc. Az ő elmondása szerint a növekmény nem csak a több csempészárúnak, hanem a hatékonyabb lefülelési módszereknek is köszönhető....
"A franciák az elektromos cigarettát is betiltják egyes nyilvános helyeken: a fiatalkorúakat is fogadó intézményékben, azaz az iskolákban, a közlekedési járműveken és a munkahelyek közös tereiben."
Más topikon ez a tapasztalatom. Tudom, hogy elenyésző a létszám, de szomorú. Ide vezetett a bűnösöknek, élősködőknek való kikiáltás. Van olyan is, de nem általánositani kellene.
Azt tudnám, hogy ilyenkor a sok nagyarcú (menjen dolgozni, képezze magát), mit szól? Ide elég a képzetlen, aluliskolázott, hogy a megélhetését és mások bő vagyonosodását megteremtse. Na, most alóluk lesz kirugva a sámli. Nem agysebész munka, de szükséges. Ugyanúgy mint az általuk lenézett utcaseprő, kukás, stb.
Milyen jó lesz szidni + 20k embert, mert segélyre szorul, és mondani, hogy ELTARTOTT vagy, keress munkát. Ezek az emberek megdolgoztak a jövedelmükért, keményen. Keményebben, mint sok köpködő, sóher honfitársunk.