nekem ugyanolyan ellenszenves a számító folyton szarkeverő hisztis kalácsképű Rebeka továbbra is .a MÁSIK MEG???arra nem írok már semmit mert nyomdafestéket nem türne 2 riherongy
És még Rebeka volt nektek ellenszenves. Nézzétek meg ezt a legutóbbi ajánlóban látható holnapi Karolina-Brúnó incidenst. Ez a kis picsa maga a megtestesült gonosz. Ember legyen a talpán, aki ezt bírja idegileg.
Szerintem bírják a csajok Dóriból kiindulva is az is fullos nő volt. Amúgy nem is azt mondom h Gáborékat imádni kellett volna csak hogy egyeseknek h lehettek ők utálatosabbak mint a valkó róka szabó zsófi trió
Ne így gondolj erre, lehet én sem fogom látni, ki tudja🤷🏽♀ Nekem kifejezetten tetszenek ezek a korai részek, sokkal jobbak , mint amilyen már a végén volt a sorozat.
Azta! Micsoda könyvsiker! Rögtön milliók folytak be az eladásból, már vissza is vásárolhatják a büfékocsit :) :) Melyik ma élő író tudná ezt überelni???
Én Zentére gyanakszom a Kollár Kolen név alatt. Régebben, mikor Karesz gyereke benne volt a sorozatban, neki is szerepelt a neve a stáblistában. És elég újkeletű név, 30 éveseket nem hívnak így. Bár elég nagy hülyeség lenne szegény kisgyereket hülyíteni, hogy otthon Kolen, idegenek meg Zentézik, de ebből a sorozatból még ezt a képtelenséget is kinézem.
Mellesleg, ha már itt megkaptam, hogy nem tudok nyomozni, hát minden ott van az instagramon. Hát őt a facebookon találtam meg. Nyomozni a facebook is jó, de ha vkinek el van rejtve a kapcsolati hálója, úgy nehéz. :)
Nemrég valaki megjegyezte, hogy Gábor valószínű, hogy magának írja a forgatókönyvet, hogy szuper csajok veszik körül?!
Ez annyira tetszett, hogy kezdem lassan elhinni, de legalábbis, ha látom Gábor jeleneteit, nagyon sokszor eszembe jut! :)
Elnéztem, hogy a "Kolen", más szerint "kollen" vagy Kolen/Dolores karakterekről, nevekről, oldalakat lehet írni?!
Vagy arról is, hogy hó lepte el a fákat a jelenetekben, vagy éppen rügyeznek?! Vagy rendvan-e az albiban, műhelyben vagy nincs?! Ezek az élet nagy kérdései!
Csupán azért, mert a fene se venné észre ezeket, ha pörögnek az érdekesebbnél érdekesebb jelenetek!
De azért vesszük észre a faxágokat, mert más már nem köti le a néző figyelmét, mert annyira alja már a sorozat.
Egy szimpatikus tag azt írta lentebb, vagy kérdezte, hogy vajon a vége, a sorozat befejezése milyen lesz? Mit gondolunk?! Látjuk-e vajon a nagyobb karaktereket a végén?!
Most két hét távlatából visszatekintve, a sok-sok valótlanságot látva, azt merem mondani, hogy olyan lesz a befejezés, mint amennyit törődtek eddig is napi adásokkal! És nekem bizonyára nagy csalódás lesz, mert mindig abban bíztam, hogy a maréknyi, még mindig érdeklődő néző miatt ki tesznek azért magukért az írók!
Úgy látom azonban, hogy ez már csak hiú ábránd részemről. Bár ne legyen igazam!
Úgy látom, hogy szabad elrugaszkodni a témától, ezt teszem én is! :)
Valaki írta, hogy nem bírta Gábort anno a "Nyerő páros" játékban?! Majd rákérdeztek, hogy "miért nem?!" Én meg azt kérdezem, hogy lehet ilyet kérdezni?! Azért nem, mert hiszen ott volt a válasz, hogy azért nem mert "Gábor egy hatalmas paraszt volt " ergo nem volt szimpatikus az illetőnek! :)
Egyébként, én is néztem az első "Nyerő páros" reality show-t, amelyben szerepelt Gábor. Én sem Gábornak drukkoltam! És arra a kérdésre, hogy miért nem?! Máris tudom mondani a választ.
Azért nem drukkoltam Gáboréknak (alias Király Péternek és Kovács Dórának ÉNB Zsófinak), mert akkor még egy párost is alkottak a civil életben, de úgy viselkedtek, annyit veszekedtek, mint a cigánysoron! Dóra pedig rendszeresen kibeszélte társát a játékosoknak.
És azért nem, mert Annáéknak drukkoltam! Nem azért mert ők annyira szuperek lettek volna. A hörgősen, fulladási röhögő Miki férjjel. De a többiek közül még ők voltak a legelfogadhatóbbak.
Arról nem beszélve, hogy Valkó Eszter úgy beszélt a párjával, mint a lábakapcájával, legszívesebben hagytam volna, hogy lefejelje a stéget! Szabó Zsófi és férje no comment.
Kabát Peti és párja Róka Adrienn párosnál még Peti a maga naiv és rosszindulat mentes viselkedésével elment volna, de Adrienn parasztsága, igazi rókasága már elfogadhatatlan volt. A többi három pár hamar kiesett, nem osztott, nem szorzott.
És az egyik páros tagja volt Pumped Gabó is! :)
( Megjegyzem, a nyolc párból öt páros már elvált, szétment, ennyire voltak nyerők?! )
Azért egy stáblistát epizódokra lebontva vagy akár heti leosztásban is nagy meló lenne naprakészen frissíteni bébiszitterestől, fotóstól, gyámügyestől. Ha olyan fontos dolgokkal nem foglalkoznak évek óta, mint a hangtechika vagy az, hogy ne full életszerűtlen sztorikkal legyen tele a sorozat (mai részben is pl. Milánnak pár órával a könyvbemutatója után csak úgy átutalnak milliókat, majd egy éjszaka alatt visszavásárolja, lepapírozza, átíratja, kifizeti a büfékocsit és már délelőtt nyitva van a Boldog Disznónak csúfolt olajos kupleráj felszerelve hússal, szószokkal, bucival, zöldséggel, na ez a nonszensz, nem a hiányos stáblista...).
Vicces ez a Rebeka. Akinek valóban agyrázkódása volt, akár enyhe is, annak hónapokig fáj a feje, nem gyengén. Ez meg bulizni akar. Szóval rohadtul nem hiteles.
Grillezni óhajt és nyilván nem egyedül. Hát agyrázkódással mindenre vágysz, csak ricsajra nem meg alkoholra sem. Legfőképp nyugalomra van szükség.
Ezt nem mondta el senki a forgatókönyvíróknak? Ez nem látványos ugyan, de aki átélt már ilyet, az tudja, hogy szar. Semmit nem akarsz jobban, csak hogy múljon már el végre a fájdalom.
Be se vagyok regisztrálva. Nálam az instareg nem alapvetés. És miután regisztrálatlanul csak különböző böngészőpluginokkal lehet nézelődni, így a képek nézegetésén kívül kapcsolati hálót nem is mutat. Aztán "rájön", hogy már elég sok képet betöltött és a plugin ellenére is reget követel.
Nyilván nem azért érdekes, mert én ezeket hű de szeretném tudni, de ha ezek szerepelnek egy sorozatban, ráadásul némelyikük mondhatni rendszeresen, akkor az lenne a minimum, hogy odaírják a szereplők valódi nevét a végén, mikor fut a stáblista.
Közben eszembe jutott még kettő:
A tetoválószalonos fószer és Gábor anyja. :D
És ha már a példáknál tartunk, ezt a Basa Vivient sem csak egy részben szerepeltették, szóval egy névkiírást igazán megérdemelt volna. De mindenki más is, aki mondjuk fél percnél hosszabb szerepet kapott az eddigi részekben.
Elég volt a Márkot alakító Horváth Gergely instáján a követők között görgetni egy kicsit és meg is volt. A jó nőket ezek is bekövetik, ne kergessünk hiú ábrándokat. Petyát is megtalálnám fél perc alatt. Nyilván az idősebbekkel, akik nincsenek fent a közösségi platformokon, nem ilyen egyszerű, de nem hiszem, hogy sok embert érdekelne Virág apjának az igazi neve...
A Farkast alakító személyt egyszer megtalálták az egyik Éjjel-Nappalos Facebook-csoportban, ha jól rémlik valamilyen Viktor a neve, de már nem emlékszem pontosan, szeretett volna inkognitóban maradni a csávó.
A fiatalokat amúgy igen egyszerűen meg lehet találni. Felcsapod az instát, és azoknál a szereplőknél elkezdesz a követéseik közt kutakodni, akiknek tudod az igazi nevét és a sorozatban is együtt mozognak (pl. Roland, Livi, Fanni, Kornél négyese vagy Rebeka és Karolina duója). Nagy valószínűséggel hamar rájuk bukkansz profilkép alapján.
A szőke kalácsképű pedig mindig a Karolinát alakító Albert Zsófival lóg civilben is, szóval nem nehéz őt se megtalálni. Tessék: https://www.instagram.com/zsofialbrt/
Nekem 5 perc alatt megvolt a kettő személy.
Azt viszont ne várd el, hogy akik egy képkocka vagy jelenet erejéig szerepeltek (pl. Vivi lakberendző barátnője), azoknak feltüntessék a nevüket. A főbb szereplőket mind meg lehet találni Instagram alapján, mivel összeérnek a szálak és 2022-t írunk.
Úgy látszik, azt is elfelejtették az írók, hogy Brúnó és Márk gyűlölte egymást a fitneszben, mikor együtt dolgoztak. Úgy bratyiznak a fodrászatban a fotózáson, mintha legjobb barátok lennének...