Keresés

Részletes keresés

Indián Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1402

Dacára, hogy bullhsit: speciel vérkomoly... mér' is jelentkezne bárki, hogy a rontott hozzászólásokat törőjje, az elveszett nickek jelszavait visszaállíccsa, ímélcímeket cseréjjen, meg illesmik... a moderátori munka cirka 90%-a ebből állt... hát még az adminoké... hétköznapi fasságok...

Ne ragaggyunk le a polidili spéci körülményeire...

Amúgy ezúton is köszönöm, hogy egy komolyan vehető ellenlábas... a többit t'od... :-)

Előzmény: Or Kán (1399)
zsuzsa Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1400

Indián, én nem látom át, sose nem is érdekelt, hogy müködik ez a háttérben, csak szerettem olvasni a véleményeket. Még a moderálással foglalkozó topicokat is max évente egyszer néztem meg.

Most se tudom megindokolni, mi nem tetszik, csak szélsőségesebbenek érzem a hangnemet, le kellett vennem a mailcimemet, mert olyan maileket kaptam....

ezért nézem ezt a topicot, hogy mi a retek történt, én öregszem vagy a világ változik vagy itt rendeződtek át az erőviszonyok?

Előzmény: Indián (1397)
Or Kán Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1399

"aki önkéntesen jelentkez, eleve alkalmatlan"

Tudod, hogy tisztellek, becsüllek, de azért ez egy méretes bullshit - még akkor is, ha jól hangzónak tűnik az eccerű lelkeknek.

Előzmény: Indián (1397)
Indián Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1398

Hogy kik vannak most: lövésem sincs... nincs is jelentősége... egy valamit szándékjoztam kihangsúlyozni: a jelen helyzetről magunk tehetünk, a vén Kéxakáll mindig szabad utat engedett bármillen elképzelésnek, akér a befuccsolt klubnak is, nem érdekelte... Óggyuk meg... nem sikerűtt..

Előzmény: Törölt nick (1393)
Indián Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1397

Zsuzsa, Tündérem, imádom a naivitásodat, de ellentmondanék...

Moderátor még csak önkéntes sem lehet, hanem tótsólerrel köll fenyegetni ahhoz, hogy bevállalja... aki önkéntesen jelentkez, eleve alkalmatlan.

Mármost, a fórum PoliDilin kívül eső területein nincs ollan érdek, hogy egy kormány szócső gyanánt műxő felületet alakíccson ki - a renitensek mexüntetésének igényével. Eccerűen nem merűtt fel illesmi, szegény rezső - nyugoggyék békében -, aztat tanátta indokónni, hogy a zadott hozzászólás törlését az váltotta ki: a hivatalos nemzetpolitikába nem fér bele...

Gondoskottunk róla, hogy télleg ne férjen bele... onnan má' mindenki ösmeri a törpénéseket... evvan...

Előzmény: zsuzsa (1390)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1396

Azért hidd el, nagyjából van fogalmam arról, ami történt. Nem tegnap regisztráltam...

Előzmény: Törölt nick (1392)
zsuzsa Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1395

( Illetve talán a Lapitó atyák közt az egyházalapitós talin, de az nagyon régen volt, , nem emlékszem pontosan )

Előzmény: zsuzsa (1390)
halford Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1394

egyes polmoderák közleményei is anno (ugyan csak egy rövid ideig), de üde színfoltot hoztak a zindex egyre jobban beszürkülő szaros világába...

Előzmény: két gida, szarvasünőnek i (1391)
két gida, szarvasünőnek i Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1391

ne magyarázd, mert nem így volt. Nagyon sok jó szándékú ember volt a még a polidilin is. emlékezz a kluboknál a vének tanácsára, hány embert szállt be? Az más, hogy az ötlet elfuserált volt. Te vezényelted a parádét

Előzmény: Indián (1388)
zsuzsa Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1390

Indián, én indulás óta fórumozgatok, igaz sose voltam igazi hardcore politizáló, talin is talán csak kettőn voltam, de én úgy láttam volt egy viszonylag szűk kör és abba újak nem nagyon kerülnek be. Elég sokféle irl találkozón voltam később, Balaton átúszástól kutyázósig, de ott soha senki nem volt önkéntes moderátor.

Előzmény: Indián (1388)
Ghanima Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1389

No és persze nem elfelejteni: divide et impera, de legalább is megosztjuk, oszt' majd egy idő után a hülyéi nem akarják keresgélni mindenfelé, oszt' majd jól meghalnak az illen gaz trópikok...

Agyon is lö... át is rakhatták volna a cigájatenyésztés a késő kőkorban fórumba éppenséggel...

Előzmény: Ghanima (1386)
Indián Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1388

"Ez csak Wágner rossz emberismeretéről árulkodik."

Nem... Má' szoftváltáskó' is csak négyen marattunk, akik robiztunk, addigra eccerűen elfogyott a kínálat... Hányszor köll még elmagyaráznom: ennek a vén hülye Kéxakállnak eccerűen nem maratt merítése, mer' elfogyott a hadrafogható népség.

Előzmény: két gida, szarvasünőnek i (1379)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1387

Igen, de ezen azért kár vergődni.

Hosszú évek óta mindig az volt a válaszom a nagy moderátori utálatra, hogy ez ugye egy privát üzlet, ahol természetesen a tulaj azt csinál, ami neki tetszik, hisz azért tulaj.

Ezért volt mindig is baromság és az most is szidni, vagy felháborodni.

Néha úgy csinálunk, mintha a Zindex, vagy a Zinda valami közalapítvány lenne, mintha mindannyiunké, a népé lenne.

Pedig nem az, úgyhogy teljesen felesleges ez a sok felháborodás, meg mindenféle elméletgyártás. 

Mikor kekiék egy szép nap kikapcs-bekapcs elvitték a szoftvert a nettotól, s hirtelen index lett belőle, akkor bazi nagy divat volt utálni az indexet. Ment a szöveg, hogy ezzel kinyírták a fórumot, meg lopás, meg idetöbbeténnemírok, lofasz.

Aztán most meg siratjuk a zindexet, hogy addig volt jó és micsoda disznóság, hogy a zinda rátelepszik ésatöbbi.

Előzmény: Törölt nick (1383)
Ghanima Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1386

Mé', a Belvárosnak mi a bánat köze van hozzája? :-))

Elvileg tán mentségre lehet mondani, hogy valami ollat fogalmaztak meg, hogy kultúrp. _és_ helyi p.... ők valami - földi halandó számára felfoghatatlan módon - együvé tartozóknak vétettek.

Előzmény: marcipannyuszi (1382)
Ghanima Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1384

Jakkérem... akinek a jaóistenke hivatalt ad...  :-)

Előzmény: Indián (1355)
marcipannyuszi Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1382

Oroszország múltja és jövője  > Kultúrpolitika

?

Nantuckay Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1381

Azért az fúrja oldalam, hogy a 10.000 Forintos Woland valóban itt riszálja magát "indás" színekben?

Különösebben nem lepődnék meg, ha így lenne.

Előzmény: két gida, szarvasünőnek i (1379)
két gida, szarvasünőnek i Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1380

Qrva :-)

Előzmény: pindiy (1367)
két gida, szarvasünőnek i Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1379

Nem tudom, milyen "obskúrus szabált"  lehetett volna a tulajdonosi jogok érvényesítése ellen kitalálni, mert nekem ebből :
".......Következő figyelmeztető jel volt az, hogy külön Inda-fórum nyilt, amit teljes egészében az Inda-support vett át moderálásilag is.
Az első komolyabb esemény az volt, hogy az Inda határozottan követelte az egyik moderátor jogainak visszavonását (túl keményen
moderált a Közlekedésben, elijesztette a usereket, ami akár bevételkiesést is jelenthetett a "birodalomba" tartozó Totalcarnak). Vili, meg lehet érteni, menjünk tovább.
Idén nyáron egyszer hirtelen, se szó, se beszéd, az IndaAdmin megvonta az egyik admin státuszú moderátor jogosultságait....."
az jön le, hogy a tulajdonosi kör átvette a grundot.
Ami elég hánytató, hogy ehhez talált a tulajdonosi kör Gerébeket a kvázi független fórum moderátorai között.  Naná hogy találtak, hiszen ha nem vállalták volna, nem áldozzák fel magukat a közért, akkor szállásainkon mekkora éhinség, fegyver és  kolera dúlna. :-) Ez csak Wágner rossz emberismeretéről árulkodik.  De ha nem találtak volna lelkes együttmüködőket, akkor se történt volna más, mert gondolom az indás moderák begyakorolták magukat, hiszen elég régóta csinálják :-) Az átvétel ellen szerintem Wágner se tehetett volna sokat, akármilyen naccerű tanácsra hallgatott volna. Legfeljebb emelt fejjel mehetne most a "hullámsírba", ha a jövő Gerébjeit időben seggbe rúgta volna.  Ahogy Trebi írta, ez egy büdösbunkó eljárás volt és nincs rá mentség.
Azért az fúrja oldalam, hogy a 10.000 Forintos Woland valóban itt riszálja magát "indás" színekben?

Előzmény: Indián (1324)
Nantuckay Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1378

Oké kedves buborék, mint alább említettem sry.

Akkor mindannyian tudjuk, amit kell, nincs is ezen tovább mit ragozni :-)

Előzmény: Törölt nick (1376)
Ghanima Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1377

**    :-)

Előzmény: kaviat (1340)
Indián Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1375

Bakker, Gazduram, hát nem ezt ugatom mijóta?

Előzmény: pindiy (1374)
pindiy Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1374

Marhaság,  a moderátort csak szidni lehet, dicsérni nem, ha isten lesz legfeljebb istenkáromolni lehet, és az is jó....

De itt.....minek...ennek már nem az a célja, hogy müködjön, hanem hogy ne müködjön, mint korábban....mert, ha müxik, az lesz egy felségárulás és kegyvesztett lesz a tulaj....és ez a manapság legfenyegetöbb eshetőség......ráadásul ez olyan kór, amit csak jobbos kaphat el....mindenki más imunis....

Előzmény: Indián (1362)
KovácsKriszta Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1373
Előzmény: pákosztos pocok (1369)
Nantuckay Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1372

Ó elnézést basszuskulcs. Pedig erre már tegnap rájöttem volt, de valahogy kiesett, örexem és hülyülök kész nicsmese.

soltika! Megkövetlek, ezt nagyon benéztem.

Előzmény: pákosztos pocok (1369)
Indián Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1371

Hogy a fórumbírókról szó se essék... Amúgy télleg teccettek a balhék - lehet, jellemhiba -, de akkó' is vótt haccójjon... Mostan meg adatvédelmi okokból kibasszág a Kéxakállt... ennek nincs értelme... átviccse...

Ők márpedig erőből... Nézzük, mittunnak?

Nantuckay Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1370

Ó a Többenjobbak.. az exceltáblás szavazási összesítők, ki kinek adta át a nickjét szavazásra...

/könnycseppmorzsol :-)

pákosztos pocok Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1369

nemondmán, hogy nem ismerted fel solitkát... DDDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: Nantuckay (1363)
Nantuckay Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1368

Nem hiszem, hogy a nyilasfelhozatallal a továbbiakban problémáid adódnának, a másik két élvezeti pontodon már lehetnek gondok. Majd kiderül.

Előzmény: pindiy (1365)
pindiy Creative Commons License 2011.10.30 0 0 1367

Gyermek vagy te még ehhez Indilyány...bezzeg a régi szép idők....mecsoda balhék...micsoda balhék a moderátorokkal meg a moderátor választásokkal....micsoda prima ellenségeskedések meg gyülöletek....ez a kor rut szibarita váz csupán....az fórum volt.....

Előzmény: Indián (1364)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!