Ma frissítettem(mindent amit lehetett) az újonnan vásárolt Garmin 340LM készülékemet.
Hol kell beállítani rajta hogy lássam a földutakat is rajta? Direkt ezért is vettem meg a készüléket, hogy tudjak földúton menni vele(offroad mocizás).
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. nüvi 50 LM- készülékemről eltűnt a gyárilag rajtalevő térkép. Igaz én raktam bele utólag egy sd kártyát és frissítettem tavaly a térképet / nem vagyok profi / a kártyával van térkép, ha kiveszem nincsen. Mit cseszem el, hogyan állíthatom vissza a gyári állapotot? Nagyon megköszönöm a segítségeteket. Szép estét S.O.S
Eladó egy 2.5 éves Garmin Forerunner 410HRM futóóra minden tartozékával: -2 textil szíj, egy műanyag szíj -szíjcseréhez szükséges szerszám -pulzuspánt -leírás -usb ant stick -töltő Az órán 1 apróbb esztétikai sérülés található, ami a használatot nem befolyásolja. Irányár: 45000 forint
Mezőőrünknek szeretnénk GPS-t venni, hogy vissza lehessen nézni, mikor merre járt a határban. Havi útiköltség elszámolás van, tehát az ideális az lenne, ha a napi megtett útjait hó végén egyben letölthetnénk.
A másik felhasználás az lenne, hogy ha valami szabálysértést vagy hasonlót talál, akkor azt jelölni tudja a készülékben.
Én egy Garmin eTrex 20-at néztem ki, de fogalmam sincs, jó lenne-e erre a feladatra, úgyhogy ha tudtok ajánlani ebben az árkategóriában (kb. 50k) jobbat, azt szívesen veszem.
Bocs, ha nagyon triviális dolgot kérdezek, de sajna ilyen téren abszolút tájékozatlan vagyok.
Sziasztok ! Garmin zumo 550 problémám van . frissítettem már párat de ez nem látja a térképet a kártyán . Honda logo van rajta , a kártyán a térkép 2,7 gb .
Talán a térkép mérettel lehet a baj ? 65mb os térképet látja , 2015 mapsource os eu -t nem :(
Valaki tudna segíteni, nekem EDGE 605-ös Garminom van, és az a bajom hogy a készüléken ment mindent meg is bírom nézni rajta a tekeréseimet, de viszont az utolsó pár napban nem bírom felrakni a gépre mert az nem látja illetve a Garmin Express meg hibát ír ki szinkronizálásnál.Ha valki ebben esetleg tudna segíteni akkor azt megköszönném.
Garmin Fr 410-em van és olyan problémám, hogy mikor feltöltöm a gépre az edzésemet az óráról, az utolsó 5 perces szegmenst nem viszi át. A megtett távból és az időből is levonja a távot és az időt. A mai 2 órás futásból csinált 1:55-t. Ez már másodszor fordul elő, vagy harmadszor. A grafikonokon jelzi végig a dolgokat.
Ha valaki tudja, hogy ez mitől lehet, ne habozzon elárulni nekem.
Nekem GPSMAP62 van, szintén "csak" belső memóriával (1,7GB).
Évek óta használom rajta az openmaps-os térképeket. Mindig a telepítő állományt töltöm le PC-re és telepítem fel. Ezt a térképet a Mapsource kezeli és rajta keresztül azt a térképszelvényt tudod rátölteni a készülékedre amelyiket Te akarod. Így takarékoskodhatsz a hellyel.
Sziasztok Egy kis segítséget kérnék. Gondolkodom egy Garmin Dakota 10, vagy eTrex 10 vásárláson (30-35000 körül van, ennyi a keret). Túrázáshoz kellene, openmaps.eu -n láttam hozzá letölthető Közép-Európa térképet, de a zip mérete több mint 1GB. Felfér ez erre? Azt írják a memóriája 850MB, microSD foglalat meg nincs hozzá...
Támadt egy kis gondom egy Nüvi42-vel, kérem ha valaki tud, segítsen!
A térképek kártyára "Transferelése" közben, a folyamat legvégén, valamilyen memória hibára hivatkozva, illetve, hogy nem éri el a memória kártyát (sajnos nem volt annyi eszem, hogy lementsem az üzenetet), a folyamat megszakadt.
Ezután a Win7 nem hajlandó "Garmin"-ként elérni a készüléket, illetve nem látja a memória kártyát sem. Mindkettőt használat előtt formázni akarja. :-(
A készülék, a benne lévő Mo. térképpel, amúgy szerencsére továbbra is működik.
Szerény tapasztalataim alapján, talán kártyáról még tudom majd bővíteni a térképállományt, illetve frissebbet használni a Mo. térképből.
De a nagy gondom az, hogy magát a készüléket hogyan tudom majd frissíteni (Web Updater) , illetve az Mo. térkép is élettartam frissítéses, azt is jó lenne használni.
Sem a Web Updater, sem a MapSource nem látja a készüléket. :-(
Minden segítségért hálás vagyok, előre is köszönöm!
Sziasztok! GARMIN eTREX VISTA HCx jó állapotban eladó. Kiegészítők: 4Gb mSD(térkép nélkül), nem használt kerékpáros tartó, eTREX tok, autós tartó. Ha valakit érdekel írjon, 35 az ár.