"és hogy ki a kommunista azt ti mondjátok meg ugye. aki nem orbán seggiből bújt elő az mind kommunista, és nem is tartozik a nemzethez. éljen a jobboldali erkölcsi magasság. szégyellhetnétek magatok legalább egy picit."
"annál, hogy a számba hazudsz valamit amit nem mondtam"
Olvasgassal magadtol, majd pironkodj, hogy fingod sincs kitol ideztem, ha pedig van, akkor olvasd mit irtal ra, es pironkodj.
és hogy ki a kommunista azt ti mondjátok meg ugye. aki nem orbán seggiből bújt elő az mind kommunista, és nem is tartozik a nemzethez. éljen a jobboldali erkölcsi magasság. szégyellhetnétek magatok legalább egy picit.
ha ő nem, akkor te meg vak vagy... gondolom továbbra is igazad biztos tudatában, amikor direkt nem válaszolsz számodra kínos kérdésekre. akkor vagy a legbiztosabb az igazságodban :))
Egy kicsit maskeppen megfogalmazva, hatha ismeros...
“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez:lelkiismeret.A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”
Kiforgatni nagyon tudsz szövegeket....A kóbor kutyák csinálták a balhét, és a kóbor kutyákat be kell gyűjteni. Erről szólt a szöveg. És arról, hogy nem küldünk ellenük rókákat az utcára ( ne legyen polgárháború...). Ez volt az értelme, és helyesen.
Nem kell csodálkozni a szocik gyűlöletén. Ezek genetikailag rosszra kódolt emberek. Apáik nagyapáik komcsi múltja a vérükben van. Most meg elvágják a pénzforrásaikat, hogyne gyűlölködnének!
Hogy te minek nem akarod nevezni, az lényegtelen, mert attól még az.
A szemkilövőket, nénit leteperő rendőrt bíróság elé lehetett vinni. Hja hogy nem tudta bizonyítani a vádjait senki? A jogállamhoz hozzátartozik, hogy a bűnös néha nem nyeri el a megérdemelt büntetését, nem is attól lesz valami jogállam, hogy minden bűnös bűnhődik. És nem az a vétkes, akit te annak tartasz, hanem az, akit a bíróság annak talál. Tudom, hogy ez nem tetszik neked, de ez van. A közvagyon lopását ugyan úgy bizonyítani kell egy jogállamban, mint a szemkilövést. Ha nem megy, akkor így jártál. De erre nem az a megoldás, hogy a független hatalmi ágat - bíróságok - baszogatom, visszamenőleges hatályú törvényeket hozok, bírósági ítéleteket semmisítek meg, a hivatalom felett álló testület jogkörét korlátozom stb.
akkor mi a helyes eljárás a kóbor kutyákkal, ha nem az hogy kutyatelepekre gyűjtjük össze őket? már megint besz...tad az érvrendszereddel. próbálj valami mást.
Már mondtam, hogy ez nagyon egyszerű szöveg és le kéne venni a lemezjátszóról.
Az élet és a valóság ennél sokkal bonyolultabb.
Csak nagy munkába telne, ha egyszer ezen őszointén végigrágnánk magunkat. Nincs itt egyetlen bűnbak....it sok sok dilettáns, hataloméhes, piti ember, sok aljasság, sok.....nem sorolom. És a hiba nemcsak az egyik oldalon van, hiába is bizonygatod.
A mostani hibákat kire fogod kenni?
Megint elmondom, pedig már únom: a törésvonal nem közöttünk van...nem nekünk kéne csaholni egymásra....abból sem neked, sem nekem nincs hasznom, viszont minden a mi bőrünkre megy.
Szép dolog a hit, de egyszer végre elő kenne venni a józan észt is.