Nem, nem vagyok számlatulajdonos. Családtagomé, akinek nincs okostelefonja. De bizonyos funkciók, vagy pl lekötési formák, csak ebankon keresztül érhetőek el, sima netbankon nem.
Mielőtt belevágnál, csak fyi, webkincstáron kapsz D230628 DKJ-t nettó 9.45% kamattal. Tehát jövő június 28-án jár le, bukni csak akkor tudsz rajta, ha esetleg idő előtt visszaváltanád, és közben meg az MNB alapkamatot emel.
Nézem ezt a Kamatmax Plusz betétet. Jól értem, hogy 1 év múlva amennyi lesz az alapkamat, abból levonnak 2.75%-ot és annyi lesz a kamat? Ez így elég lutri azért. Vagy rosszul gondolom? A régi takarékszámlánál napi kamatszámítás volt, de itt nem írnak ilyesmit.
Nekem régen volt 1 céges fiókom, azt tudtam kezelni netbankban. Viszont nem úgy, hogy másik felhasználóval léptem be, hanem a bank rendelte a felhasználómhoz a számlát. Nem tudom mobilon hogy lehet-e.
Gondolom nem vagy meghatalmazott/számlatulajdonos a második számlán, vagy?
Van arra mód, hogy egy telefonon lévő mobil alkalmazással két külön bankszámlát kezeljek? (Nem egy netbank fiókhoz van rendelve a kettő.) Mert ha bejelentkezek a sajátomba, semmilyen opciót nem látok rá, hogy tudnák másik fiókba belépni.
Az Ügyfél a betétlekötéssel érintett, a GRÁNIT Banknál vezetett bankszámlájához tartozó digitalizált vagy plasztik bankkártyá(i)val a betétlekötés teljes ideje alatt, legkésőbb a betétlekötés feltételeinek ellenőrzését megelőző napig havonta legalább 20 000 Ft összértékben, összesen legalább 120 000 Ft értékben vásárol, amely vásárlási tranzakciók a bankszámlán zárolásra vagy terhelésre is kerültek.
Drágák, rugalmatlanok, mintha nem is a mában élnének. Pl. azonnali átutalás ismeretlen fogalom, interneten is használható debit kártya abszolut új dolog, svájci bankkártya külföldi használata + 2%-os költség, stb. Mindez a bankok országában...
Nagyon drágák a svájci bankok, és amúgy semmivel sem tudnak többet, mint európai társaik, senkinek sem ajánlanám. A betétbiztosítás is ugyanazt tudja kb mint az európai bankok.
Revolut-os átváltás után hová lenne érdemes tenni a CHF-et? Fio-nak lehet CHF számlája? Lehet, h érdemes lenne diverzifikalni nagyobb összeget... CHF, EUR, USD?
CHF mindig nagyon drága volt, és jelenleg minden nagyon drága, a pénzünk (huf) viszont egyre kevesebbet ér.
Azért gondolkodtatónak itt van egy eurhuf és chfhuf ábra az elmúlt pár évtizedről, a trend azért szerintem világos. Közben mindvégig a HUF-ra kapható kamat felülmúlta a devizák kamatát. Hogy a végén mi jön ki jobban, egy 0%-os chf kötvény, vagy egy 8-10%-os huf kötvény, nem tudom, abba már nem merültem bele. De ez nekem a likvid pénz értékmegőrzéséről szól, nem befektetésről.
Demján idejében se lehetett annyira mondani, hogy nem volt sok köze a NER-hez, de Tiborcz érkezésével szerintem már vitathatatlan.
Mondjuk az is vitathatatlan, hogy fejlesztésekben lemaradtak a nagyoktól, ezért ha lezárul a bankholdingos fúzió akkor nem lennék meglepve, hogy utána bedobnák ezt is oda.
Egy ner bank, Orbán strómanjai a főrészvényesek benne! Ha az ember talál jobb ajánlatot mint a fos mkb akkor ott bankoljon, sokkal kedvezőbb díjakat kínáló bankok vannak mint a fos mkb, fidesz holdudvar a tulaj ezért kerülni kell már elvből is!
Nehogy az legyen a szándék Tiborcz tulajdonszerzése mögött h az ő üzleteit és magánvagyonát finanszírozza, vagyis könnyebben jusson hitelhez mert akkor az lesz a vége mint a szechenyi és nhb banknak v quaestornak.
Hegedűs elfogultan nyilatkozik abban h nem számít ki a tulajdonos, nagyon is számít hiszen az ig tagokat a részvényesek delegálják, az ig pedig a menedzsmentet.
Természetesen a Gránit Bankban jobban meg lehet bízni mint az mkb-ban vagyis a bankholdingban, hiszen az a lehető legnagyobb parasztvakítás h tőzsdén jegyzett de még egy kötés nem volt. Az mkb a legkorruptabb bank a régióban, OTP és a tőzsdén jegyzett társaságok a legátláthatóbbak