Tegyük fel hogy Bruce Willis John Malkovich és Andre Agassi nem közismert népszerű milliárdosak hanem egy gyárban vagy közmunkásként dolgoznak minimálbérért.Szerinted még mindíg olyan népszerűek lennének a kopasz fejükkel?Ne hasonlítsuk már össze őket átlag emberekkel.Nicolas Cage és Sean Conneryt pedig nem jó helyre írtad.Ők már rég átestek hajátültetésen nem is rossz eredménnyel.Egyébként van akinek jól áll a golyófej(5%) van akinél tökmindegy hogy néz ki (zsírgazdagok 5%) és van akinek nem áll jól (90%).Ugyhogy ne általánosítgassunk és ne vegyük el mások kedvét amikor valaki szeretni egy kicsit változtatni magán.Általában aki nagyon tiltakozik ezek ellen annak általában dús sörény van a fején , vagy szintén kopasz csak idővel annyira fásult és egyszerű emberré vált hogy kínként éli meg ha a szomszédnak valami sikerül ahelyett hogy a saját dolgával foglalkozna.ÜDV
Tévhit, kopasznak pont ugyanugy kell rendszeresen fodrászhoz járnia mint bárki másnak. Nekem hetente kell igazítani, mert ha kihagyom olyan szarul nézek ki, mint valami elfuserált zsírosöltönyös könyvvizsgáló.
Ne bolondozz már! Én ifju koromban, nem voltam egy bányarém és holt szerelmes voltam egy majdnem teljesen megkopaszodott fiuba. Tudod mi volt benne ugy utólag csábos? Az összes ifju korombeli szerelmeimmel szemben, ő mitsem változott. 80 évesen is pont olyan volt mint 40 éves korában. Nagy előny ám ez is!
No meg senki sem egy Sámson, hogy a hajában legyen az ereje. Az ész és a jó modor sokkal többet ér, mint egy hatalmmas hajkorona.
Kulfoldi klinikanal valaki probalkozott? Most volt egy ismerosom Torokorszagban es fogfeheritest csinaltatott 40.000 Ft.-ert, ami alacsonyabb az itthoni arnal. Ha a fogfeherites olcsobb talan a hajbeultetes is.
Te elég határozott vagy, hogy már a telefonból biztosan vágod, hogy Te kit választassz, a konzultáció szinte lényegtelen. Szerintem neked még olcsóbb is lesz neked ott a csodacégnél, hiszen te is az alkalmazottjuk van. Nem túl nehéz kitalálni..
Na a hetet megfázással töltöttem volt időm olvasgatni. Munkám eredménye, hogy én a HIMG-t fogom választani. Ők műtötték Bajor Imit is, meg ők voltak a leg szimpatikusabbak a telefonba. Na arról nem is beszélve, hogy az országban több helyen lehet hozzájuk menni így örömmel hallottam, hogy már Miskolcon is van Clinika. Nekem meg Miskolc sokkal közelebb van. Majd beszámolok a konzultációról!
Ja, kicsit félreérthető az a topikcím, eredetileg tényleg azzal a szerrel kapcsolatban indult, de már általános hajhullás fórum, ahol minden létező szer, módszer át van beszélve, és a hajátültetésről is nagyon sok szó esett, olyanok is írnak, akiknek már megvolt a műtét. Érdemes átolvasni, sokat okulhat az ember belőle, alkalomadtán elkerülheti az átverést és pénzkidobást is.
Köszi, hogy írtál ezt a céget nem fogom választani, mert eddig csak rosszat hallottam róluk. Valamelyik nap látta édesanyám a tvben, hogy Bajor Imre is meg csináltatta a haját. Na engem az a cég érdekelne ahol neki csinálták. Tudja valaki?
Ennél már olcsóbb és biztonságosabb egy jó pszichológus.
Amikor elkezdtem kopaszodni, levágattam a hajam rövidre, két centinél azóta sem hagyom hosszabbra nőni, de inkább 1 centi. Nem éreztem cikinek, és most sem érzem, pedig nem vagyok még öreg. Csomó gond megoldódott: hajszárító, fésű, fodrász.
A nők meg nem azt nézik, hogy valaki mennyire kopasz vagy sem, a kisugárzás számít inkább, márpedig az az első találkozáskor is működik. Egy hegesfejű szerencsétlen, aki a hiúság miatt ilyen baromságra képes, sokkal inkább szánalmas, mint egy kopasz ember.
(Amúgy kérdezd meg a nőismerőseidet, mit gondolnak Bruce Willisről, John Malkovich-ról, Nicolas Cage-ről, vagy Sean Connerry-ről. Meg fogsz lepődni. Vagy esetleg a híresen nőfaló Picasso...)
Nos, a lányok a legkevésbé sem a hajaddal fognak foglalkozni, vagy ha igen, azok olyanok is.
De ebbe nem kapcsolódnék bele, csak jelezni szerettem volna, hogy a Gasztroenterológia témakörbe írsz, ha nem tünt volna föl eddig. Márpedig a gasztroenterológia az emésztőrendszerrel, illetve annak betegségeivel foglalkozó tudományág, a belgyógyászat része, és nem a plasztikai sebészeté, vagy hajgyógyászaté. Persze a hajhullás oka lehet egy belgyógyászati probléma, de annak meg nem hajbeültetés a gyógymódja.
Nekem elől két oldalt nincs hajam, tudod olyan V betűsen! A tarkórról ültetik át! Még elkelő félben vagyok és bízom benne, hogy így jobb üzletet kötök a lányok területén. Még infó szerzésben vagyok. Elfogadom a tanácsodat gyomorba is szeretnék beültetni ma este egy kis pezsgőt, de ez megoldom önállóan vagy egy pultos lány segítségével! Te mit szoktál gyomorba beültetni hétvégén?