Raffay Ernő történész: "A román nagykövetség részéről provokációnak, a színház részéről pedig egyenesen szamárságnak tartom ezt a helyszínválasztást. Nevetséges! Alföldi Róbert – attól, hogy a kommunista kormány nevezte ki színházigazgatóvá – még lehetne magyarbarát, de sajnos nem az. Sőt kimondottan magyarellenes ember, akit el kellene zavarni a posztjáról. "
azom van. csak amikor ecsem en kezdtem forumozni (es gepelni), akkor az irc-n nemigen volt ertelme ekezeteket irni. sooot bunkosag volt, mert a tobsegnek akombakomkent jott le. szoooval en mar csak igy fogok megoregedni. akinek nem tecc, ne olvassa....
nem volt olyan szcenárió, hogy jól jöjjön ki belőle. futhatott volna egy olyan kört, hogy bevállalhatja-e, nem kizárt, hogy meg is tette, de kapott egy olyan dodonai választ, amivel nem lehetett mit kezdeni.
őszintén a rendezvény szervezőt sem értem igazából, hogy miért a magyar nemzeti szinházban akarnak egy szomszédos ország ünnepének fogadását megtartani.
bár a nemzeti galéria a várban bizarabb lett volna.
Itt az én szemememben egyetlen dolog a problémás, az pedig ugye az, hogy Alföldi ott keres menedéket, ahol azonnal vágják át a torkát, és ez előre tudható.
De én sem szoktam mindíg racionálisan mérlegelni, ha számomra fontos dolgot akarok menteni.
jah, es az ekezetek hianyanak folytonos osszekotese azzal, hogy valaki honnan forumozik legalabb ennyire lejart, es unasig koptatott lemez. csakszolok :)
Azt még nem tudjuk, hogy a románok mit szólnak ehhez? Kötöttek egy (ezek szerint) szóbeli megállapodás, ez alpján elkezdték szervezni a rendezvényt, kiküldték a meghívókat, majd egyzser csak a másik fél visszavonta a szóban tett ígéretét. Jobb helyeken az ilyet meg szokták torolni...
Na ezért kellene végre eltűnnie a Károlyi szobornak...
Ha nem oszlatja fel a hadsereget, akkor nem tudják kikiáltani a függetlenséget, mert akkor szuronyos katonák viszik a gyűlés részvevőit rácsos ablakú szobákba!
Így ha a románok akarnak valamit, legfeljebb majd forradalmat csinálnak. De az azért elég kockázatos lett volna, mert kérdéses a támogatottság.