Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Befejeztem a Deadwood sorozatot. Szerintem nem volt olyan rossz a vége, optimista befejezés szerintem nem lett volna reális, ez így működhetett. Ian McShane hihetetlen, amit előadott, mint Al Sweringen, de volt még néhány kitűnő szereplő. A filmet most kezdtem nézni Kalamity Jane még él tíz év múlva is, kttűnő mája lehet, hogy még bírja,)Ma megnézem azt is délután.
A Fargo új évada nagyon tetszik, szakadok minden epizódon, figyelemre méltóan színvonalas, remélem, tartja végig.
Más. Az Árulók-Gyilkosság a kastélyban nevű valóságshowról egy szó sem esett eddig itt, persze határeset, hogy ide való-e, meg nemzetközi licenc, meg én nem nézek lapvetően valóságshow-kat, de ez elé minden este fix programként és izgalommal ültem le, szerintem rendkívül színvonalas volt,
Megy a Brassic S05 is, az is nagyon jó, ráadásul eddig nem tudtam, hogy a Gielgud lényegében a saját személyiségzavarát írta bele, ahogy utána olvasgattam.
For all mankind: tök jó volt, ahogy a csajok kijutását az űrbe leadták egy epizódon át...., az agitatív femináci propaganda nélkül....simán át lehetett érezni a helyzetüket.....erre most a hatodik részben megint melegek szenvelégései, nők és négerek jogai....márhogy az űrhajózás meg a holdbázis ezt segítette elő, hogy jogok előrekerültek. Mindig is gendersemlegesen néztem a fimeket, sorikat....de az hogy arcba tolva "jajszegények" ....kontraproduktaív.
Tettem egy próbát,de azt éreztem hogy kb 3 utcában játszódik az egész. Meg hát némelyik sorozat kiállja az idő próbáját (Columbo) némelyik meg nem....(pl. a 24 valszeg már érdektelen volna, pedig anno huhuhu) Na kiváncsi vagyok h tetszik.
Most régi sorozatokat nézek, amiket annak idején kihagytam. Diane védelmében egy kitűnő ügyvédes sorozat, nem is tudom, miért nem érdekelt, Christine Baranski kitűnő
Dr. House, unalmas lenne a sok egy kaptafára húzott eset miatt (beteg baját próbálják diagnosztizáln, majdnem széttrancsírozzák, mire jön az isteni szikrai ), de Hugh Laurie zseniális
Deadwood: viszi a pálmát, fantasztikus színészek, remek miliő, elképesztő szövegek, káromkodások, ha igaz, hogy kurtán-furcsán lett vége, azt sajnálom (Sendzsen fasszopo), talán túl drága volt?d
a 4. rész nem volt most rossz. én mondjuk marsbuzi vagyok/mindent megnézek, ami Mars-al kapcsolatos, szóval valószínűleg végigtolom az évadot. az tetszik, ahogy egy ilyen elképzelt Mars-bázis mindennapjait bemutatják.
...elérnek a jelenbe illetve már a jövőbe, erőltetik ugyanazt az alternatív univerzum vonalat, de ez már nem működőképes, hiszen nem tudod mihez hasonlítani a különbségeket. szar a cgi, ugyanazokat a karaktereket nyomják a kontinuitás kedvéért, magyarán totál kiveszett belőle az újszerűség hatása.