Ezt a topikot kizárólag a Majorette autóknak nyitottam,mert eme remek járgányok megérdemlik!És különben is milyen dolog az,hogy van külön MB meg SIKU és a többi!A Majoretteknek meg nincs!?!Na ennek most van vége! :-)
Nekem szerencsére kétszer is megvan a vitorlásgépes utánfutó, rendesen a géppel, és a formájára kialakított kis üveggel. Az egyik piros és anno egy piros Giuiletta volt vele egy pakkban amit megvettem, a másik pedig fekete. Erre már nem emlékszem hol, mikor és mennyiért szerváltam. De örülök hogy van :D
Néha előveszem a kettőt, kiveszem belőle a gépeket és 8asokat rajzolva miközben kezeimben fogom őket "budakeszi vitorlásgépeset" játszok :D
Az oké hogy mostanság már divat. De a szóban forfó Majo nem mai darab :D Csak nem értem hogyha a 75-ös kapott, a Giuiletta-ról miért maradt ki. De hát vannak kérdések melyekre hiába keressük a válaszokat :D
Képzeld az utánfutó amit töled vettem, ellopva az ötleted ráraktam az én munkagépemet, van rajta egy , két kiálló pöcök, na azok pont a gép kerekének a belsejébe cuppanak, igy mintha ráöntötték volna le sem esik!