Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Én gondban vagyok, elméletileg a télen meg akartam szüntetni a bégetőket, 2+egy kos maradt csak erre mindkettőnek igencsak kerekedik a hasa, úgy néz ki haladékot kaptak. Az a nyavajás megoldotta ősszel egyszer addig rázta az ajtót amig kinyílt, és szomszédolt...........
Akadj már le erről a vörösről. Egyszer láttam és az elég is volt egy életre...
Laptop az ágyon nem működik mert nincs szellőzése ha leteszem, én meg asztalnál ülni, állni nem bírtam, így az a "pár betű" sem tudott össze jönni. Tudod mikor kajálni sem tud az ember felkelni, akkor nem az írás a legnagyobb gondja...
Muszáj lesz sürgősen beszereznem valami "retkes térdűt" - ahogy néhai Cseh Pista mondta... :-)
Nekem is lesz plusz munkám mert csak be kell hordjam a leandereket. Pedig azt hittem ezt a telet megúszom már cipekedés nélkül...
Aztán szokás szerint - mikor a leghidegebb van - elkezdenek elleni a birkák. Ma meg is jött az első két kis reszketős iker. Maradhattak volna a melegben még egy hetet...
Hosszantartó ekkora hidegre nem nagyon számíthatunk már szerintem ezön a télön, az 1-2 napos pedig csak a Dömperös kolléga munkáját gyarapítja majd. A talajba behúzódó kártevőkre, nem lössz hatással.
Még -15 is van a palettán a jósok szerint ! Az biztos hogy még mindig északról jön az ájer lefelé és hozza a hideget . Nem baj ez a fákra nézve jó mert nem indulnak meg olyan korán . Itt -3 fok van és szél is fúj ,ide mára a 0 fok amit nappalra jósolnak .
Mindenki influenzás errefelé ,nem nagyon lehet belőle kimenni ,sokan vissza esnek újra ! Nekem is visszatérő lázaim voltak ,pont amikor a nap is sütött ,nehogy már valamit csináljak !
Az akkor még fagyos, göröngyös úton megrugdosott a prosztatagyilkos és szétment az amúgy is sz@r derekam és örültem ha a fürdőszobáig elvánszorogtam, + előző nap piszkosul meg is fáztam mert kilométereket toltam a megpakolt defektes biciklit és leizzadtam...