Nekem dremel van mar ha jol irom es abbol is a nagy keszketes. Egyszer mar forgoresz csere volt benne annyit hasznaltam h beadta a kulcsot. De szerencsere ez javithato van hozza alkatresz.
Ha jártas vagy már pedig jártas vagy a szerelésekben érdemes beruházni, olyan kis mini fúróra (mini drill) amihez rengeteg kellék van. Nekem a maró és a vágókorongok jöttek be (alumínium-oxid vagy a szénszálas, üvegszálas vágókorongok).
Nélküle házilag igen nehezen oldanék meg hasonló kérdéseket.
Nem kell márkás. Itthon 7 000 -ért már kapható kis kezdő készlettel kofferban. :)
Ha lejön előről az üveg , akkor előről kell bedugni a projit az égő helyére .
Hátulról ráteszed a fehér színű gumigyűrűt , behelyezed az izzónyílásba , majd kívülről az égő foglalat formájú lemezt ( H4 háromláb , H1 vagy H7 ) , rátekered az anyát beakasztod a rugót ( ami az izzót fogja majd a projiban ) és kész . Ezek mind benne vannak a csomagban .
Ha bennt van akkor már együtt fog mozogni a magasságállítás a gyári foncsorral ( mert ugye arra van rögzítve ) .
Refit nem akarom buzeralni. De itt fen eszakon sajnos sotett van. Kell a jo lampa. Refivel nincsen gond abbol mar kapot a kocsi extra harmat elore. A tompitotatt kell tuningolni mert eleg szar. Buraval gond nincsen mert uvegbol van. Max az h volvon ez szep nagy. Viszont szerencse h lehet kapni kulon ha gond van.😀 en meg soha nem csinaltam nekem biztos lesz egy kis fejtores h fogatom be ugy h lampa allitas is mukodjon es egyforma legyen a ket oldal.
Jó játék , csak a szétmelegítéssel tessen vigyázni . A többi gyerekjáték .
Jedi :
a reflektorba nem javaslom mert struktúrált az üvegbúrád . Egy lencsés projival simán el lehet rontani . Viszont ha kicserélnéd a gyári projit egy újra , akkor azon már van reflektor ami hatékonyabbá tenné a távolsági világítást .
Nemrég csereberéltem egy Almerában , én a 2. lehetőséget választottam a gyorsaság és garancia miatt ( 3 nap alatt megvolt , nem kellett a szállításra 20 napot várni )
:S nekem esélyem sem votl letörni ... ugyanis levan... ma leszedtem mert kiváncsi voltam miért van 2 cm hézag az idom és ülés között mig a bal oldal rendben.... nos a müananyagfül letörve darabka alu lyukacsos bizbasz van felcsavarozva és csak bal oldalát fesziti rendesen... cserébe az ülés csavart beleprobáltam a tanksapka fedél csavarjához ami persze hogy beesett az idomba...
Ülés felhajt. Első ülés 2 db. csavar kiteker. Első ülést kissé felemelni és hátrafelé meghúzni. Elöl csak egy nyelv van de tényleg jól tart. Ne törd le, műanyag. BUÉK !
BUÉK mindenkinek, és engedjétek meg, hogy megkezdjem az évet egy igazán láma kérdéssel. Az akksit szerettem volna kivarázsolni a Spidermaxból, de nem sikerült. Lecsavartam a két csavart, de elől valami brutálisan fogja az ülést. Hogyan tudom kikapni? Nem ér röhögni!!!! :)
ne legyel mar madar :D malagutinal max 55re kijon.ja es ez a turaplexi nem gyari hanem biondi,inkabb nezd meg 2x,lehet szell motorek a gyari fost mondjak "tura" plexinek es azt hozzak neked 65ert,amit az is alatamasztani latszik hogy 62 ezer oempartsnal a ugyanugy a gyari retek
lehet csak lejart a hirdetes es nem ujitottak meg,amilyen link kutyak siman kinezem beloluk.eressz meg nekik egy telefont,annyit meger.budaorsi uton vannak,neten megtalalod
nem konnyu eset,a markaja biondi,magyar forgalmazo nincs,a kinti forgalmazo maganszemelyt nem szolgal ki,kinti boltbol rendelni pedig horror mert a szallitasi utvonalak ugy vannak europaban hogy az olasz aru magyarorszagra nemeteken keresztul jon,igy hiaba 1 tav a nemettel,megis jo 2-3x annyiba kerul,ennel a meretnel nem 10-15 eur hanem 30-40 kb.nekem ugy jott ki kb 45 ezerre hogy talaltam olasz aprohirdetest, felvettem a kapcsolatot a taggal,utaltam neki es elkuldte a gyakorlatilag uj plexit amit csak azert adott el mert nem tetszett neki,igy kijottem a bolti ar ala szallitassal . de azert vigyazni kell az ilyennel,elore utalni ekkora osszeget,siman lelephetnek vele(az mondjuk kulon vicc hogy kulfoldre elobb merek 100 ezres osszeget utalni,sosem volt gondom,itthon meg mar nemzeti sport 3-4 ezrekkel felszivodni) egyebkent az itthoni malaguti forgalmazo is be tudja szerezni,eloszor veluk probalkoztam,2 honapig hazudoztak meg kabitottak,ahanyszor kerdeztem mikor jon annyiszor mas verzioval,az eredeti 3 hetes igerethez kepes-nagy flegman hol valaszolva hol nem,de ha igen akkor is jo 4-5 napos reakcioidovel a mailekre-es amikor meguntam es megrendeltem ezt,ra 2 hetre talaltak meg hogy hello megjott,ekkor mar nyilvan leszartam,lattam utana hogy hirdettek jofogason,lehet megvan meg nekik,probat meger