Terrano I-es, 2.7 TD-hez keresek manuális 5 seb. váltót.Kérem,Megköszönöm, ha Valaki tud segíteni.Javíttatni nem tudom, megéri, vagy sem, bontott, jó állapotút keresek.
Köszönöm, üdv, Balázs 06202049858 balazsapu@gmail.com
Értem. Ma beszéltem a sráccal, azt mondta, hogy direktre van kötve a visco és így is melegszik. Viszont amin fennakadtam, hogy valamelyik gumicső össze volt húzódva a vákuumtól, a kiegyenlítő meg tele volt. Lehet hogy meg kell nézni a hűtő kupakját, mert nekem gyanús, hogy esetleg az sem működik megfelelően. Suzukinál már voltak belőle gondok. Mindegy, próbálkozunk.......
Erősen tanakodom a csónakcserén de gondban vagyok a szállítással. A vonóhorog foglalt, azon fityeg a csigaház. Ha a jelenlegi szétszedhető padlós gumicsónakot lecserélem egy merevaljúra, annak csak a tető marad.
Van tetősín az autódon? Arra könnyebben fel lehet eszkábálni bármilyen szerkezetet. A tetőkorlát nélküli terranokhoz is van tetőcsomagtartó keresztrúd, kb 30 ezer környékén kezdődik, márkától függően. A 3 ajtósé kicsit érdekesebb a felfogatás miatt, az 5 ajtósé egyszerűbb. Én is nézegettem, néha jó lenne, de annyit nem ér számomra. Most csomagtér tálcát vadászok, annak nagyobb haszna lesz.
Nekem semmi gondom nincs vele, sőt az előzőnél sem volt. De valami oka csak van, hogy nem normálisan működik. Nem olyan bonyolult szerkezet ez, hogy megoldhatatlan probléma keletkezzen benne. Minden ötletet meghallgatok, ha pedig megtaláljuk a hibát, akkor örömmel el is fogom újságolni. :)
Haverom terranója forralja a vizet. Télen meg nem mindig akar fűteni. Termosztát már legalább 5 alkalommal volt benne cserélve, vízpumpa cserélve, visco kuplung cserélve. Lehet hogy a hűtő el van tömődve? Szerelők csak hümmögnek, átmosták a rendszert, de semmi javulás. Valakinek van valami ötlete? (kocsi benzines)
Segítséget szeretnék kérni! Van egy 97-es Nissan Terranom 2,7 Tdi . Problémám a következő: Néhány hónapja induláskor kivillant a motorhiba jelző, és nem volt erő a motorba, néhány gázfröccs után ez megszűnt és helyreállt, ezt kb 5-6 szor csinálta azóta elmúlt. Sajnos sehol nem tudták kiolvasni a hibakódot. Napokban , megint elkezdte viszont a lámpa nem gyullad ki. Hidegen az autó tökéletes húz, nem rángat, nem füstöl, viszont pár kilóméter után 1-2 esben nincs erő ,és 2000 fordulattól elkezd fehéren füstölni, amint felrakom 3.-ba megszűnik a probléma és vissza jön az erő, nem füstöl! Már kipucoltam a légtömegmérőt, gázpedál elektronikát, összes csatlakozót lehúztam , kitakarítottam. Mi lehet a probléma? Köszönöm!
Kerekeket szeretnék cserélni a gépen, felnistől gumistól.
Gyári felnik, hibátlanok, a gumik kb 7ekm-t futottak (235/75-15 90%) ill ha kell van alatta jelenleg 3cm-es szélesítő (patroldoktortól vettem majdnem 50 volt csavarostól). Van egy pótkerék gumi is, ugyanilyen minden szempontból.
Ha valakit érdekel: 30/hét38-hatöt43
A 4felni,5 gumi 130e, nyomtávszélesítővel csavarokkal 155e.
Nem alkuképes, most amit nézek vasfelni gumizva 250e, szóval szerintem reális.