Keresés

Részletes keresés

kiscsöves Creative Commons License 2008.09.06 0 0 53
Hello ! red rose tulaj lettem,de elégé felelőtlen volt az előző tulaj nem nagyon törödött a géppel! pár info kellene róla ja 125-ös a gép, pl: hány literes a tank,alkatrészt utánvétellel lehet-e szerezni hozzá? most pill hengerfejtömitést keresek! tudna vki segiteni ?
Daty Creative Commons License 2008.09.03 0 0 52
Szia Sabc!

Üdv a csapatban!
Első gépek kiváló, típushibája nincs, rossz tulajdonsága az, hogy benzin kell bele!:-))
Amit te kinéztél, azt ejteném, érdemesebb kicsit drágábbat, de hibátlant venni!

Széles utat!

Daty
Előzmény: Sabc (51)
Sabc Creative Commons License 2008.09.02 0 0 51

Üdv mindenkinek!

Örülök, hogy van ilyen fórum, mert épp most néztem ki magamnak egy ilyen motort.

:)

Új vagyok még a motorozásban, sőt még benne se vagyok igazán, csak most készülök belekerülni. :)

Néhány napja egy baráti motorozás során nekem is bekattant, hogy motorozni akarok, meraz jó. :)

Mivel egyelőre csak B-s jogsim van, így 50-es gépekben gondolkodtam. A klasszikus stílus jön be, de 50-esben kevés ilyen paripa van. Aztán ma kiszúrtam őt. 

Tudtok nekem valamit mondani róla, első gépnek milyen, van-e valami típushiba, rossz tulajdonság. A konkrét példányról mi a vélemény? Ahogy írja, van pár hibája. Érdemes esetleg drágább, jobb állapotút lesni?

Köszi előre is. :)

Daty Creative Commons License 2008.08.26 0 0 50
Köcce!:-))
Előzmény: tundibaba (49)
tundibaba Creative Commons License 2008.08.26 0 0 49
Datynak!

De a Piaggio MP3 is nagyon szép!!! :))
Daty Creative Commons License 2008.08.25 0 0 48
Szerintem nem akku.
Ha 30 másodprcig bírja forgatni, az akkunak semmi baja, keresd máshol a hibát.
Pl. üzemanyag ellátás, gyújtás, stb...
Előzmény: Roham88 (46)
tundibaba Creative Commons License 2008.08.25 0 0 47
Szia Roham88!

Próbáld meg az alkatrészt azon a honlap címen,amit Daty adott ( lejjebb: sokmotor.hu ),mert mi már jártunk a srácnál,és vannak alkatrészei a Red Rose-hoz,mi is vettünk nála. És ami a lényeg, nem adja drágán.

Üdv.: Tündi
Roham88 Creative Commons License 2008.08.24 0 0 46
Most lett cserélve az önindító mert az rossz volt,azzal most nincs gond. De 30 másodpercig nyomni kell folyamatosan hogy a motor beinduljon. Szerintem akksi gond.
Daty Creative Commons License 2008.08.23 0 0 45
Mit értesz azon, hogy nehezen indul?
Lassan forgatja az akksi?
Amúgy személy szerint a legolcsóbb akkut ajánlom, mert 2 év alatt az is tönkre megy, meg a méregdrága is, tapasztalatból tudom.

Széles utat!

Daty
Előzmény: Roham88 (44)
Roham88 Creative Commons License 2008.08.23 0 0 44
Köszi korábban a segítséget. Most 4 amperórás akksi van benn,de nehezen indul a motor,viszont tolásra rögtön elindul. Milyen aksit ajánlatok?
Daty Creative Commons License 2008.08.23 0 0 43
Itt próbáltad már:

http://www.sokmotor.hu/hirdetes/motor-adatok/443983

Széles utat!

Daty
Előzmény: tundibaba (38)
Daty Creative Commons License 2008.08.23 0 0 42
Szia!

Én először a 13-ast próbálnám meg!

Széels utat!

Daty
Előzmény: Hurkafej1 (37)
Daty Creative Commons License 2008.08.23 0 0 41
Szia Jones!

Ritu jól írja!

130 a vége, és 80-90-100-al kimehetsz vele a világból is, és én inkább hosszabb távra ajánlanám, de városban is király.
6000 fordulatnál nyit a power szelep, onnét bármilyen autót legyorsul.

Széles utat!

Daty
Előzmény: Törölt nick (35)
Daty Creative Commons License 2008.08.23 0 0 40
Hali Ákos!

Én Izsófalván lakok, errefelé Borsodban azt sem tudják, hogy van az Apriliának Red Rose "című" motorja is!:-DD

Széles utat!

Daty
Előzmény: KernyaAkos (32)
Daty Creative Commons License 2008.08.23 0 0 39
Szia Roham!

Bocsika a késői válaszért!
A tank 12 literes.
Fogyasztása csuklófüggő, de 100 as tempónál a 125-ös 4-4,5 litert nyel le!

Széles utat!

Daty
Előzmény: Roham88 (31)
tundibaba Creative Commons License 2008.08.23 0 0 38
Sziasztok!

Nekünk is van egy Aprilia Red Rose 50, nagyon tuti kis moci, csak egy jobbos oldalelemet keresünk hozzá,ha valaki tud, kérlek segítsetek!
Nagyon köszi!

Hurkafej1 Creative Commons License 2008.08.10 0 0 37
Helló!

Van egy Aprilia Red Rose 50-es, 3 sebességes motorkerékpárom. Most esett át egy láncszett cserén, és a vége 20-al kevesebb. Eddig kilencvenet ment, de most a 70 megakasztja.
Előre 12-es lánckereket tettek, hátra pedig 42-eset. Ez lenne a gyári áttétel akkor?
Az elejéáre szerintetek mekkora kereket kellene tenni, hogy megint ugyanaz legyen a végébe? Elég a 13-ms, vagy inkább a 14-eset próbáljam meg.
Előre is kössz. Üdv!
r.i.t.u Creative Commons License 2008.08.03 0 0 36

hahó! az enyém power szelepe, a vége 130, a kényelmes utazósebesség 90 kb. sztem hosszabb távra is jó, 80-90-el kimész a világból vele:)

üdv.

Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.01 0 0 35
Sziasztok!

Egy ilyen 125-ös Red Rose-nak mennyi a végsebessége kb.? És a kényelmes utazósebesség? Hosszabb távon is használható, vagy inkább városi közlekedésre ajánlott?

Köszi.
r.i.t.u Creative Commons License 2008.07.25 0 0 34

hello újra!

vkinek ötlet hol kapok red rose alkatrészeket? kormány kellene főleg, a többit megoldom...

köszi előre is!

KernyaAkos Creative Commons License 2008.07.20 0 0 33
emberiség:D írjatok! elvileg azért van ez a fórum és sztem tök jó:D hajrá!... v msn...akibaki@homail.com
KernyaAkos Creative Commons License 2008.07.14 0 0 32
Köszi Daty te vagy a megmentőm:D ezek kellettek nekem. Amúgy meg szerintem a Red Rose lehet 50-es vagy 125-ös akk is király, én nagyon szeretem:) Amúgy ti merre laktok? Úgy általában akik ide írnak
Roham88 Creative Commons License 2008.07.13 0 0 31
Üdv!
Ma vettem egy 2001-es Red Rose-t,50-est. Az lenne a kérdésem,hogy hány literes a tank,és hogy mennyit eszik. Köszi előre a segítséget.
Előzmény: Daty (30)
Daty Creative Commons License 2008.07.08 0 0 30
Szia Ákos!

Tudnánk!

Kérdezz!

Hajtóműolaj 10w-40.

Motorolaj 2 ütemű, nagy fordulatszámú félszintetikus!

Széles utat!

Daty
Előzmény: KernyaAkos (29)
KernyaAkos Creative Commons License 2008.07.06 0 0 29
heló mindeki Kernya Ákos vok újdonsült red rose tulajdnoso:) szeretnék kérdezni pár dolgot a mocival kapcs. Megmondom őszintén nem megbízható kéz alól vettem és sajnos nem mondott róla semmit:S pl h milyen motorolaj való bele meg milyen hajtóműolaj meg stb... szal naggyából a nullán vok:) tudnátok segíteni?
Daty Creative Commons License 2008.06.27 0 0 28
Szia!

Semmi gond, örülök, hogy semmi különösebb gond nincs a vassal!:-)
Jó motorozást kívánok neked!

Széles utat!

Daty
Előzmény: r.i.t.u (27)
r.i.t.u Creative Commons License 2008.06.26 0 0 27

szió!

na semmi gond, apám rájött, hogy csak az egyik biztosíték égett ki, csak nem látható módon... + laza volt az aksisaru... vagy mi:)

ugyhogy minden ok és ne haragudj ha ezzel kicsit felbolygattam a dolgokat:)

holnap irány a szentendrei sziget és megtanulok motorozni. remélem:)

Előzmény: Daty (26)
Daty Creative Commons License 2008.06.26 0 0 26
Szia!

Örülök, hogy alakulsz motorozás terén!:-)
Drukkolok, hogy csak a fesszab legyen, ne a generátor!
Sajnálom, hogy ez a kis gixer becsúszott, de hidd el, én sem láthattam bele, és ezt nem tudhattam előre., hisz nekem sosem volt vele gondom!
Ha tudom, biztos szólok róla!

Szép estét!

Daty
Előzmény: r.i.t.u (25)
r.i.t.u Creative Commons License 2008.06.26 0 0 25

hahó!

azt mondták, hogy vagy a generátorral, vagy a feszültségszabályzóval van baj. az utóbbi nem nagy gond, mert ingyen kicserélik nekem... a generátor már parásabb, de reménykedem...holnap kiderül. most jöttünk haza, egész délután tanulgattam hogyan is kell egy váltós motort kezelni, hát jól elfáradtam az biztos:)

majd megírom holnap a fejleményeket!

szió 

Előzmény: Daty (24)
Daty Creative Commons License 2008.06.26 0 0 24
Szia Rita!

Sajnálom, hogy ilyen nehézségek árán értetek haza!:-(
Nekem ilyen problémáim nem voltak a géppel soha!
Én elmondásod alapján úgy gondolom, hogy valami érintkezési hiba van csak valahol, amit pár százasért kimér bármelyik autóvillamossági szerelő!
Én is 2 biztosítékról tudok csak a jobb oldalon, jobban nem merültem bele a motor villamosságába!
Természetesen ha felhívtok, és tudok, segítek!
Örülök, hogy beleszerelmesedtél, feleségem is, sajnálta is, hogy el kellett adni, de döntenie kellett, vagy az egészsége, vagy a motorozás!:-(
Drukkolok a három terved megvalósításához!
Csak motorozz, motorozz, és motorozz!:-)

Széles utat!

Daty
Előzmény: r.i.t.u (23)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!