Hello ! red rose tulaj lettem,de elégé felelőtlen volt az előző tulaj nem nagyon törödött a géppel! pár info kellene róla ja 125-ös a gép, pl: hány literes a tank,alkatrészt utánvétellel lehet-e szerezni hozzá? most pill hengerfejtömitést keresek! tudna vki segiteni ?
Üdv a csapatban! Első gépek kiváló, típushibája nincs, rossz tulajdonsága az, hogy benzin kell bele!:-)) Amit te kinéztél, azt ejteném, érdemesebb kicsit drágábbat, de hibátlant venni!
Örülök, hogy van ilyen fórum, mert épp most néztem ki magamnak egy ilyen motort.
:)
Új vagyok még a motorozásban, sőt még benne se vagyok igazán, csak most készülök belekerülni. :)
Néhány napja egy baráti motorozás során nekem is bekattant, hogy motorozni akarok, meraz jó. :)
Mivel egyelőre csak B-s jogsim van, így 50-es gépekben gondolkodtam. A klasszikus stílus jön be, de 50-esben kevés ilyen paripa van. Aztán ma kiszúrtam őt.
Tudtok nekem valamit mondani róla, első gépnek milyen, van-e valami típushiba, rossz tulajdonság. A konkrét példányról mi a vélemény? Ahogy írja, van pár hibája. Érdemes esetleg drágább, jobb állapotút lesni?
Próbáld meg az alkatrészt azon a honlap címen,amit Daty adott ( lejjebb: sokmotor.hu ),mert mi már jártunk a srácnál,és vannak alkatrészei a Red Rose-hoz,mi is vettünk nála. És ami a lényeg, nem adja drágán.
Most lett cserélve az önindító mert az rossz volt,azzal most nincs gond. De 30 másodpercig nyomni kell folyamatosan hogy a motor beinduljon. Szerintem akksi gond.
Mit értesz azon, hogy nehezen indul? Lassan forgatja az akksi? Amúgy személy szerint a legolcsóbb akkut ajánlom, mert 2 év alatt az is tönkre megy, meg a méregdrága is, tapasztalatból tudom.
130 a vége, és 80-90-100-al kimehetsz vele a világból is, és én inkább hosszabb távra ajánlanám, de városban is király. 6000 fordulatnál nyit a power szelep, onnét bármilyen autót legyorsul.
Nekünk is van egy Aprilia Red Rose 50, nagyon tuti kis moci, csak egy jobbos oldalelemet keresünk hozzá,ha valaki tud, kérlek segítsetek! Nagyon köszi!
Van egy Aprilia Red Rose 50-es, 3 sebességes motorkerékpárom. Most esett át egy láncszett cserén, és a vége 20-al kevesebb. Eddig kilencvenet ment, de most a 70 megakasztja. Előre 12-es lánckereket tettek, hátra pedig 42-eset. Ez lenne a gyári áttétel akkor? Az elejéáre szerintetek mekkora kereket kellene tenni, hogy megint ugyanaz legyen a végébe? Elég a 13-ms, vagy inkább a 14-eset próbáljam meg. Előre is kössz. Üdv!
Egy ilyen 125-ös Red Rose-nak mennyi a végsebessége kb.? És a kényelmes utazósebesség? Hosszabb távon is használható, vagy inkább városi közlekedésre ajánlott?
Köszi Daty te vagy a megmentőm:D ezek kellettek nekem. Amúgy meg szerintem a Red Rose lehet 50-es vagy 125-ös akk is király, én nagyon szeretem:) Amúgy ti merre laktok? Úgy általában akik ide írnak
heló mindeki Kernya Ákos vok újdonsült red rose tulajdnoso:) szeretnék kérdezni pár dolgot a mocival kapcs. Megmondom őszintén nem megbízható kéz alól vettem és sajnos nem mondott róla semmit:S pl h milyen motorolaj való bele meg milyen hajtóműolaj meg stb... szal naggyából a nullán vok:) tudnátok segíteni?
Örülök, hogy alakulsz motorozás terén!:-) Drukkolok, hogy csak a fesszab legyen, ne a generátor! Sajnálom, hogy ez a kis gixer becsúszott, de hidd el, én sem láthattam bele, és ezt nem tudhattam előre., hisz nekem sosem volt vele gondom! Ha tudom, biztos szólok róla!
azt mondták, hogy vagy a generátorral, vagy a feszültségszabályzóval van baj. az utóbbi nem nagy gond, mert ingyen kicserélik nekem... a generátor már parásabb, de reménykedem...holnap kiderül. most jöttünk haza, egész délután tanulgattam hogyan is kell egy váltós motort kezelni, hát jól elfáradtam az biztos:)
Sajnálom, hogy ilyen nehézségek árán értetek haza!:-( Nekem ilyen problémáim nem voltak a géppel soha! Én elmondásod alapján úgy gondolom, hogy valami érintkezési hiba van csak valahol, amit pár százasért kimér bármelyik autóvillamossági szerelő! Én is 2 biztosítékról tudok csak a jobb oldalon, jobban nem merültem bele a motor villamosságába! Természetesen ha felhívtok, és tudok, segítek! Örülök, hogy beleszerelmesedtél, feleségem is, sajnálta is, hogy el kellett adni, de döntenie kellett, vagy az egészsége, vagy a motorozás!:-( Drukkolok a három terved megvalósításához! Csak motorozz, motorozz, és motorozz!:-)