Dehogy volt gond a tempó. Én mindig olyan társaságokkal motoroztam ahol vannak lassabb és gyorsabb emberek, és ha meg is őrülünk egy egy szakaszon úgyis bevárjuk egymást úgyhogy ne aggódj a tempó miatt!
És ahogy a street kezességét ismerem lehet hogy nemsokára mi kapaszkodhatunk utánad:-)) Pláne ha jól odafigyelsz majd a Safety Hungary oktatásán és berögzíted a dolgokat, akkor pikk pakk felfejlődsz:-))
És mi sem vagyunk olyan nagy menők mert hát senkinek nem áll még egy ugyanolyan vas a garázsban ha véletlenül elmennénk gombázni az egyik kanyarban:-))
Egyet értek Oszival brutál jól néz ki, szépen szól és nagyon megy a kis tesó!!! :-))
Én is jól éreztem magam annak ellenére is hogy Balázs egy, két balos kanyarban a szívbajt hozta rám amikor rá akart csatlakozni a szalag korlátra, mert hát kár lett volna azért a szépségért (a motorra gondoltam) :-))
De nem baj hamar összeszoksz majd a paripával és akkor már mered jobban is dönteni :-))
Sajna ilyen szar az építő ipar, h fél 6kor kelek, 7-8-ig már durván el is fáradok, és ez megy egész nap. Néha negengedem magamnak hogy 16.00kor le tegyem a lantot.