Keresés

Részletes keresés

morzsolyka Creative Commons License 2008.01.24 0 0 84

háááát ez kemény ár....a berlini lehet jobb lenne majd...remélhetőleg kevesebb is lesz!

ti melyikre akartok menni most?

Előzmény: fodrika (81)
morzsolyka Creative Commons License 2008.01.24 0 0 83

Nem is tudtam, hogy ilyet is lehet ott kérni (Önök kérték)...én mindig lemaradok ilyen dolgokról...

Jaj olyan jó volt tegnap a ff rövid progi alatt.....állandóan titeket mutatott a kamera, király helyen ültök!!! :D (finn, orosz rajongók mellett:P )

Otthon őrjöngtem...meg integettem nektek....csak ti nem integettetek vissza:)

Alig várom már a szabadot, akkor aztán integetni tessék nekem!

Ja és sok-sok Baboo-s képet kérek, meg dedikált puszisat!:P

Előzmény: pbrig (82)
pbrig Creative Commons License 2008.01.22 0 0 82
Nem tuti, de ha nem lenne túl drága, még lehet én is elmehetnék a berlinire!;)
Viszont ma este az Önök kértékben Lajostól a MITIM volt, úgy tűnik másoknak is hiányzik a drága!!!:D
Fura volt magyar kommentárral az olimpiai kűr, meg kéne szerezni ezt így!;)
fodrika Creative Commons License 2008.01.20 0 0 81
Na, csajok, találtam jegyeket a hamburgi gálára: http://www.colorline-arena.com/detailansicht.php?id=797
Ez május 18-án lesz, de a március 30-i berlini gálára még nem lehet jegyet kapni:((( bár azért ez a 80 Eur kicsit elrettentett... Szorítsatok, hogy legalább a repcsit olcsón megússzuk!
morzsolyka Creative Commons License 2008.01.17 0 0 80
aha :)
Előzmény: fodrika (78)
morzsolyka Creative Commons License 2008.01.17 0 0 79
hát persze!!!! minket konzervál....:P
Előzmény: fodrika (77)
fodrika Creative Commons License 2008.01.16 0 0 78
Nekem sajnos ilyeneim nincsenek:( Ha vannak ilyenek, akkor nekem is lécci! Az enyimeket fogalmam sincs mikorra tudom normálisan végig nézni, de akkor majd küldök linket, oks?
Előzmény: morzsolyka (76)
fodrika Creative Commons License 2008.01.16 0 0 77
Ugye ez csak rá vonatkozott?
Előzmény: morzsolyka (75)
morzsolyka Creative Commons License 2008.01.16 0 0 76

lányok az ob-s képeket nem akarjátok elküldeni nekem:P

emilem tudjátok, főleg azokat szeretném amin mi is rajta vagyunk!:) vagy akárki a csapatból!!!!

morzsolyka Creative Commons License 2008.01.16 0 0 75
mégsem hibernál a jég....:P
Előzmény: fodrika (73)
acibike Creative Commons License 2008.01.11 0 0 74

Na,itt vagyok végre!Picit elvagyok havazva mostanába.Mindenki ezen a héten akar nyiratkozni:)))))

Lajosunkról nem rossz ez a kép.Nekem a melírcsíkok is tetszenek,de ha jobban megvizsgálom a haját,akkor az a szerény véleményem,hogy a frufru rész egy picit túl tépettre sikerült.:)

De alapjában véve kimondottan jól áll neki ez a frizkó! 

Előzmény: fodrika (71)
fodrika Creative Commons License 2008.01.10 0 0 73
Na, legalább ő is és nem csak mi:DDDD
Előzmény: pbrig (72)
pbrig Creative Commons License 2008.01.10 0 0 72
Egész jó ez a kép, de hiába Lajos is öregszik... :D :D :D
fodrika Creative Commons License 2008.01.10 0 0 71
De jó, de jó, hogy itt vagy te is!!! Már nagyon hiányoltalak:)))
Viszont van egy rossz hírem, hogy mind2 nap 11-kor kezdődik a verseny és olyan 2 körül lesz vége.

Kapsz egy ilyen képet is, mert végre idetaláltál (persze, ez a többieknek is jár jár:))

Cibike tőled várjuk megint a szakértő véleményt:)
Előzmény: morzsolyka (70)
morzsolyka Creative Commons License 2008.01.10 0 0 70

juuuupppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjééééééééééé!!!!!!!!!!!!!

sziasztok!

na befutottam....bár nem pont időben de nem gond!

én is mennék korira (már rég láttalak titeket :P ) csak az a gond, hogy én szombaton dolgozom és vasárnap is délelött van egy kis munkám, szóval tudnom kéne mikor hol talizunk, meddig tart a kori...meg úgy mindent!:)

fodrika Creative Commons License 2008.01.09 0 0 69
Szombaton 11-kor kezdődik a jégtánc kötelezővel (1 db párunk van, úgyhogy nem fog sokáig tartani), elvileg 2-ig tart. A vasárnapot még nem tudom, állítólag kint van a Gyakorlóba, hogy mikor kezdődik, holnap elmegyek és megnézem.
Előzmény: pbrig (68)
pbrig Creative Commons License 2008.01.09 0 0 68
Tudjuk meg, hogy mikor van? Nekem este negyed- max. fél 6ra muszáj kiérnem a Kőér utcába!
Puszi!!!:D
acibike Creative Commons License 2008.01.07 0 0 67
Igen-igen,hivjon csak meg bennünket a lagzira!:)
pbrig Creative Commons License 2008.01.06 0 0 66
Ha tényleg így van úgy legyen boldog! ;):D Bár én már majd csak akkor hiszem, ha kimondták a boldogító igent!!!
Lajosnak volt már egy két hasonlóan "hosszú" kapcsolata és eddig mindet el is akarta venni... :S :D
Szóval én szkeptikus vagyok, ám örülök, ha ezúttal végre a templomig is eljut... Én támogatnám a pétervári esküvőt, de nyáron, igaz, akkor mindenki házasodik arrafelé, és rengeteg az esküvő... ;)
Ami azt illeti meg is hívhatna rá, szeretem a várost!!!!! :D :D :D
fodrika Creative Commons License 2008.01.06 0 0 65
A cikkben így szerepelt, hogy már régóta járnak. Biztos mások ott a szokások! Minden esetre sok boldogságot nekik!:)))
Előzmény: Jaska (64)
Jaska Creative Commons License 2008.01.06 0 0 64
Lakodalom? Fúha! Hát akkor minden jót nekik! ("Elvileg hosszú ideje" - ez tetszett, jó, hogy odaírtad, h ez mennyit is jelent - többet gondoltam volna a megfogalmazásból :))
Előzmény: fodrika (62)
doki84 Creative Commons License 2008.01.06 0 0 63

Én is olvaslak fodrika, csak nekem sem nagyon van hozzászólnivalóm általában...

És sajna nálam Németország is kizárva:(

Ez az esküvő dolog azért meglepett. Ha nyár óta járnak, azért az sem olyan hosszú idő...

Előzmény: fodrika (62)
fodrika Creative Commons License 2008.01.05 0 0 62
Ha lesz program ígérem beírom, de egyelőre még nincs fent a hivatalos honlapon (mondjuk, ez nem jelent semmit), utána kérdezek:)
Berlinbe Dórival megyek úgy, hogy sok esélyem nem lesz, hogy kupán vágjam Alexei-t:))) Ha megint olyan duli-fuli lesz, akkor szerintem Dóri intézkedik ezen a téren és nem fog visszatartani!:)))

Nem sokára bekötik kedvencünk fejét:)) Alexei Sasha szülinapján kérte meg a kezét. A lányzó egy énekesnő és elvileg hosszú ideje járnak (kb. valamikor nyáron kezdődött a románc).
http://mignews.com.ua/articles/285996.html
Ő Sasha:

Együtt (ez a kép pont a 2007-es Marriage Award-on készült):

Zoya mama szerint az esküvő vagy Szentpéterváron lesz vagy Moszkvába, de ezt az ifjú párnak kell eldöntenie.
Előzmény: pbrig (61)
pbrig Creative Commons License 2008.01.05 0 0 61
Jó, hát igyekszem... Nem baj, azért majd kicipelheted a könyvet magaddal áés vágd fejbe vele helyettem és üzenem, nem felejtek... ;) :D
Sajna én nem mehetek, anya mondá már láttam, túl messze van...:S Pedig látni és meghalni...:D:P Ez van...;)
Igyekszem kijutni hétvégén még nem tudom hogyan fog menni, és mikor, de megpróbálom, mert meccs is van szombaton, meg vizsgák is vannak... Ha tudtok egy programot szerzni valahonnan örülnék neki!:D
Csóközön!:D
Lajos forevör!!!:D:D:D
acibike Creative Commons License 2008.01.04 0 0 60

Szia Fodrika!

Igen-igen,megnyugodhatsz!Én is rendszeresen olvasom a fórumot,csak ugye én nem tudok információkkal szolgálni.Ezért vagyok ilyen csendben.

Előzmény: fodrika (56)
Jaska Creative Commons License 2008.01.04 0 0 59
Majd igyekszem gyakrabban írni visszajelzést :)
Előzmény: fodrika (58)
fodrika Creative Commons License 2008.01.04 0 0 58
Örülök neki, hogy olvasod a fórumot, így egy kicsit megnyugodtam:)
Előzmény: Jaska (57)
Jaska Creative Commons License 2008.01.04 0 0 57
Fodrika, nemcsak magadnak írsz, én is mindig rendszeresen olvasom!
fodrika Creative Commons License 2008.01.04 0 0 56
Üdv, ismét itt! Tessék sűrűbben jönni, mert néha úgy érzem, hogy csak magamnak írogatom be az információkat:(
Nekünk egyelőre Berlin biztosnak tűnik, de hát ez csak azon múlik, hogy tényleg legyen ott gála és Yagu is ott legyen, ebben az esetben mi is megyünk. Kicsit vicces lesz, mert épp azon a héten hétfőn jövünk haza Göteborgból a vébéről és akkor vasárnap meg Yagu, szuper lenne!!!
A magyar bajnokság jövő héten hétvégén lesz és gyertek, szerintem mi is kint leszünk.
Előzmény: pbrig (55)
pbrig Creative Commons License 2008.01.03 0 0 55
Szasztok csajok!!!:D:D:D
Mizujs? Drága kicsi Lajosunk kicsit szedjen magára aztán csak óvatosan, de jöhet, én várom... Sajnos azt hiszem Berlin ki fog maradni... még ha fáj is, főleg, úgy, hogy vasárnap este van a show, másnap reggel korán van egy fontos szemináriumom...
Meg hát ugye Malaga és hát "szerelmeim" fájlalnák a hiányunkat júliusban...;):D
Amúgy megyünk a magyar bajnokságra, nekem lenne kedvem, legalább néhány dolgot megnézni!

Puszi, Brigi:D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!