Aki szereti ezt a garázst, illetve bánná a megszüntetését itt leírhatja az érveit! Valamint szedjük össze -lehetőleg fotókkal- a tőlünk "elvándorolt" buszokat és megszüntetett(Alvállalkozósított) viszonylatainkat.
10466, Csibike999: szégyellem, ha túllőttem volna. Nem követelőzés volt, szimplán Te magad kérted, ha valamiféle rendelleneséget tapasztalunk, azt jelezzük. (I-156 kezelője sötét. :-)) Menyasszonyom édesen azt kérdezte, vajon adózol-e abból az 500 ft.-ból? (NAV-nál adóellenőr.) Mondtam Neki, persze! Nettó 200 ft.-ért rohangálsz a buszok között. :-) Nem kell félned, nem fog a garázs elött dekolni Téged várni, hogy elszámoltasson. Csak egy kis kedvderítőnek szánta, nem volt benne rossz indulat. :-)
Üdv a kedves párod ezek szerint félreértette, az ajánlatott, s én is tévedtem igaz, mert a +áfát, nem írtam mögé, nekem ez már olyan általános, hogy csak a nettóról beszélek, mert ez marad nálam, legközelebb ott lesz +fa.
Rendben van, hogy kértem esetleg ilyesmit, de az a múlt, melyet végképp el kell törölni, eléggé elfoglalt lettem az elmúlt időben, hogy sajnos ez már ingyen meg pláne ne férjen bele, persze vannak tartozásaim, erre arra, azokat ahogy van időm potolom. A múltkori írás az bizony utasítónak tünt, de ezt már tisztáztuk, igaz egy kicsit úgy éreztem, hogy a kisujjamat adtam, és az egész karom kellett. A téma lezárva, természetesen adósságaimat rendzve jelentkezem, majd a garázsban, ha időm engedi.
10457, 13-39: elnézésedet, azok elkerűlték a figyelmem.
10461, 973É: igazad van, a legjobb emlékezeteim szerint "Error"-t ír.
10462, 05-03: jó volna, mert úgy jár, mint az óbudás a 160-ason. Más: valamelyik nap lesz egy 112/2. Tessék figyelni!
10466, Csibike999: szégyellem, ha túllőttem volna. Nem követelőzés volt, szimplán Te magad kérted, ha valamiféle rendelleneséget tapasztalunk, azt jelezzük. (I-156 kezelője sötét. :-)) Menyasszonyom édesen azt kérdezte, vajon adózol-e abból az 500 ft.-ból? (NAV-nál adóellenőr.) Mondtam Neki, persze! Nettó 200 ft.-ért rohangálsz a buszok között. :-) Nem kell félned, nem fog a garázs elött dekolni Téged várni, hogy elszámoltasson. Csak egy kis kedvderítőnek szánta, nem volt benne rossz indulat. :-)
10473, 13-39: ha tényleg ez lenne a Czég legnagyobb problémája, boldog(abban) jönnék vissza októbertől másodozni.
10477, FKU-911: O-881? A legjobb emlékezeteim szerint általában Nagytétényben lehet látni. (33, 33E, 233E) Őt leszámítva van még pár repülőgép". (Pl. O-456, 842.)
27.-ei, 'pesti látogatásom során látottak:
- "Bornemissza tér" tartalék "Gyros"-szal kiadva.
- Valamivel 20 óra elött, a Hamzsabégi út mh. után, a "MórZsi" mh. felé 1 kéklámpás tiszti kocsin a vonaliszerelő cserélt kereket. :-)
- I-206 a Kőbányai úton járt, film forgatás céljából.
- I-127 már nem kelenföldi, vagy soha nem is volt az? Úgy emléxem a 139-es viszonylat kocsija (volt).
- I-156 tükörfűtését megcsinálták. Éppen időben!
- O-424 (30/5) a késő du.-i órákban 7-est, majd 33E-t pótolt.
Ok, csak ma persze megint nem tudok beszélni vele...
Ha érdekel és végre kiderül, mondok egy tervezett helyszínt és egy idöpontot. Anyagilag nem akarunk nagy összeget rááldozni.
Gondold végig, mi az olcsobb ,ha vesztek blokonként x db UV ledet, vagy egy fénycsövet és az invertert javítjátok meg? a világítás kivitelezésében segíthetek, legalább lesz egy teszt ott is. :)
Öhm rosszul emlékszel, a 351-ben a hátsó egyátalán nem müxik, azt akarjuk korrigálni, illetve az oldalsót is világítóssá megcsinálni. Léptet ö rendesen.
Aranyos vagy és igazad van az I-351 kapcsolatban az egigértem, de addig amíg a villanyászok nem húznak be egy +vezetékt az ajtójelnek addig sajnos nem fog magátó lépni.
De jó lenne, ha olyan jól állnék...
De mint írtam, véletlenül se vedd követelésnek, tudjuk, hogy szabadidös alapon zajlik a dolog.
I-351 elvileg tökéletes lesz e szempontból a jövö hét végére.
V43 322, 05-03 Kérésetek tényleg egy picit túllőt, de ha 500 ft /ó bérrel fizetitek legalább az ott eltöltött javításra fordított időt, akkor ezen kéréseknek eleget teszek, ellenkező esetben jelenleg sajnos időt nem tudok fordítani erre szabadidőből, eléggé elfoglalt lettem az utóbbi időben.
Ymuh: Köszönöm, te megértetted a háttértevékenységemet. Internetem sajnos eddig nem volt, ezért csak most tudok írni és reagálni.
Az I-143 egy elég jó autó, csak sajnos a gazdája keveset van vele mostanában. Nemrég Volvot ajánlottak neki, de kapásból nemet mondott rá.
Majd jelzem neki ezt a jelenséget.
10438, 05-03: az 564 esetében elterjedt a hír, hogy a garázs lexarabb kocsija. Sokan szeretnének olyan "szar" kocsit, mint az 564. A legmelegebb időkben sem képes a vizet/olajat 92-93 fok fölé tornázni, motoriqsan jó. A Fok-Gyem ami tényleg az egyetlen szépséghibája a kocsinak. Az AVM panel már hetek/hónapok óta leakar esni a műszerfalra, ami késik nem múlik. A gazdája szépíti, csinosítgatja, meg vannak a kocsival elégedve. 7 napból 6X a "házmesteri" számot járja a 7-esen. (Iskolaidőben, 1-5: F.10, 6-7: F.7, iskolaszünetben, 1-5: F.5, 6-7: F.7.) Az I-143 viszont eldobja az utasjelzést, amire szintén sok a panasz.
10440, BPI-553: nem lett kipróbálva Kelenföldről. Szimplán más véleményeit tolmácsolom.
10441, BPI-553: minden topicot nem olvashatok én is. Mivel, hogy Mennyasszonyomnak se' számolok el az időmmel, így nem kötöm az orrodra, honnan tudom, hogy az ominózus napon melyik Volvo, hol járt.