Békés Boldog karácsonyt mindenkinek!!! Köszönöm válaszod.Ilyesmi tervem van nekem is csak mielött flexet fogok kérdezek.Mert szeretek igy tanulni nem a saját hibámból:))
Bele kellett toldani a lengovillaba, hogy beferjen. Tudom ez szentsegtores, de amugy sem gyarira lett restauralva. Igy egy kicsit magasabb is lett ugye a hatulja, de amugy is meg kellet emelni, hogy ne olyan merdeken alljon a motor mogott. Ez utobbit pedig a torziogumik mas meretre vagasaval ertem el, Simson meneszto gumibol.
Üdvözöllek megszeretném kérdezni hogy fért be neked a robogó kerék a villába?Mert az enyém ugyanigy gumi torziós.8"robogó kerék eléri a lengővilla elejét.
Üdvözlök mindenkit.Ujigatok egy motorkulit.Lenne pár dolog ami hiányzik.Zárcimke-disz, alukeret a fedélre.Ha lenne valakinek vagy gyárt valaki utángyártottat megvenném.Előre is köszönöm.A kuli száma:1518
Ha a vonószerkezet csatlakozójára gondolsz, akkor a gyárit. Csak meg lesz mókolva esztergályos segítségével, hogy ne legyen kottyanása semerre. Mondjuk most se gáz, de ennél sokkal jobb is lehet.
"Kész lett a vonószerkezet, ki kellett próbálni. Szűk 50 kilométert húztam, nagyon jó és nagyon rossz minőségű burkolt úton, valamint mély homokos úton is. Ki kellett próbálni mindent, amit egy túrán kaphat. A csatlakozó elemek még nincsenek kotyogás mentesítve, így várhatóan javulni fog a helyzet. Jó minőségű úton 115 km/h-nál kezdett belibegni, közepesen szar úton 105nél, nagyon hitvány burkolt úton 90-nel még lehet húzni. Kis sebességgel manőverezni úgy lehet, mintha ott se volna. Szlalomozáskor folyamatosan növelve a sebességet 100km/h-ig fokozatosan romlik az irányváltó képesség, de szokható. Jó minőségű úton, kanyarban 105-nél kezd belibegni, de ekkor már azért le is van döntve a szerelvény.
21 kg-mal volt terhelve az út elején, aztán a pille palackok nem bírták a gyűrődést, így folyamatosan csökkenő terheléssel, végül 15 kg ballaszttal értem haza. Minél nehezebb a futó, annál jobb vele menni."
Penteken osszeallt a vas, hetvegen meg is volt az elso tura. 4 nap alatt 600km-t nyomtunk le Erdtol a Balatont megkerulve Gyor erintesevel haza. Talalkoztunk is kedves ismerosokkel Szigligeten :-)
Sztem az osszes perselyt csinaltasd ujra egy esztergalyossal danamitbol + egy megfeleloen meretezett csavart amivel ugye osszekotod a 2 szerkezetet. Par ezer Ft-bol megvagy, de ulajdonkeppen ezen mulik, hogy billeg-e vagy sem.