Álmos sem aludt ma, 2x aludt fél órát, és végre fél 5 óta alszik. (hordozókendőben sikerült végre elaltatni) Szerintem front is van, de neki is jön a foga is, mert van két kis párnácska az ínyén.:-) Kinek mi vált be fogzáskor? Próbáltam a hűthető rágókát, de nem volt túl izgi, hidegnek találta.
Enyémlány sem aludt ma valami sokat. Pedig tök fáradt :( Lehet, hogy front van, vagy telihold, vagy akármi. Nincs ötletem enyémlányra. De a tiédnél fogzás miatt lehet, hogy ennyire odavan. Lizzinek is volt egy ilyen hete.
Arra van valami tippetek, hogy mi lehet az, ha egész nap keservesen sír, kivéve mikor kimerül és beájul fél órára? Még a kezemben sem nyugszik meg, úgyhogy ma sétálni se voltunk. Lehet ilyen például a fogzás? MErt érzek valami dudort alul az ínyén. Én is kimerültem már.
Tudomkivel, irigy vagyok. Mi Elizabethre gyúrunk, addigra (június vége), talán el tudok szakadni Csanitól, mert egyenlőre még elküld a túróba a cumisüvegemmel együtt :S
Szerintem kell az átálláshoz egy kis idő. Én már ott lennék, ha tirén keresztül sikerült volna már jelentkeznem, de tire nincs gépközelben, gondolkozom, hogy felhívom.
Nem hiszem, hogy kettészakadna a társaság, de lehet, hogy különválik az, amit "magunk között", és az, amit "ország világ előtt" fogunk megbeszélni. Én mindenesetre már szeretnék magunk között lenni. Van valami, amit csak ott mondanék el, Ilcsi, neked is...
Az oltást pedig egy nyikk nélkül tűrte. Igazából észre sem vette, hogy megbökték. A doktornénitől ezért kapott is egy puszit a kobakjára (höhö, szerintem ez csak ürügy volt a dokinéni részéről, hogy megpuszilhassa:D ).