most kaptam a n95 telkomat Karácsonyra ,még ismerkedek vele és minden tesztet elolvastam amit lehet .Mindenhol az akksit tartják gyenge pontnak . Kérdésem az lenne ,hogy tudtok e valami nagyobb teljesítményű hozzá való akkumulátorról ? ill . a Ti készüléketek kb . mennyi időt bír ki normál használattal (pl csak tel.-ként)
a v12.0.013 szoftver van rajta. kérdezem érdemes lecserélni a 20-asra? és az van már magyar nyelvű?
szignózás-t nem lehet megkerülni valami módon? mert szeretttem volna telepíteni egy progit le is töltöttem a n95.hu-ról ,de annyira bonyolult (számomra) a szignózás ,hogy lemondtam róla...:(
A GARMIN GPS viszont elindult rajta holnap tesztelem...mennyire használható ,mert a lakásban véletlenszerű a jelerősség..utcán még nem volt alkalmam kipróbálni
Az a autóstartó tényleg nagyon fain és okos dolog,nekem is van olyan,de rövid időn belül elkezd majd nyöszörögni ha benne van a teló ha nincs. Na majd akkor kíváncsi leszek mit mondasz :o) De tényleg jelen pillanatban nincs jobb autós tartó ezen kívül az N95-höz.
Legalább egyszer el kell indítani a telefonon a navigációt úgy, hogy a memkártya benne van és nincs PC-re kötve, majd szabályosan kilépni. Ezután mennie kellene a MapLoader-nek. Esetleg telepítsd újra a MapLoader-t.
A teló látja rendesen, adatátvitel módban állítom be, szól, hogy a memkártya nem biztos, hogy használatban van stb.... De a map loader mégsem akar elindulni.....:)
Navi program nincs rajta gyárilag? A használatija szerint nincs, vagy csak ezt kéne a map loader-el működő képessé tennem? :)
Hát a leírt módon pedig mennie kell (nem egy ember használja ügye :)
Fontos, hogy ne PCSuite módban legyen. Ilyenkor szól a teló, hogy a memkártya nem lesz elérhető, mert az USB kapcsolat által az zárolva van. Így a PC-n futó map loader-nek kutya kötelessége látnia.
Amúgy alapból a teló látja rendesen a memkártyát?
más. Vettem egy HH-12 + CD-39 szettet. Nagyon faja... ajánlom mindekinek :)
Sokáig nem találtam N95-höz autós szettet, szenvedtem is vele rendesen. Meg ügye ennek a telónak a töltő "lyuka" alul van a szélén, oldalt gombok vannak, ami könnyen benyomódhat egy rögzítésnél uniszex tartók esetén. Ennél nincs ilyen :)
A leírt módon nekem nem indul a map loader.....:( Pedig kártya benne stb....mégis azt mondja, hogy Ő nem lát aktív memkártyát tehát restart map loader....
sziasztok.nekem olyan gondom volna a kicsikével hogy recseg a hangszoró ha telefonállok.néha abszolút nemis hallok benne semmit.nemvolt még senkinek hasonlo gondja?
Képzeljétek el... igaz már bő egy hónapja az új szoftvert használom (20....), nem tudom ez lehet e az oka, de mostanában (úgy két hete), ha felcsapom a GPS-t a telón, 10-15 mp és már rá is akadt a műholdakra (megjelenik a három kis karika kizöldítva) és már megy is a pozicionlás. Qqqqqqrva jó :) Sőt... a minap egy három emeletes ház földszintjén hülyéskedtem vele és rá-rá ugrott a műholdakra, igaz szakadozott. Ugyan ezt kiprobáltam a wc-n otthon... ott is rá rá mászott... :D
Most vagy az AGPS funkció kezd jól működni, vagy a műholdakra felrakak két új 24V-os akkut :D
Segitsetek ha tudtok!Telepítettem map loader-ről a térképet valamint a nyelvet.a térkép megérkezett és mükszik,de a magyar nyelvű kommentár hiába ment át nem található a nyelvek között,valamint a legnagyobb probléma h gps-koordinátát kér amit hiába adok meg neki áthidalva utcanévvel nem indúl a navigálás!Segitsetek h tudom beállítani !köszönöm mindenkinek előre is!!!
Eh valszeg megvan a probléma eddig a fényképező kábeljével próbálgattuk úgylátszott működött is, de most megnéztük az eredeti kábelével és azzal jó lett:) Azárt kössz a válszokat.
A nokia hivatalos weboldalán csekkeltem, hogy elérhető e az új SW. Magyar régiónak megfelelő (EURO 3-as, de ez most nem motorra értendő :)) SW már nov 22 körül kijött, nekem múlt héten lett elérhető a 20-as. Kollégámnak T-s készüléke van neki még mindig nem érhető el. És mivel mással, mit a saját updater progijával rátöltöttem. 15 perc az egész :)