Ma Birtokba vettem a lakást. Köszönöm a kitartó segítségeteket (akik privátban írtak azoknak különösen), nincs mit mondanom, boldog vagyok / boldogak vagyunk :-)
Képet amint lehet csatolok (még van 1-2 belső átalakítás).
Sziasztok, Louloudia: kaptál már ilyen dokumentumokat, amin ez a cím szerepel?
pascas: elmühöz tuti nem kell tulajdoni lap, én még nem kértem ki eddig (fénymásolatot asszem küldtek róla). A mérőálllás szinte mindegy, mert 1-2 köbméter ill 20-30 kWh-ról van szó (tehát ha az nincs kitöltve, akkor mondd be a nullát nyugodtan).
A többi kérdésedben nem nagyon tudok segíteni, az én megoldásom egyelőre GSM + 3G + könyvek. Többiek?
Kedves Liquids, illetve más bentlakók, mint már régebben beköltözőtöl szeretnék kérdezni két, a többiek számára is hasznos információt:
ELMÜ átírás: kellet-e hozzá 30 napnál nem régebbi tulajdoni lap, vagy elég volt a birtokbavételkor mindkét fél által aláírt Átadás-átvételi jegyzőkönyv , amely tartalmazza a birtokbaadás-kori mérőállást?
Kábeltévé, telefon, internet - ezekről van-e valami tanácsod?
Köszi a képet. Merre van észak? Auccs... kár hogy már lerakták a burkolatokat. Egyébként igen jó dolgokat ki lehetne hozni belőle, Pl.: . ?eg az ár is még épp rendben - a plusz kertet tekintve.
Amúgy vicces, de újonnan most a harmadikon adnak 24-ért 52nm-t. A fontanaban, sétányra nézve, de nyilván alapfelszereléssel (see ingatlan.com). Hahahaha.... drágább, mint a szembeszomszéd :)))
Szembeszomszédban van lakásom, kis kertes az elsőn. Ha valaki szeretne egy ilyet, hajlanék rá, hogy eladjam (61nm+13 terasz + 17 kert). Van egy kocsibeálló is, az külön is vihető. A lakásban már megvan a hidegburkolás, május 31-én készre jelentenek (akkor indulna a kötbér), nyáron-ősszel talán be is lehet költözni.
Igen, a hibakat utolag is javithatjak, ha a bekoltozest nem akadalyozzak. Persze donthetsz ugy, hogy csak az utolso szog utan koltozol be, de sztem nem erdemes. Az utobbi 2 honapban 7 alkalommal hivtak a maradek javitasok miatt (koztuk olyanokert is, amiket mar reg elkeszitettek - jobb tobbszor mint egyszerse).
Foto. Sorry, nem volt nagylatoszog, csak egy kisebb kompakt.. bekoltozes utan egy nappal mutatja a helyzetet. Azota persze konszolidalodott a helyzet :)
Nagyon szépek lettek a fények! Dobjon fel mindenki majd képet a lakasarol, en is fogok. Pl. a Bazilika latszik az erkelyemrol. A teraszra kilepest segito alkamatossag lesz a samli, amit keresre meg a falhoz is csavaroznak.
louloudia: már átadták dec. közepén. zero: meddig húzzák még?! A fenébe is, március vége van, egy éve tolódik... Amúgy nem hinném, hogy nem épül meg. Talán nem gyorsul be. De ahogy kész lesz a szembeszomszéd meg a pláza, özönleni fognak újra, hidd el. Milyen sámlira gondolsz?
dodala: mire fel emeltek árat? Mobilan a konyha? Rugalmasak voltak (én ez ellen váltottam)? Király a világítás, ezek szerint ilyeneket is tudnak (én nem mertem velük csináltatni).
Nekünk megvolt az első müszaki átadás, sok hibával, a de a Balázs azt mondta, hogy az átlagnál picit jobb volt. Mellékelek két képet a lakásról. Mi kértük a Nemesdaróczy Ritától, hogy hagy vegyük meg a lakást az eredeti áron (időközben ugyanis megdobták 600 eFt-tal), de elég minősithetetlenül beszélt velem. Állandóan a szavamba vágott, az alapvető emberi normákat sem tartja be. Pedig ő lenne az eladó és én a vevő.....
+ még egy: az milyen már, hogy a teraszra kilépő/fellépő az egy sámli lesz :-) ezt nem bírtam ki röhögés nélkül. Kérünk legyártani a Fontana projecthez 180 sámlit :-)))
És egy kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban is, hogy a project valaha megépül. Akkor mondjuk a zsákutca szélén vettünk egy lakást. Na az eléggé nagy kibaszás lenne.