A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
Ha így játszanak a németek mint ma, akkor döntősek lesznek. Glandorf és Kraus nagyot játszottak, és ők nem is alapemberek. A dortmundi közönség fantasztikus volt.
meg tudnád mondani, hogy mennyire volt reális a francia-német? szerintem a franicáknak brutal erős csapatuk van, nehéz elképzelni, hogy iylen könnyen kikapjanak. anélkül, hogy lekezelném a németeket, de szerintem csak otthon van sanszuk a négy közé jutni.
amennyiben a magyar válogatott 3. helyen jut tovább, HAMBURGBA kell utazni (565km) a negyeddöntőre, ha ott nyerünk, ott az elődöntő is, majd utazás vissza kölnbe.
szvsz -:) legyünk negyedikek, jöjjenek a lengyelek és nem mellesleg bekvartélyozhatjuk magunkat a festői kölnbe.
musztafa most azon gondolkodik, hogy a következő vb-t Mikronézia rendezi, ahány sziget, annyi csoport, pálmafás nagymellű lányok legyeznék az IHF tagjait. Jobb, mint bármi más, nem?
Ez így nem valószínű. Szerintem Spanyolok ütik a Horvátokat, mert nekik számít majd egyedül, mi verjük az Oroszokat és így is harmadikok vagyunk, ami valószínű a Francicákat jelenti a másik oldalról!
igazság? 3 vereséggel is világbajnok lehet egy csapat: pl magyar megveri dánt, kikap norvégtól, majd nyer cseh, orosz, kikap spanyol, cro, bejut a 8-ba és onnan mindent nyer.
de 1 (!) vereséggel 5. úgy, hogy a negyeddöntőig mese 100%, ott egy zakó, majd 2 győzelem
tehát nem igazságos
a vb iszonyat hosszú. az elnök kupa a hibbant musztafán kívűl kit érdekel?
de a végső konklúzióm: ha valaki vb-t akar nyerni, verjen meg mindenkit! a horvátok eddig szuperek! de messze még a hajnal. 3.20