Rendőrök verték a Magyar Nemzet fotósát. Rendőrök csaptak össze szurkolókkal ma este hétkor a Puskás Ferenc stadion mellett, miután az Újpest elbukta a bajnoki aranyat. A rohamrendőrök az eseményt fotózó fotóst sem kímélték, gumibottal mellkason ütötték, majd kicsavarták a kezét, a segítségére siető társát (Blikk) pedig gázspray-vel fújták le. Ez a látható(an) agyatlan rendőrség?
Fejétől (Lamperth) bűzlik a hal?
tényleg ennyire elvakít a politikai düh, amit a PR-tanácsadók manipuláltak beléd? Vagy egyike vagy a manipulátoroknak?
A képeken semmi olyan nincs, ami indokolta volna a rendőri intézkedést. Bizonyítja, hogy a blikkk is kapott sprayt. Egyetlen tény, amiért beindult a hörgés, hogy az MN fotósdáról (is) van szó.
A MN meg persze gusztustalan modon kihozta a dologbol amit ki lehetett...
Ket fele seggfej fordul itt elo, ez egyik az osszes ujsagirot, fotost lelovetne, mert megerdemelte, a masik szerint Orban bekaborbe varrva provokalta a rendoroket.. nevetseges bagazs.
Én vagyok a hülye, hogy nem néztem fel időben hogy ez a polidili. Mentségemre szóljon, hogy egy linket kaptam, egyébként a faszom se jönne ide. Ez az a hely ahol bármit úgy ítélünk meg, hogy az Fideszes vagy Mszp-s, ahol nincsenek érvek csak pártszimpátia. Döbbenetes hogy önmagukat műveltnek tartó emberek lövetni akarnak, szeretnék ha tovább vernék szerencsétlen fényképészt, hányinger, komolyan. Meg az Orbán küldte oda a fotóst. Betegek vagytok, kényszeresek. Részvétem.
Honnan vetted, hogy téged bárki és bármikor nem ért meg? Persze ez téged csak szomorúsággal tölthet el. A . azt jelentette, hogy már eléggé szétégetted magad, tovább nem kínoz téged senki. Elég neked a magd baja.
Engem leginkább az ide író mszp-sek mentalitása ijeszt meg. Egyikük sem volt ott a helyszínen, de szabályos lincshangulat alakult ki közöttük - a fotós ellen. Látatlanban, politikai alapon! Aki ennek az eseménynek kétségtelenül szenvedő alanya volt.
A le kellett volna lőni, "kis geci", az MN-re tett igen otromba, fasiszta megnyilvánulások még az enyhébbek közül valók.
Itt csőcselékeztek már egy éve ezen fórumon, és olyan lincshangulatot váltott ki bennetek egy pár kép az ÁLDOZATRÓL, hogy arról pszichológiai tanulmányt lehetne készíteni: azt üssük, akit mindenki üt? Ez a tipikus csőcselékreakció, nem a sípolás. Ki kell jelentenem: ti vagytok ebben az országban a csőcselék. Ezt hoztátok otthonról, ez a kultúrátok. "Gyerekek, akasszuk fel?" Nem tudok jobb szavakat erre. Szégyenletes, amit ebben a topikban (is) műveltek. (Elnézést a kivételektől).
Kedves mszp-sek, valóban ilyen a fél ország? Orwelli...
Ahoz hogy megérezd milyen az amikor teljesen ártatlanul, kiszolgáltatott, megalázó helyzetbe kerülsz mindenféle kontroll nélkül, ahoz ezt át kell élned.
Kívánom az ide írogatók egy részének, akik hevesen bólogatnak bárminemű rendőri beavatkozás mellett, hogy érezzenek át hasonló érzést, mint szombaton a szurkolók nagy része (bármennyire is rühellem őket) vagy a fotósok. stb...
Az a gondom veled, és a hozzád hasonló gondolkozóval, hogy sohasem az okot akarjátok megszüntetni, hanem az okozatot.
Kóstoljanak bele abba milyen gyakorlatilag jogfosztottnak és bűnözőnek lenni.
Nem kóstolok bele, mert világ életemben törvénytisztelő ember voltam, (szemedben, lehet, hogy birka), de ellenvéleményemet mindenkor a szavazóurnánál tettem, valamint a csendes bojkottal, ami hídd el ugyan olyan eredményes, csak egységesnek kell lenni.
Annyi igaz, hogy bizonytalanok. Ez már 02-ben is látszott a hídi balhénál. Ez pedig a vezetés hibája, akik nem merték (remélem) a rendőröket csectető törvénytelenül felvonúlókat pillanatok alatt lerendezni. A csőcselék pedig a Himnusz és a nemzeti zászló mögül "bátran" provokáltak.