Alapvetően két lehetőség van: vagy húsos kondér közelében vagy, vagy nem. Ez pártállástól független. Namost az ország nagy része távol van a kondértól és borítékolom, hogy a közelebb állóknak nem az a legnagyobb gondja, hogy velünk mi lesz, hanem hogy neki jövő évben 50 vagy 250 millió üti a markát.
Össze kell szedni a sok szemetet, ki kell takarítani az erdőket, a parkokat
remek program lehetett volna a polgári köröknek (még én is beléptem volna, ha nem a kereplésről szóltak volna, hanem ilyesmiről)
Sok fizetett munkahely, amely tisztességes munkát adna egyetemi diploma nélküli embereknek
Lassan már nem lesz diploma nélkülis ember (ma pedagógus szakon annyi ember tanul, mint ahány kisdiák ment az első osztályba, elértük a 1 diák / 1 tanár arányt)
Ezzel a lépéssel, meg lehetne alapozni a magyar turizmust is.
ezzel lehet a legkevésbé.
A párttagok és aktivisták, fizessenek tagdíjjat. Az összegyült pénzt arra költsék, amire akarják. Miért a lakosság fizesse meg azt, hogy valaki megnyerje a hatalmat? A pártokat, ne finanszírozza a költségvetés. Ennyi.
Egyetértek, kérdezd meg Orbánt a székházügyről, ott kezdődött.
2. prigo.hu "Az MTI akkori tudósítása szerint a fórumon Németh Zsolt fideszes képviselővel együtt résztvevő Bayer Zsolt újságíró fogalmazott úgy: "Magyarország nem fogja engedni azt, hogy a vízfejű Budapest, ezen belül Pest lumpen prolijai döntsék el, mi történjék ezzel az országgal."
3. index.hu "Orbán Viktor számára az előző ciklus idején kilenc darabos autópark állt a rendelkezésére, és többet saját maga is vezetet. Gyakran használta saját Golfját is, és volt olyan, amikor Opel Corsával jelent meg a sajtó előtt. A Toyota RAV4-es kisterepjárót egyszer ellopták, később gyakran járt egy fekete Chrysler Grand Voyager kisbusszal. Az autóparkban volt még négy nagy Mercedes is. Gyurcsánynak most 3 szolgálati Audija van"
OKsa, igazad van, de mondjuk én először pályakezdőként munkát szeretnék, tudod ha van úgy sokkal könnyebb támogatni, de jelenleg még 3 éves gyakorlattal sem alkalmaznak, gyakorlatra sem,pedig a fősuli megköveteli a 1/2 éves gyaxit. Ha van meló, én is szívesen adnék Édesanyámnak, de ha nincs miből?Az ösztömdíjból meg nem lehet megélni.
Megtaláltam a linket egy hozzászólásban. Íme: Kedves bravúr!
Kicsit csúsztatsz. Az amit belinkeltél az az a szavazás, amelyben lehetővé teszik, hogy a 2003. februárban már megszavazott 13. havi nyugdíjat ne egy, hanem két részletben fizethessék ki a nyugdíjasoknak. Ezt összekeverni azzal, amikor a 13. havi nyugdíjat, mint intézményt létrehozták hát tudod...
A 13. havi nyugdíj a T/1224 sz. előterjesztés volt. Itt a szövege, a 66. § szól erről.
http://www.parlament.hu/irom37/1224/1224.htm
A szavazás eredményét, amely 2003.02.04-én volt az alábbi link tartalmazza, ahol jól látszik a név szerinti listán, hogy Dr. Orbán Viktor nem szavazott.
Jól kiszámoltad, de most akkor azt nézzed meg, hogy a pártok mennyi pénzt kapnak a költségvetésből, hogy fenn tudják tartani magukat. És annál mennyivel akarnak többet. Meg az egyházak...
arra még nem gondoltál, hogy enegm hiába támogat a kormány fiatalként, ha a rokkant nyugdíjas anyámnak adom a pénzt, azért, hogy ne haljon éhen.
Ellenben ha emelik az Ő nyugdíját akkor én tudok spórolni és kevesebb támogatásra van szükségem, ez számomra tök egyértelművé vált az elmúlt 4 évbe. Mert ugye az ember nem hagyja éhen halni a saját csaláfját még akkor sem ha a kormánya ezt megternné.
Kikérem magamnak! Nem csalunk! Csak előkészítjük a győzelmünket! Két tucat nyomda nyomja a bélyegzett lapokat. Ez nyílt titok. A fideszke is megteheti ha tudja..
Nem kételkedem benne, hogy igazat írtál. DE még mindig nem tudom, hogy mi az oka az árkülönbségnek. Műszaki tartalom, járulékos munkák, stb. minősége, mennyisége, stb. lényeges eltéréseket hozhat. A magasabb költség lehet indokolt, és lehet indokolatlan. Ennek eldöntésére szolgált egyebek mellett az említett vizsgálat. Ha a vizsgálók elfogadták, akkor nincs miről vitatkozni, ill. lehet felülvizsgálatot kezdeményezni! Éppen erről szól a demokrácia: az ellenőrzés lehetőségéről. Miért nem tesz lépéseket ebben az irányban az a politikai erő, amelyik kifogásolja a költségeket?
Tévedés ne essék: egyik pártnak sem vagyok a híve, kevés kivételtől eltekintve, nincs bizodalmam a politikusok iránt. Ellenőrzés, számonkérés, pozícióvesztés! Ettől tartson mindegyik, akármelyik párt színeiben hinti a malasztot!
Amire a Fidesz fog hivatkozni, ha elveszti a választásokat. Gondolom, már jó előre megírták a csalásról szóló közleményt, megvannak a mozgósítási tervek a hídlezáráshoz, meg az újraszámlálás követeléséhez. Még soha nem volt képes őszintén elismerni, ha vesztett vagy hibázott...
ne írj hülyeséget! Amikor még a pártunk tadjai voltak a többiek is, akkor sem voltunk 900 000 nél többen! Pedig akkor még a dobtárasom és a pufajkám is meg volt!
Vesd már össze az ország exportját az importtal...
a kettő különbségét nevezik külkereskedelmi hiánynak. Ez minél kisebb (illetve ha többletet mutatna, az lenne a legjobb), annál jobb. Az általad szidott, exportra termelő cégek pont ebben segitenek, és sokat is csökkent.
tudod én ov helyében nem tennék ma mást csak bevinném a vitára a bizonyítékokat amivel igazolom, hohy gyurcsi tegnap hazudott és az orra alá nyomnám.
1. a 13.havi nyugdíj elfogadásának szavazásáról szóló jket.
2. a panelprolis dolgot (amit kovács lászló mondott ki nyíltan.
3. meg az autóhasználatos dolgot, meg persze mellékelném hozza az a papírt ami a www.gusanyi.uw.hu oldalon található és amiből kiderül, hogy az mszp 2004 óta tudatosan orbán lejáratására hajt (hiteles dokumentum)
na ezeket amíg gyurcsány megemésztené vége is lenne a vitának!
Tény viszont, hogy több cég likviditási gondjainak az - legalább részben - az oka, hogy Gy-ék visszatartottak pénzt (áfa, pályázati pénzek). Anyatündér cége megjegyzésed alapján nyilván nem ilyen volt.
Kicsit csúsztatsz. Az amit belinkeltél az az a szavazás, amelyben lehetővé teszik, hogy a 2003. februárban már megszavazott 13. havi nyugdíjat ne egy, hanem két részletben fizethessék ki a nyugdíjasoknak. Ezt összekeverni azzal, amikor a 13. havi nyugdíjat, mint intézményt létrehozták hát tudod...
A 13. havi nyugdíj a T/1224 sz. előterjesztés volt. Itt a szövege, a 66. § szól erről.
A szavazás eredményét, amely 2003.02.04-én volt az alábbi link tartalmazza, ahol jól látszik a név szerinti listán, hogy Dr. Orbán Viktor nem szavazott.
A társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény, valamint az egyes szociális tárgyú törvények módosításáról szóló 2003. évi IV. törvény módosításáról
Benyújtók:
Göndör István (MSZP), Dr. Csákabonyi Balázs (MSZP)