Keresés

Részletes keresés

disznógépsonka Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1424
"

Miért lennénk az ötvenes években? A magyar klérus a huszadik század egészében, de már a polgárosodás utolsó lehelletéig való ellenzésével, a legrohadtabb reakciós érdekeket szolgálta a saját szimóniákus húsosfazekán kívül, persze."

Ezért most őket ÚJRA üldözn kell, mint 50 évig?

50 évig és 90-től mit ártottak neked, hogy gyalázod a klérust a papokat , igy megsérted a vallásos embereket?

Érdekes a "független" szakszervezeteket nem szodod, akik MEGINT politizálnak baloldalon, mint tették 50 évig.

Előzmény: Állományjavító (1420)
markastor Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1423
"Szívesen gyalázom a rohadt, áruló, kollaboránsait és aktív nyomorítóit meg besúgóit rejtegető, konzekvensen szabadság- és emberellenes magyar főpapságot és klérust."

Ne haragudj, de én római katolikus vagyok, és ezzel a hozzászólásoddal nem csak személyemben, hanem vallásomban is megsértettél.

Más: nem tudom tudtad-e, de a II. vh. alatt csak Magyarországon a katolikus egyház több tízezer zsidó származású magyart mentett meg a fasiszta/nyilas hatalomtól, illetve a gázkamrától.
Előzmény: Állományjavító (1408)
sz Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1422
bogel Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1421
Így van, többet.
Csak a másfél milla az annyi.
Előzmény: disznógépsonka (1418)
Állományjavító Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1420

Miért lennénk az ötvenes években? A magyar klérus a huszadik század egészében, de már a polgárosodás utolsó lehelletéig való ellenzésével, a legrohadtabb reakciós érdekeket szolgálta a saját szimóniákus húsosfazekán kívül, persze.

A kérus a politika térbe lépve támadhatóvá válik. Olvass egy kis 1991-93-as Orbán Viktort, s megérted, miért...

Előzmény: disznógépsonka (1416)
kmark101 Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1419

Egyáltalán nem kelt riadalmat, még csak nem is hazudozik. Én pl. nem riadtam meg semmitől amit mondott, de megriadtál valamitől?

Egyszerűen egy profi választási beszédet mondott el. Ennyit mondtam.

Erre jött tőled, hogy nem is volt Magyarországon a rendszerváltáskor, ezt cáfoltam meg, amivel a köv. hsz-edben egyetértettél. Erre mondtam hogy akkor azonos véleményen vagyunk.

Legyen úgy mint régen Kövértől hangzott el, őt nem kell igazán komolyan venni választáskor, aki ezt teszi az önmagát csapja be.

Előzmény: Tralfamador Zog (1406)
disznógépsonka Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1418

Remélem, nem rám érted a fikanikk kifejezést?

Többet irtam ide, mint te.

Minek fröcsögsz?

Előzmény: bogel (1413)
Állományjavító Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1417

Engem, talán mert afféle valódi származási-kulturális nemességre felnéző, sznob és konzervatív hajlamú ember vagyok, egyetlenegy ember jelenléte érintett kellemetlenül tőle vártam volna többet, egykor, '90 táján  egyenesen azt, hogy neve, tartása, élettapasztalata, jelleme és tudása révén miniszterelnöke is lehetne az országnak. 

Gróf Bethlen Istváné, szomorú volt őt a tornacipószagú berluszkóniepigonnak gazsulálva hajrámagyarországozni hallani...

Előzmény: remény40 (1391)
disznógépsonka Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1416

"szabadság- és emberellenes magyar főpapságot és klérust"

Mintha az 50-es években lennénk.:-(

Mikor ártottak neked a papok?

Ti nyomtátok el őket 50 évig.

Félelmetes.

Előzmény: Állományjavító (1408)
schtp Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1414

Felvilágosítanálak, hogy ezt a "tudományos módszert" Montecuccoli találta fel. Úgy hívják: pénz, pénz és pénz. Ne add a szende naívát, nem áll az jól senkinek.  

Előzmény: PuPu (1402)
bogel Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1413
Hazaértek a fikanikkek. Már 1,5 milliónál tartanak, 1,4 millióan a Dunában rejtőzködtek.
disznógépsonka Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1412

Megjöttem a demonsrácóról.

Margit-hidat lezárták, annyian jöttek a budai oldalra gyalog, villamost meg se próbálták használni...

Nem tudom mennyien lehettek, de abban biztos vagyok, hogy többen mint tegnap a maszopén.:-)

Remélem április 9.-én is többen leszünk.:-

kmark101 Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1411

ha az észérv a tudatlanság kőfalaiba ütközik akkor az ember (az értelmesebbik) inkább csak csendesen mosolyog magában, nem akarja feltétlenül meggyőzni a kedves idiótát, hiszen ilyennek ismerték meg, miért akarná őt bárki is megváltoztatni?

én felesleges érvelés helyett most is inkább ezt választom veled szemben

Előzmény: Állományjavító (1387)
Állományjavító Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1408

Szívesen gyalázom a rohadt, áruló, kollaboránsait és aktív nyomorítóit meg besúgóit rejtegető, konzekvensen szabadság- és emberellenes magyar főpapságot és klérust.

Minden vallasos embert tisztelek magánügye kapcsán. Magam hitetlen, de viszonylag gyakori templomjáró vagyok, ha ez ide tartozik. De nem róluk volt szó, hanem egy átkozott, káros és hazug politikai pszichobizniszista maffiáról.

Előzmény: schtp (1379)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1407

Ha jártál volna már a nemzeti oldal bármely rendezvényén, tudhatnád, hogy az mindig a székely himnusszal záródik.

A többi megjegyzésre összefoglalóan: 0.

Előzmény: remény40 (1391)
Tralfamador Zog Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1406

Akkor szerinted is cinikusan hazudozik és riadalmat kelt?

Nem tudom, hogy most akkor "legyenúgymintrégen" vagy mégse legyen.

1 szó mint 100 - Szerintem durván lefelé ível a színvonala, és a FIDESZ veszített.

EZZEL nem lehet nyerni, vagy ha igen, az duplablöff - így akarja otthon tartani az ellene szavazókat, akik arra gondolnak, hogy ez már nem veszélyes.

Előzmény: kmark101 (1401)
kmark101 Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1405

tudományos módszerrel? :)

ha akarod 4 hét alatt alapítok neked egy működőképes közvéleménykutató céget

a "tudományos módszer" inkább a megbízások elnyerésében mutatkozik meg :)

Előzmény: PuPu (1402)
drzyx Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1404
vagy az is lehet, hogy te csak a tőmondatokat érted...
Előzmény: zocimike (1398)
Állományjavító Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1403
Jellemvonásokról volt szó, nem kóbor kutyákról. Én különben sosem voltam politikailag korrekt, mert hosszadalmas, de nem gondolnám, hogy valaha is személyek irtására gondoltam volna. Ha erre akaqrod magyarázni, tegyünk úgy, kedves kóbor kutya, mintha megtetted volna, a feladat abszzolválva. Ha ezen felől vannak releváns észrevételeid, szívesen olvasom őket.
Előzmény: Törölt nick (1394)
PuPu Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1402

Majd csak túlélem valahogy.

Tájékoztatnálak, - ezek a listák tudományos módszerrel készülnek, - ha nem tetszenek, a közvéleménykutató intézetekkel háborúzz...

:O)))

Előzmény: schtp (1393)
kmark101 Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1401

hmm ez a hozzászólás nekem szólt? :)

mert kb. ugyanazt állítottad benne mint én

jó hogy egyetértünk :)

Előzmény: Tralfamador Zog (1396)
PuPu Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1400

Hát, tudod, amikor fellőtték a tüzijáték-hamburgereket meg a vörös csillagot, akkor a lóvé azért kivándorolt az országból, - és ez csak egy dolog...

A jéghegy csúcsát se látni ma még, - engem az érdekel, amikor a horvát kikötők és szállodák jönnek majd sorra, amikről minndenfelől rebesgetnek...

Persze a morzsákat is megbecsülték, - az elengedett adókhoz pl. mit szólsz?

:O)))

Előzmény: Törölt nick (1390)
zocimike Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1398
Mintha Fletót hallanám.
EMBEREK! Ha valaki halmoz és körmondatokat használ az nem feltétlenül ír/mond értelemes dolgokat, pláne igazat nem. 
Előzmény: Állományjavító (1370)
Állományjavító Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1397
"mindent, ami kicsiny, elfelejtenivaló, önveszélyes és káros a magyarságban."

Trianon-mítosz, klerikális szószba mártott önkény mint nemzeti önfelmutatás, gömbösi, azaz balkáni antiparlamentáris korporativizmus, a szomszéd népekkel, Európával és a polgárosodással szembeni, sérelmekbe visszavonuló és alacsonyról ugató kisebbrendűségi komplexus, horthyi-kádári paternalizmus, a liberális-parlamentáris demokrácia alapintézményeinek gyanakvó és nemzetinek hazudott elutasítása, hetvenkedés, "legyenúgymintrégenvolt", érzéketlenség a viselkedésbeli vagy szexuális vagy származási kisebbségek emberi jogai, egyáltalán, az emberi jogok egyetemessége vonatkozásában, hát körülbelül ez...

Előzmény: Törölt nick (1372)
Tralfamador Zog Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1396

elvezette ott Demszkyt minden ünnep előtt, TGM-et, stb, stb. Akkor még Orbán is demokrata volt, nem messiás.

Csak a bányák, szőlők ne lennének, csak a sok református pápalátogatás, csak Mikola, semjén, Kövér ne lenne.......

Én 19990-ben is szavazhattam már, én 1988-ban hordtam fidesz jelvényt, de ez nem érdem, csak akkori ovisok ne mondják már el, mi hogy volt.

Soros ösztöndíjjal tanult kint az igen tehetséges Orbán Viktor.

Előzmény: kmark101 (1389)
JPBemondó Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1395

aranyos, amikor egy vérjobbos beszél gyűlöletkeltésről meg uszításról - nagy, ártatlan, gyermeki szemekkel.

Előzmény: Törölt nick (1394)
schtp Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1393

A népszerűségi listára hivatkozni,mint érv...? Hát tudod... eddig többre tartottalak, akármilyen oldalon is állsz.

Előzmény: PuPu (1376)
PuPu Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1392

Nem bizony.

Ott valaki bűncselekményt követett el, és ez nem keverendő össze azzal, amikor valaki kenegeti a szart...

Poki kicsit szalajtott...

:O)))))

Előzmény: markastor (1364)
remény40 Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1391
Szent-mihályi-sza-bópé verse ízléstelen; Kudlik Jú-lia nemzettel való "őszinte" beszélgetése után a posványos-mocsarazásnál enyhén szólva az eddiginél is lejjebb süllyedt - sajnálom,mert egyike volt az MTV sokak által kedvelt törzsbemondóinak és igazán nem volt elnyomva.
Papadim-it-ri-u At-hi-na hát nem annyira magyar, mint görög. Kerényi, Szamóca, Balázs Péter, a volt "ghófnő" Pi-t-ti katika, Csá.szár Angelika, a Fekete Párduc kapus és a többiek sokan mások szegények igen szánalmasak. A göndörhajú fekete zenekara (nem tudom hála az égnek) a nevét, na az borzalom volt, szegény Máté Péter megcsúfolása volt, forog a sírjában bizonyára. A nemzet megmentő orvosát nem zavarta ez a fertelem?
A kokárda viselése pártrendezvényen felháborító. Talán a nemzeti Himnuszunk nem illett ide, de a székely himnusz végképp nem egy ilyen rendezvényre való - és ez utóbbit nem a külhoni magyarok ellen mondom.
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.02 0 0 1390

Jól van na felsőbbrendűkém, nincs érved. Elengedlek.

Előzmény: PuPu (1385)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!