nekem:) De mondjuk az összes az túlzás, csak azé a 100 emberé van meg akik fent vannak a DLala-féle listán, és megadták a címüket. Egyébként 2 óra alatt ki lehet gyűjteni.
Nos, én nem süllyedtem olyan mélyre, hogy olyan szavakkal illessem egy topiktársamat, mint amire te vetemedtél (le van mentve, okulásul az utókornak). Nagy szerencséd, hogy csak egy napot kaptál, sajnálatos, hogy nem tanultál belőle. Emiatt szomorúan, de kénytelen leszek ignorálni téged, miután nem voltál képes viselkedni. Nem gondoltam volna, hogy egy általam nyitott topikban egyszer ide fajulnak a dolgok. Nagy kár. De most már mindegy. Ez volt az utolsó hozzászólásom hozzád és a témában. Aki akar, az ért belőle.
Helló mindenki. Ezer bocs, hogy először utazás, majd lakásfelújítás miatt hanyagoltam a társaságot. Itt vagyok, végigolvastam ami kimaradt, kivéve ami modizásra került. Jobb lett volna 1500hsz-t olvasni ezt a kb 200-at nem volt nehéz kivégezni:(
Itt vagyok csak mhely váltásom volt, kevesebb időm van napközben egyenlőre benézni, de este mindig beleolvasok a dolgokba. Abban igaza van a Dalának, hogy ha itt nem pörög a rendszer, akkor sztem sem fog máshol sem. Sok munkahelyen még az iwiw is le van tiltva. Napközben az sem jobb mint az a fórum, elérhetőség szempontjából. Aki akar, az innen is összeszedheti az infókat a találkozókról, versenyekről stb.
Sajnálatos módon - és ebben benne vagyok ám én is- igencsak döglötté vált népes kis családunk találkozó pontja.
Amikor tehetem, benézek és értesülök a dolgaitokról és látom, benne vagytok közönségtalálkozó szervezésekben.
Jelen pillanatban én újra az izgulás fázisát élem át, mert ugye nekünk nem volt elég a Dakar, hanem elruccant az ember a mexikói rally vb-re. Szóval megint nem mókás az élet.
Én azt gondolom, ha hazajön, rajta leszek, hogy a Dakaros klubot velük találkozva összehozzuk.
Vigyázzon mindenki magára, drukkoljunk a Benik-Bunkoczi párosnak a kaktuszoknál.
Szerintem az email-jeit azért szinte mindenki megnézi minden nap....na erre jó az iwiw,hogy üzenetet küld ha van valami. Senki nem mondja hogy menjünk el innen! Miért is tennénk ?? Ez csak egy kiegészítője lehetne ennek a fórumnak ... mindegy,részemről erről ennyit.
Hajrá Lezúziusz !! :-))) Nem tudom még hogy odaérek-e Mogyoródra ... sűrű lesz nagyon ez a hónap !! :-))))))))
"és a tagság nagyrésze mostanában hetente néz be ide ???"
Milyen tagság? Az iwiwre sűrűbben néznének be? Iwiwre én is csak akkor nézek be ha onnan jön valami értesítés, akkor is csak napok múlva. Egyszerűen ennyi nem fér már bele.
Inkább azt kellene megnézni miért néznek be olyan kevesen. Illetve, hogy akik benéznek és hozzászólnak, azok miért nem válaszolnak a felhívásokra. Jelzem, hogy közel állunk ahhoz, hogy lefújjunk mindenféle szervezést. Bukni nem akarunk, az eddig jelentkezettek (nekik köszönet) száma sajnos nagyon kevés.
De persze ez is csak az én véleményem. Volt már ilyen vita párszor, menjünk át ide vagy amoda, meg is próbáltuk, aztán valahogy mindig az indexen ragadtunk. Természetesen lehet próbálkozni más módszerekkel, hátha az sikeresebb lesz, de szerintem nem ezzel a fórummal van a baj...
Na látod ... de nekem nincs meg .... :-) Gaboropnak meg nem volt netje ... .... és ha valami közérdekűt kellene megosztani ?? .... és a tagság nagyrésze mostanában hetente néz be ide ??? nem látok én semmi rosszat az iwiw-es dologban,sőt! .... de persze mindenki döntse el maga ....
Egyre nehezebb lesz összehozni bármi találkozót. beindultak a bajnokságok (OB-k, RTE, stb...) Már lassan nincs oylan hétvége amin nincs vmi verseny :))
Szó sincs itt szétforgácsolódásról ... ha jól belegondolok akkor talán 3 embert ismerek SZEMÉLYESEN erről a fórumról ... ÉS ??? Mi a baj ezzel ? Attól még szerintem marha jól elvagyunk és elvoltunk különösen a Dakar alatt ... az iwiw arra jó,hogy alkalomadtán MINDENKIT lehetne értesíteni ... hiszen kinek van meg az összes itteni fórumosnak az email-címe ????
Nekem vannak szabályaim az iwiwre mert különben elszabadulna ott sok minden.
Mi lenne, ha végre meg tudnánk szervezni azt a bizonyos találkozót, mindjárt más lenne a helyzet! Túl sokan vagyunk, akik nem ismerjük egymást. Ezen kellene változtatni, nem pedig újabb és újabb netes helyeket keresni. Úgy csak szétforgácsolódunk (nem mintha most akkora lenne az egység). De ez csak az én véleményem.
Magam nevében beszélek, én vontam vissza a bejelölést, mert nem igazoltál vissza.
Eszem ágában sincs elvonulni innen. Nem hiszem, hogy ha az iwiwen van egy klub ahova csatlakozunk az azt jelentené, hogy innen távozunk. Kettő között óriási különbség van, itt fórumozunk, ott jelezzük, hogy valamiféle kapcsolat van köztünk :)))
Egyébként DLala semmi gond, ha nem igazolsz vissza az Iwiwen, de legalább utasíts vissza, mert annál szarabb nincs mint, hogy vársz egy ideig aztán sértődötten visszavonod a bejelölésed :))))
Ennél egyszerűbben nem nagyon lehet "összetrombitálni" az embereket ... hiszen ha közzé akarsz valami fontosat tenni akkor csak nyomsz egy "üzenet mindenkinek" gombot és kész.Az érintettek kapnak egy emailt hogy üzenetük van,ha ide nem néz be 1-2 hétig akkor is utolérhető .... szerintem .. szóval nem rossz ez ... (mellesleg sok embert jobban ismerek a "virtuális" világból mint személyesen a környezetemből ... de ezzel vagyunk így páran gondolom .... )
Most miért kell ezt csinálni? Itt is olyan nehéz összetrombitálni az embereket.
(Egyébként én nem jelölök be olyanokat, akiket nem ismerek személyesen. 1-2x elkövettem ilyet, megbántam. Téged se foglak addig, amíg személyesen nem találkoztunk)