Az a helyzet, hogy bárhonnan nézi az ember, ez randa mint a dög... Oldalról mondjuk unikum, az egyetlen autó a világon, aminek a lámpa felé emelkedik az orra és nem lefelé hajlik. Szemböl pedig látszik, hogy fáj szegénynek az a kisebb Porschéról rágyömöszölt keskeny lökös.Design by Bajosháza... :))) És ezért még pénzt is elkértek, pedig kártérítést kellene fizessenek...
Mindenk csak szögeljen bátran! Csak sikerül előállítani a lopásbiztos autót. Ezt a kutya nem bántaná, hisz olyan csúf lett szegény! Még megy le az ára nem keveset, és érdemes lesz megvenni, hogy a gyári állapot visszaáljon. :-)
Holnap megyek a feszítőkért, szíjakért, olajért, szűrőkért, gyertyáért stb... Szombaton meg betesszük. Aztán szeretnék vele egy kicsit menni 500 km ne legyen teljesen friss, aztán viheted. Ha gondolod elviheted rögtön is, de szerintem jobb lenne így.
Ez,hogy is van? A veterán vizsgásra nincs,és kell OT rendszám meg apjafaca,vagy a forgalmiban 30évnél idősebb kell,hogy legyen? Tehát ha kintről beakarok hozni egy 77elötti kocsit ami 30+ de rendes rendszámot rendes forgalmit akarok majd akkor sincs regadó?
Olvasgass vissza itt Amit én tudok: ez az autó, ebben az állapotban nem kaphat magyar rendszámot. Ahhoz újra forgalomba kellene helyezni németországban, mert csak vizsgás autót lehet honosítani. Vagy vársz vele addig, míg be nem tölti a 30. évét, de gondolom ezt nem akarod. Ha megvan a német forgalmi, vizsga, akkor már csak a tetemes regadót kell kicsengetned, amit én olyan 600k-800k HUF körülre saccolok, nem néztem pontosan utána.