Meglepve tapasztaltam, hogy a nővéreknél szériafelszerelés a neccharisnya. Csóró hobbisebészként eddig nem tellett nővérre, meg hát a megszorítások is ugye, de talán mégis be kéne újítani egyet. Úgyis kórházleépítés lesz, talán lehet szerezni olcsón.
Amúgy az anesztes doktornőnek szurkolok némi pezsgő meg pár üveg sör után. Asszem.
Ha sikerül megismételned, add el a receptet Kovinak, hátha tud vele kezdeni valamit. CalCi néven forgalomba is lehetne hozni. Hogy mire lenne jó, azt nem tudom, de meglásd: gazdag leszel!
Persze lehet, hogy jó úton indultál el a mesterséges megtermékenyítés irányába.
én egyszer - meggyőződésem szerint - közel jártam ahhoz, hogy élőlényt teremtsek a saját fürdőszobámban.
a folyékony tomi gyöngyvirág illatú mosószerhez folyékony kalgont kell adni, sajnos az arányokat nem jegyeztem fel. az elegy reggelre, fehér sparmaszagú viaszgörccsé alakul.
száz százalék, hogyha nem dobom ki, fejlődésnek indult volna. tiszta izgi volt, ránézni a flakonra a vibráló neon fényében...
(németeknél hájcsodálók, angoloknál etetők a megnevezésük azoknak a férfiaknak, akik 300 kg feletti asszonyokat tartanak)
nagyon elgondolkodtató a dolog, bár igaz én nem ismeretterjesztő csatornán láttam ezt a filmet, hanem a liebesünde c. német magazinműsor különkiadásában. tényleg, olyan régen láttam, vajon létezik még ez a műsor?
de ügyes szekerezet! mindig szerettem volna spórolni a beavatkozásoknál - úgy tűnik nekem ez lett a vesszőparipám - és minél jobban bevonni a betegeket a műtétbe...és most látom, hogy a pumpát itt a hölgy működteti!
láttam egy előzetest, mely szerint csütörtökön fábri zoltán műsorában nővérverseny lesz, kíváncsi vagyok, milyen feladatok lesznek, gondolom szívás, törlés, ilyesmik
ugyan! úgy adják el a dolgot, mintha ők találták volna föl a spanyol viaszt. ez egy népigyógymód, pl. a bv intézetek lakói tudnának mesélni a módszerről! egyébként pedig - építőtábori emlékeim szerint - a dinnye és a tekila sörrel jó, a vodka meg magában.