Kézilabda-szurkolókból alakult kézilabda-csapatok egymás közötti mérkőzéseiről, tornáiról szóló topik.
Eredmények, élménybeszámolók, képek a meccsekről és az azt követő közös bulikról.
én azt nem értem,hogy hogy tud barátságosan egymás ellen fair playt betartva játszani az a 2 tábor,akik meccsen szidják egymást...:) (Eto,DFERR-re gondoltam).
Pedig ez a torna a buliról, a haverkodásról szól. Ha valaki nem érezte volna jól magát, nem jönne el. Ehhez képest a tavalyik 10 helyett 12 csapat lesz. Aki kimarad, az lemarad:-)
még szép,hogy én nem veszek részt semmilyen módon(játékos vagy néző) a tornátokon,reméltem hogy a Dunaferrskc sem,de úgy néz ki sajnos mennek hozzátok....
Most látom a fórumukat, Ali Baba szerint jönnek. De tényleg arról volt szó, hogy nem. Ez persze most sem jelent sokat, én nem tudom a nevezéssel hogy állnak, majd TOM2.
Akkor jól emlékeztem. :-)) Sztem a komlói ifivel Ti is hasonló eredményt érnétek el, nem véletlenül volt hét pont a két ifi között.
De télleg nem az eredmény a döntő, hanem, hogy ilyen erős csapat ellen nyomtuk, és megálltuk a helyünket. Nektek nagy előnyötök lesz, hogy egy szezon a hátatok mögött van, mi meg kevés meccset játszottunk, de mostantól pörgés lesz, meccs minden héten, így megfelelően fel tudunk készülni. Azért a heti két edzés eredménye meglátszódott tegnap, nagyon jól bírtuk erővel.
A múltkor nyolcat mondtál, de ezen nem veszünk össze. :))
Azt azért tegyük hozzá, hogy a komlói ifi 7 ponttal többet szerzett, mint a győri ifi + mi fél éve nem játszottunk meccset, míg ti rendszeresen játszotok meccseket (igaz, hogy amikor azt a meccset játszottátok, akkor még nem voltatok ennyire "rutinosak", mint most). Nem a konkrét eredmény számított, hanem a teljesítmény, örülök, hogy nem vertek minket agyon. De furcsa is volt: ha volt egy rossz lövésünk, akkor kaptuk is az indításgólt. ÁÁÁÁÁÁÁ! :-))
Sokkal jobb volt, mint vártam, pedig nagyon erősek voltak (nb1 6. helyezett ifi), nekünk meg a magasan legjobb játékosunk hiányzott. 13 lett közte, félelmetes volt, ahogy indultak, de júliusra gyakorlunk, nem mostanra. Örülök, hogy a legerősebbel gyakoroltunk, majd kijavítjuk a hibákat. Mehetünk Győrbe! :-))
Ma a Green Danger játszott egy nagyon jó hangulatú meccset a Széchenyi Egyetem női csapatával. A pontos eredményt nem írom, de annyi biztos, hogy a fiúk győztek, pedig nem mindig a játékra koncentráltak.