Keresés

Részletes keresés

Rainmanus Creative Commons License 2017.08.24 -2 0 4716

Válaszoltak: adataim szabályellenesen kint maradnak, kettős mérce marad!  Fenyvesic meg elégedetten vigyoroghat!

Előzmény: _chillout_ (4714)
fertőtlenítő Creative Commons License 2017.08.24 0 1 4715

4712 

Előzmény: _chillout_ (4714)
_chillout_ Creative Commons License 2017.08.24 -2 1 4714

Én egy moderációval kapcsolatos problémával fordultam hozzátok, csak azért lebzselek itt, mert figyelem, hogy mikor válaszoltok.

Előzmény: Csincka (4712)
_chillout_ Creative Commons License 2017.08.24 -3 1 4713

Félreértesz. Nem védem. Nem fűződik semmilyen érdekem ahhoz, hogy ő itt legyen. A kettős mércére próbáltam felhívni a moderátorok figyelmét, mert ez egy bizonytalan helyzetet szül, ami a későbbiekben nagyon csúnyán visszaüthet. Nem lenne szabad pikkelniük emberekre, legalábbis a szabályok szerint nem.

Előzmény: fertőtlenítő (4710)
Csincka Creative Commons License 2017.08.24 0 3 4712

Ez nem csevegő topik.

Rainmanus Creative Commons License 2017.08.24 -5 0 4711

Azt is nézd meg, hogy én az index fórumon hol adtam meg az adataimat, amiket bemásolhattál volna ide!!!Elárulom: Sehol semmikor! Azt is megnézhetted volna, hogy a rák fórumban nem ajánlottam a rain termékeit!!! Egyszerűen a személyem zavart téged, meg bármiről a véleményem! 

Ugye milyen zavaró, amikor valaki, aki pláne inkább a ti nézeteiteket osztja, reálisan, objektíven, elfogulatlanul összegzi a történteket??

Előzmény: fertőtlenítő (4710)
fertőtlenítő Creative Commons License 2017.08.24 0 3 4710

Ha érdekel, nézz utána, hogy írtam e az MLM csoportba?

Segítek: http://forum.index.hu/Search/searchUserArticle?u=1696066

Szóval nem írtam....

Egyébként ha engem tiltanak, az nem akkora gáz, mintha ő irkálhatna nyugodtan. Mert van másik nickem.....Nem az zavar, hogy a rain termékeket reklámozza, mert aki beugrik neki az megérdemli, de azt a levelet, amit nekem írt azt nem olyan könnyű elfelejteni! Ha te kaptad volna, biztos nem állnál le itt védeni és adni az ötleteket a modinak, hogy kiket kellene tiltani...Esküszöm, nem értelek!!

Előzmény: _chillout_ (4708)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.24 -4 0 4709

Csilla! Ezt mondtam én is Csinszkának és még válaszra sem méltatott és az adataimat azóta sem törölte, arról nem is beszélek, hogy a három ember semmilyen szankciót nem kapott! 

Fenyvesic meg nem tud megállni, Gödöllőtől egészen Pécsig szeretne rohanni, hogy földbe döngöljön!  

Előzmény: _chillout_ (4708)
_chillout_ Creative Commons License 2017.08.24 -3 0 4708

Akkor újra (olyan jó, hogy előkerested ezt helyettem, köszönöm!):

a te irl adataid fent vannak a fórumon, "Törölt nick" alatt. Rainmanus hivatkozott rájuk, erre röpült, mint a győzelmi zászló.

az ő irl adatai fent vannak a fórumon, "Törölt nick" alatt. Párizs meghivatkozza, teerted meghivatkozza, te meghivatkozod, és mindenki maradhat, senki sincs kitiltva. Miért?

"Én úgy gondolom, hogy nincs szükségünk MLM ügynökökre a rákos csoportban, le kell őket vadászni"

Oké, de

1. Vadászatot hagyjuk a modikra, mi pedig tartsuk be a szabályokat. Azt állítod, tanultál jogot, akkor pontosan tudod, hogy a való életben sem önbíráskodunk, mi több, az önbóráskodás egy büntetőjogi kategória

2. az MLM csoportban miért? Az miért fáj, hogy ott van, ahova tartozik? Miért kell utána menni? Komolyan érdekel.

Előzmény: fertőtlenítő (4706)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.24 -4 0 4707

Itt a fórumon nem adtam meg semmi adatom! Úgy gondolod, hogy a szabályzat feljogosít téged, hogy itt megadd??? Te hisztiztél, hogy a töröld nickeden megadott elérhetőségedet bemásoltam?? Te itt adtad meg az adataidat a fórumon!! Én itt a fórumon nem adtam meg semmit, tehát nincs jogod neked sem ezt tenni!!! Az más kérdés, hogy a moderátor hölgy elfogult veled és neked még ezt is szabad!!

Le kell vadászni?? Ez hozzád méltó írás!! Gratulálok!  Te úgy gondolod, hogy a "megalapozott" véleményeddel sok embernek segítesz, az a te dolgod, ebben nem zavarlak!! De azt engedd már meg, hogy én úgy segítsek embereken, ahogy én tudok; elárulom sokkal hatékonyabban, mint ahogy az neked megy! 

Előzmény: fertőtlenítő (4706)
fertőtlenítő Creative Commons License 2017.08.24 0 3 4706

Aha...

Ha körülnézel a forumban, ő maga adta meg az adatait, nevet telefonszámot:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=144545005&t=9115823

Egyébként ez a hozzászólása valójában egy reklám, nem is értem, miért van ott, amikor azt a nicket, amivel betette - törölték - csak a hsz-t nem?!

Az hogy pl. én nyilvánosan megadtam az emil címem egy majdhogynem baráti közösségben, az nem jogosít fel senkit arra, hogy erre a címre gyalázkodó leveleket írjon csak azért, mert beleköptünk a piszkos üzletébe.

Én úgy gondolom, hogy nincs szükségünk MLM ügynökökre a rákos csoportban, le kell őket vadászni....

Előzmény: _chillout_ (4703)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.24 0 0 4705

Köszönöm!!

Előzmény: _chillout_ (4703)
szgvi Creative Commons License 2017.08.24 0 1 4704

Kedves Moderátorok!

Tegnap csatoltam a hozzászólásomhoz ( Rák, avagy a szomorú valóság, 60326 hsz) két fotót, amit szeretnék törölni ( azt hittem utólag én is tudom ) mert nem kaptam engedélyt a közlésére. Kérlek segítsetek! Köszönöm!

_chillout_ Creative Commons License 2017.08.24 -2 1 4703

Tisztelt Modik,
A Rak topicbol atszivargott vita kapcsan szeretnem leirni a velemenyem, mostmar sokadszor. Mielott barki barmivel meggyanusit, csak azert, mert nem a tobbseg velemenyet kepviselem, szeretnek megnyugtatni mindenkit, hogy nem hiszek az alternativ gyogymodokban es elitelem a felelem vamszedoit. Magam is erintett vagyok a betegsegben, mostmar ossze sem tudom szamolni, hogy hany oldalrol. A kesben hiszek, a kemoterapiaban, a sugarkezelesben, es a kegyes halalban.
Ezzel egyutt ugy erzem, hogy szot kell emelnem a hajtovadaszat ellen, ami Rainmanus ellen folyik. Aki megadja az e-mail elerhetoseget akar az adatlapjan, akar egy hozzaszolasban, az hozzajarul ahhoz, hogy boldog-boldogtalan e-mailekkel bombazza. Ugyanigy, ha kiirom a hatamra a telefonszamomat, hozzajarulok ahhoz, hogy idegenek felhivjanak. Az e-mail tartalmaval lehet egyeterteni vagy nem egyeterteni, de maganlevelezes tartalmat forumon, irl adatokkal kiteregetni nem vall tul nagy jellemre. En ertem, hogy a ket topictars a kozosseget probalta vedeni, amikor szabalyzatba utkozo modon szemelyes adatokat tettek kozze a forumon, de ez nagyon durvan megserti a forum szabalyzatat. Es sajnos a moderatorok efolott szemet hunytak, ahogy afolott is, hogy a topictagok az akkor mar artalmatlanitott rainmanus utan mentek az MLM topicba es ott is folytattak a zaklatasat. Magyarul ugyanazt muveltek vele, amit o korabban veluk, azzal a kulonbseggel, hogy o ki lett tiltva, ok pedig nem, raadasul az o irl adatai a mai napig a forumon diszelegnek, kovetkezmenyek nelkul, mig o egy hasonlo utan rovid idon belul tiltva lett.
Mint irtam, ertem a szandekot es a felhaborodast a topctagok reszerol, de gondolom, azert hoztatok anno egyertelmu szabalyokat, hogy mindenki tudja, meddig mehet el es mik a kovetkezmenyei, ha megszegi oket. Ezt most nem latom teljesulni es ez engem mint mezei forumozot aggaszt, mert kettos mercet velek latni es innentol kezdve semmi biztositekot nem latok ra, hogy ha arra kerul a sor es szuksegem lesz ra, az en jogaim kellokeppen vedve lesznek.
Koszi, hogy elolvastatok.

ps: nem vagyok Rainmanus masodnickje :-)

Törölt nick Creative Commons License 2017.08.21 0 1 4702
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.21 0 0 4701

Nem veszem úgy. :) Tudom, hogy segíteni szoktál. A legjobbakat!

Előzmény: Csincka (4700)
Csincka Creative Commons License 2017.08.20 0 1 4700

Ne vedd úgy, hogy elhajtottalak, bármi sértő hszt ha hozol, szívesen törlöm, de most lehetetlent kértél.

Neked is minden jót!

Előzmény: Törölt nick (4699)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.20 0 0 4699

Oké. Nem véletlenül kértem a te véleményed is. Nem hangzottak el olyan égbekiáltó szörnyűségek, levonom a tanulságot aztán jónapot. Minden jót!

Előzmény: Csincka (4698)
Csincka Creative Commons License 2017.08.20 0 4 4698

A fórum nem így működik.

Egy adott témában beszélgettek, néha jól elkanyarodva ugyan, viccelődve, vitatkozva, kinek milyen hangulata van éppen, de ha fontosnak tartotta leírni, azt tiszteletben kell tartanunk.

Neked is.

Más az, ha egy-egy durvább mondatunkat megbánunk, és utólag töröltetjük, vagy valaki szabályt sért, és kérjük az eltávolítását, de komplett egy heti társalgás törlését ne kérd tőlem, mert nem tehetem.

Előzmény: Törölt nick (4697)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.20 0 0 4697

Kedves modi,

nem tudom, egyetértesz-e velem, de az utóbbi kb egy hét termését talán jó lenne kitörölni a Mától nem iszomból. Amit akart, már mindenki kihámozott belőle magának, fölöslegesen állnak ott dolgok, főleg a részemről, de másokéról is.

Köszönöm.

Rainmanus Creative Commons License 2017.08.20 -4 1 4696
Előzmény: Rainmanus (4695)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.20 -3 1 4695

Nem értek hozzá, hogy ez szabályos-e, de itt még egy telefonszámot is betett a névhez:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=144359189&t=9006162

Előzmény: Rainmanus (4691)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.20 -3 0 4694

Te miért velem viaskodsz ebben a topicban? Nyugodj le, mert én sem azon röhögnék, ha egy topicban felteszel egy kérdést és azért kizárnak!

Előzmény: Párizs73 (4692)
fertőtlenítő Creative Commons License 2017.08.20 0 1 4693

Fertőtlenítő nick soha nem adta meg a facebook-os elérhetőségét!

Ha egy törölt nick valamikor megadta az elérhetőségét és azt valaki azonosítja egy létező nick - történetesen Fertőtlenítő feltételezett valós adataival, akkor az szabály ellenes - gondolom...

Nem tartozik szorosan a témához, csak hogy tisztázzuk ezt a facebook tiltás dolgot, A gyalázkodó levelet a már azóta törölt nick nem a fészbuk oldalán kapta hanem a levelezésében gmailen, amit gyanútlanul megnyitott. Nyalvánvaló, hogy ott nem volt tiltva senki. Ezért tudta a törölt nick azt elolvasni és elrettentő példaként az Index forumba betenni, szemléltetvén, hogy mire képes egy MLM ügynök, ha rontják a boltját.....ennyi voltam és köszönöm!

Előzmény: Operator (4678)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.20 -2 0 4692

Ma két helyről tiltottak ki téged. Nehogy már te vizsgáztass itt bárkit  is a szabályzatból. Majd a polmodi eldönti a dolgot, nem ehhez a  moderációhoz tartozik.

Előzmény: Rainmanus (4691)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.20 -1 1 4691

Ez továbbra sem sérti a szabályzatot?

Előzmény: Rainmanus (4684)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.20 -1 0 4690

Értesítettem az elvileg illetékes moderációt.

IRL adatokat tettél közzé, a lenti útmtutatások megsértésével. Nem foglalkozom a továbbiakban itt ezzel az üggyel.

Köszönöm a moderáció tanácsát.

Előzmény: Párizs73 (4688)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.20 0 1 4689

Nem állítottam, hogy az illető musaic nicken, vagy bármely más nicken az index fórumon fórumozott volna. Senkinek a személyiségi  és egyéb jogait Nem sértettem meg, mivel csak nyilvános oldalakról szoktam idézni.

Előzmény: Párizs73 (4688)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.20 -1 1 4688

Tisztelt Moderáció! Legyetek szívesek tájékoztatni gingergirlt és Rainmanust, hogy a moderációs topik nem az egymással történő vitatkozás helyszíne. Fenntartom a véleményemet: 1. Senkit Nem azonosítottam senkivel. ( Maximum érdekes hasonlóságokra világítottam rá) 2. Az illető közszereplő, országosan ismert szoftverfejlesztő, több interjút adott hírportáloknak. 3.  Nyilvánosan elismerte az interneten, hogy MLM Nuskin hálózatépítő. 4. Senki Nem állította, hogy az  illető fórumozott itt bármilyen nick néven. Én nem kívánok erről módrációs topikban sem Rainmanussal, sem gingergirrel vitatkozni. Rainmanus szegi meg itt a szabályokat és saját magáról akarja elterelni a figyelmet. gingergirl pedig panaszt tett a társalgási moderációs topikba, de a moderátor " eltanácsolta" onnan.

Előzmény: Törölt nick (4686)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.20 -1 0 4687

Talán csak annyit, hogy azonosítottad vele és több oldalon keresztül nem szálltál le a témáról...

Előzmény: Párizs73 (4685)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!