Igen!! Wágner Sörfönök szerint az egész forumrész a miénk és azon belül azt hozunk létre amit akarunk... Nagyon jo ötletnek tartom a receptklubot :), de még a technikai részét nem tudom. Lehet hogy még a probaszakaszban nem tudunk mi létrehozni topicot és lehet hogy később is csak a grémium hozhatja létre (ami persze nem akadály!)
Ha jól látom, itt is lehet majd több topikot nyitni a vega fórumon belül, ugye? Esetleg folytathatnánk itt a vega-szakácskönyvet. Ha nincs ellenetekre, nyitok egy topikot neki, és esetleg áthozok néhány receptet a Vegakaják nagykanállal-ból. Hm?
Mint öreg klubfórumozó azt javasolnám, hogy itt is legyen egy főtopik, plusz ezen kívül lehet "szakosodni" különböző témákra egyéb topikokban.
Itt az Életmód klubcsoporton belül van egy olyan opció, hogy "Életmód-klubok: jelentkezések, döntések", és azon belül van a jelentkezések és a hirdetmények. :)
Még szépen elrendezem a fejemben a sok mindent, ami érdekel és amiben szerintem sokan tudnátok Nekem segíteni, aztán majd jól felteszem a kérdéseimet! :)))
Szóval szeretettel üdvözlök mindenkit itt. Persze ez csak formális (bár szivből jövö) üdvözlés, hiszen ismerjük egymást.
Két dolgot kérnek majd tőlünk a moderátor kartársak:
1. Kell egy gremium, amelyik dont ujabb tagok felvetelerol, netan regiek kizarasarol Nicknevlista kell a gremium tagjairol, akkor beallitom a Tanacsterembe valo bejutasuk jogait
2. Az Eletmod Klubcsoportban a gremiumotok rendelkezesre all 3 topik (Felveteli kerelmek - barki irhat es olvashat; Tanacsterem - ebbe csak a gremium tagjai irhatnak es csak ok tudnak olvasni !!!! - Kozlemenyek - csak a gremium speci nickjen (csinaltunk egy ilyet, ha lesz gremium, akkor megkapjatok a jelszot) lehet beirni tagfelveteli/kizarasi es egyeb dontoseket, mindenki olvashatja)
Előljároban tisztázásképpen néhány dolog:
- Nincs moderáció!!! Mindenki a saját stilusát, mondandóját moderálja!! Kizárásról a grémium dönt, de szerintem nem lesz erre szükség. Kérem, hogy tartsuk tiszteletben a másik világnézetét, véleményét. Kérem, hogy mindenki csak annyit engedjen meg magának, amennyit szemtől szemben is bevállalna... - Értelemszerüen a klub tagjai csak vegetáriánus egyedek lehetnek (no hus, tojás, tej oké!!). - Kérem hogy a topicok között (vegetáriánus vagyok?) ne legyen átjárás, tehát az itt felvetett témákra ne ott reagáljatok, és ha nem-klubtag reagál az itt olvasottakra a kérlek ne válaszoljatok rá. Igy az egész hobelebanc elvesziti a lényegét. - témameghatározás nincs, csak ugy mindent bele ahogy az előző topicban. Belefér az életmód, filozofia-vallás-energetika a vegasággal kapcsolatban, kutatások, uj modszerek, felfedezések, tanácsok, receptek, tapasztalatok, stb
A klub a jelenlegi beállítások alapján bárki számára olvasható, azonban írni csak a klubtagok írhatnak bele.
A klubba jelentkezni az Életmód-Klubok: jelentkezések, döntések fórumban lehet, ugyanitt találjátok majd meg a grémium topicjait is. A grémium (mondjuk úgy, a vének tanácsa) dönti el, hogy ki klubtag és ki nem. Ezt a megfelelő hirdetményes topicban doboltatja ki ugyanezen fórumban.