Big, az az #ÖREGANYO# én vagyok, aki már 1999.05.17.-e óta, a chat legelső napja óta írt oda.
Volt ugyan valaki, aki igyekezett engem másolni-utánozni, *Nagyanyó* néven valamikor 2000. év elejétől, de az egy nagyon rossz utánzat volt.:((((
Különben az a 7 év, május 17.-én 6 év lesz.
Azért sem felejtem el, mert nekem viszont május 20.-án lesz az 5. házassági évfordulóm -LZ- vel, akivel szintén a chaten ismerkedtem meg a kezdetek kezdetén, és a chat 1 éves születésnapjára tartottuk meg az esküvőnket pont ezért.
De azért ha mégis megakarnál róla győződni, hogy valójában engem az igazi Öreganyót, vagy talán a hamisítványt/Nagyanyót/ ismerted-e, akkor nézd meg az atom.hu-n a régi chatesek fénykép albumát.
Igaz, hogy nem a legjobb képet tették fel rólam meg a lánykámról, de azért felismerhetőek vagyunk elég jól rajta.
Valószínű igen. De én Káposztáson nem voltam még, de Újpesten a Kassai utcában magánlakáson megtartott talin igen, hiszen magam is újpesti vagyok, és akkor még ott is éltem a közelben.
Voltam tegnap, és hullaként már valamivel este 11 elött haza is értem. Reggel 6-kor indultam itthonról, mert az IC 7.20-kor indult, vissza pedig csak 19.38-kor jött.
Már nem volt meg a mob.számod, de elkértem az illetőtöl. A mail címed pedig itt is meg van, majd írok, de ha Te gyorsabb vagy, akkor az itteni címemmel megtalálhatsz.:)))
Különben tényleg nagyon nagy meglepetést okoztatok Neki. Jókat kuncogtam ahogy elmesélte.:))))
Rengeteget sétáltunk, rájöttem, hogy ezt már nem igazán nekem találták ki, vagy talán már olyan nagyon elszoktam a mozgástól-járkálástól?:)))
Baxxátok meg, ez borzalmas! Nix semmi témátok,csak a puxi,puxi,cupp? Há legalább irnátok wmi haxnosat a csuuuzrol,wagy a isiászrol,wagy a gyogyszer hatásairol a libidora,wagy wixked e még 70éwesen is,wagy jobb,ha átmék wmi friss husi topicba??? He?
Mert infó madárkáim azt csicseregték nekem, hogy arra jártatok, ott voltatok ma páran, ahova én holnap megyek. ;)))))))))
Így, hogy nem szoltál nekem, most teljesen egyedül magamra hagyva tehetem meg az utat oda-vissza.:((((((
Pedig nem is attól félek-tartok, hogy kimozdulok a biztonságot adó falak közül, meg hogy egész nap ott leszek, hanem az úttól félek, amit egyedül kell megtennem.:(((
Ez most tényleg nagyon találó kép, mert tegnap este óta nagyon fáj megint a hátam, alig tudom mozdítani a bal karomat. Tényleg csak úgy tudok mozogni most, ha valami segítséget kapok. De keneget-kezelget a fiam, hogy holnapra már jobb legyen, mert reggel megy megint 36 órás szolgálatba, és addig egyedül magamra maradok.
Wazze, nem azé a 2forintér,de beléptünk yuropba,azt ez téged is kötelez! Ráadásul elw-társaid masiroztatták be népet,h ha má sikerát ekeféni a rabolt milkákat Kádár idejéböl Swájcba,akko má maraggyon is meg a zsebükbe!
Szal uncsi ez a sok bal. Még a wégén elitélnek majd hazaárulásért,meg uxitásért. Én fosnék má a helyedbe.