Bowen-Rip téma kezd engem izgatni...
Bowen hihetetlenül ellenszenves amikor védekezik... na nem nekem, persze :)
Annak a szemében, akit véd, és ezt nagyon is jól teszi.
Csak 2 dolgot ragadok ki.
Idei szezon: a halvérű Ray Allen fenhangon nyilatkozta: Bruce and me used to be friends. Used to be. Mert olyan keményen és tapadósan fogta Bowen az idei Sonix-Spurs meccseken, hogy az kettetjük barátságára ment.
Másik: van 1 videójelenetem, amin Bowen fogja Finleyt. Asszem Best Fights of the NBA. Finley vhogy a padlóra kerül, az agya elborul, felpattan, Bowen után rohan (az ő szerepe tisztázatlan, nem látni, Finley miként kerül a parkettre..), szóval izomból nekiesik a Spurs mezes Bowennek... remélem senkinek nincsenek kétségei afelől, hogy Bowen durván fogja őrizni Ripet is... :)
The AP reports: San Antonio, which won titles in 1999 and 2003, allowed the fewest points per game (88.4) in the league during the regular season, and Detroit was a close second at 89.5 ppg. Both squads were in the top five in blocked shots, opposing field goal percentage and fewest assists allowed. Detroit's Ben Wallace was the league's defensive player of the year, and San Antonio's Bruce Bowen was runner-up. Together the Pistons and Spurs accounted for five of the 11 players selected to the All-Defensive first and second teams. So it's not a surprise the Spurs expect defensive execution to decide the best-of-seven series, which begins Thursday night in San Antonio.
Az az igazság, hogy az NBA összes csapata közül a Pistonsnak van a legnagyobb esélye a Spurs megverésére. Parker-Billups egál, amennyire Bowen megfogja Ripet annyira Prince is megfogja Manut (bár Wade-del nem bírt, be is vallotta, de Manu sokkal kevesebb, mint Wade - sőt Manu sztem Ripnél sem több). Egyértelmű, hogy a frontcourton fog múlni a meccs kimenetele. Az is egyértelmű, hogy TD-t Big Ben Wallace fogja fogni és ha valaki, akkor ő szerintem meg fogja fogni. Shaq-et szinte végig ő fogta az ECF-ben és szerintem jól csinálta, amit csinált. TD pedig nem Shaq. Mohamedet meg Sheed is megfogja, nem fog gondot okozni, amúgy sem egy nagy offenzív player. Visszafelé meglátjuk, ki fogja fogni Sheedet, nem biztos, hogy TD-t a jobb támadóra állítva elfárasztják, Big Ben támadásban nem sok vizet zavar (max tipinek, stb.). Aki Sheedet fogja azt ki fogják húzni a postból, hogy Big Ben jobban mehessen az off. rebekre. Szerintem az X-factor Ben Wallace. Ha meg tudja fogni TD-t, akkor tényleg bármi történhet. Nem lesz olyan rossz ez a döntő...
nem is szomorítasz el annyira most hogy megtudtam kolléga vagy(Lakers).Ilyen értelemben én is jobban kedveltem a döntőket,de ahogy a Lakers átgázolt rajtuk az már szánalmas volt...(leszámítva a tavalyit,de abban amúgy sem biztam Glove és Mailman miatt)
Ellenben veled én imádom nézni a védekezéseket és a zsákolás mellett Shaq blokkjai ill.Kobe és Horry(ill.Fox) védekezeseit imádom a legjobban.Ahogy Horry megette Duncan-t évekig az maga a gyönyőr volt.NAgyon sajnálom hogy elment,bár szerintem San Antonioban ennek nagyon örülnek most:))
lehet, hogy nagy csata lesz, de hogy ezekért a csapatokért nem tudok izgulni, az biztos (max Rob Horryért!). mondom, elismerem a Spurst és a Pistonst, de azt szeretem nézni amikor Shaq leszakítja a gyűrűt, Nash kiosztja a 20. assistot, és nem azt, hogy Bowen levédekezi Hamiltont.
persze, hogy jobb volt bármelyik döntő, amikor a Lakers nyert :)))
az egy dolog, hogy Prince esetleg megfogja majd Ginobilit/csak esetleg, közel sem biztos/, de a másik oldalról ott van Bowen, szerintem ő megoldja Ripet/ha nem is simán, de több esély van rá, mint a Prince-Manu páros esetében/. Billups-Parker párharc érdekes lesz. Billups néha brutális pontossággal tüzel a 3 pontos vonal mögül is, de olykor nem megy annyira neki/ezen mondjuk el ismehet egy meccs a Pistonsnak/, Parkernek meg a betörései, meg a felszálló ágban eldobott pincérei kegyetlenek/egyébként mondhatni nem szeretem a srácot, de ezt az egyet csodálom benne/, de ő meg dobni nem tud. Duncan simán veri szerintem Sheedet, legalábbis amit mostanában mutatott a balhés srác, az egy TD ellen kevés lesz. Nazr-B.Wallace meg a Pistonsnak jobb párostás, de nem oylan sokkal, mint azt többen képzelik. Cserepadon én többretartom a Spurst, főleg Barry miatt. Csapatjátékban mindkettő magas színvonalú, de a Pistons eddigi védekezése kevs lesz. + a hazai pálya előnye
HAsonló a véleményem,ez volt az első gigászi sorozatuk és ha nehezen is (da hogy szokták) hozták a kötelezőket.
A címűket kár megkérdőjelezni és bárkiét kár lenne,mert aki a végén nyer az nem véletlen jutott oda.És jó dolog hogy az utóbbi évek nyugati nyomása kicsit múlni látszik és vannak jó keleti csapatok is már(Heat,Pistons)
A döntő mindenképp taktikailag és technikailag hozhat nagy élményt,nem pedig a brillirozás tekintetében.Persze ez nem mindenkinek élmény.
Szomorúan hallom véleményedet hisz az utóbbi évek legizgalmasabb döntője következhet,csak gondold el az ezt megelőzőeket(Lakers-Nets?Spurs-Nets?Lakers-76ers?Pistons-LAkers?)
Ja ja akartam még mondani, hogy egyetértek a Parker vs Billups meccs sem lesz rossz. Sőt az is érdekel hogy a két Wallace milyen rotációban fogja majd Duncant. Azért az is egy jó kis Alien vs Predator háború lesz.... :))))
McGradyt is. Én ennél a kettőnél Ginobilit sem tartom jobbnak. Prince hihetetlen jó védő játékos. Hármas posztos létére lábbal és sebességgel tudja tartani a ketteseket, és mivel magasabb.....
No persze attól még tévedhetünk, hogy tavaly úgy volt, de én 2-3 poszton nem fogadnék Prince ellen nagy összegben.